ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ (Βίντεο)

4.75/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εγχύσεις αεροζόλ γίνονται παντού τα τελευταία χρόνια. Η γη υφίσταται τεράστιες αλλαγές (terraforming), οι οποίες δεν είναι κατάλληλες για το είδος μας.  Οι εχθροί του Θεού έχουν επιστρέψει, έχουν επανακτήσει τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι για την τελική επίθεσή τους στα παιδιά του Θεού και στον ίδιο τον Θεό.

Να είστε έτοιμοι, μετανοείτε αποδεχτείτε τον Χριστό μέσα σας και πιστέψτε στον λόγο Του και την υπόσχεσή Του. Πλήρης πανοπλία του Θεού. Κρατήστε τα κεφάλια σας σε επαγρύπνηση, τα πνευματικά μάτια σας ανοικτά, δείτε μέσα από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Το κακό γίνεται με τέτοιο μανιώδη τρόπο που αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την αρρωστημένη κακία. Ο μόνος τρόπος είναι η ισχυρή πίστη στον Ιησού Χριστό, διότι μόνο αυτός μπορεί να μας προστατεύσει από αυτή την κακία. Ο Θεός να μας βοηθήσει να σταματήσουμε το κακό, ο Θεός να έχει έλεος για εμάς. Επίμονα χρειαζόμαστε τον Ιησού Χριστό. Επειδή οι υποστηρικτές του διάβολου προσπαθούν να καταστρέψουν τις ζωές μας και τις καρδιές και τα μυαλά και τις ψυχές μας. Αυτό το κακό  θέλει να πάρει περισσότερες ψυχές στην κόλαση. Αλλά έχουμε τον Ιησού Χριστό ο οποίος είναι το πιο ισχυρό από οτιδήποτε. Αν έχουμε τον Ιησού Χριστό στις καρδιές και στο μυαλό μας μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή μας. Είναι ακόμα ανοιχτή η πόρτα του βασιλείου του Θεού ο οποίος μας περιμένει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *