«Εφ’ όλης της ύλης» Ο Πατέρας Βασίλειος Βολουδάκης

5/5 (2)

Χειμαρρώδης όπως πάντα ο πατέρας Βασίλειος Βολουδάκης μίλησε στον Focus Fm 103,6 και δεν δίστασε να στηλιτεύσει την παθητική στάση της κεφαλής της Εκκλησιάς για τη στάση που έχει κρατήσει και στο θέμα του κορονοιού και του εμβολίου και των μασκών εντός των Ιερών Ναών! Άσκησε επίσης δριμεία κριτική όσον αφορά στο πιστοποιητικό για το εμβόλιο, ενώ προκάλεσε τα Ελληνικά HOAXES να αποδεικνύουν με αδιάσειστα στοιχεία και επιχειρήματα όταν χαρακτηρίζουν ψεύτες ιερείς και επιστήμονες! Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση του Στέφανου Δαμιανίδη αναφορικά με την επιλογή της τηλεοπτικής παρέας του Ράδιο Αρβύλα να σατιρίσουν τον Εθνικό μας Ύμνο τόνισε ότι είναι εμφανής η εμμονή τους με ότι έχει να κάνει με θέματα της Ορθόδοξης πίστης

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕ

Η ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID

 Ο Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ:«ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!»

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝ. ΒΟΥΓΑΣ
Στην ομιλία που ακολουθεί ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, Θεολόγος και Φιλολόγος, παρουσιάζει τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου Θεολόγο και Ψυχίατρο, και τον βιολόγο ερευνητή  Κων. Βουγά, ομιλία που μεταδόθηκε στο διαδικτυακό ακροατήριο της «Υπακοής» από νέο κανάλι (ypakoh) κατά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου με θέμα«ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!»
Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία που συμμετείχαν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, ο π. Στυλιανός Καρπαθίου και ο κ. Κωνσταντίνος Βουγάς.  η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής  Κυριακή 24/1/2021, 12:30, δεν παρακολούθησαν ακροατές εντός της αίθουσας. 

Οι ομιλίες αναρτώνται στο https://www.ypakoh.gr​ (Κυριακή 24/1/2021, 12:30​) Επιπλέον υλικό από το κανάλι @Εκδόσεις Υπακοή

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

www.ypakoh.gr

Ένα πολύ όμορφο χριστιανικό κανάλι !!!…

Αγαπητοί φίλοι του καναλιού, θα θέλαμε μέσα από αυτό το βίντεο, να σας προτείνουμε ένα πολύ όμορφο χριστιανικό κανάλι στο YouTube που ανακαλύψαμε κι εμείς πριν λίγο καιρό.

Είναι το κανάλι του π.Βαγγέλη Αναστασίου: https://www.youtube.com/channel/UCEyo…

Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, ούτε ξέρουμε εάν είναι ο ίδιος διαχειριστής του καναλιού.

Αυτό που είδαμε πάντως είναι οτι το κανάλι αυτό ανεβάζει καθημερινά πολύ όμορφα βίντεο χριστιανικά από όλο το διαδίκτυο.

Πέρα από την τιμή που μας κάνει να φιλοξενεί και κάποια δικά μας βίντεο και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό, έχουμε διακρίνει οτι τα βίντεο που, με πολλή φροντίδα απ’ ότι φαίνεται, επιλέγονται για να ανέβουν στο κανάλι, είναι πάντα πολύ συγκινητικά.

Σας προτείνουμε λοιπόν να γραφτείτε συνδρομητές στο κανάλι αυτό του παππούλη, τον οποίο μπορείτε να δείτε σε κάποια αρχικά βίντεο του καναλιού (συγκεκριμένα στο 2ο και 12ο βίντεο).

Σίγουρα οι επιλογές των βίντεο του καναλιού αυτού και η προσπάθεια που γίνεται θα σας συγκινήσει, όπως συγκίνησε και μας.

Στο παρόν βίντεο φαίνεται ένα από τα τελευταία ανεβασμένα βίντεο του καναλιού.

Την ευχή του παππούλη να έχουμε όλοι.

Γραφτείτε λοιπόν συνδρομητές στο κανάλι του π. Βαγγέλη και πατήστε και το καμπανάκι: https://www.youtube.com/channel/UCEyo

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός.…

Τό είδα>> Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *