ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ «ΜΑΥΡΕΣ» ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, (βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το άρθρο γράφτηκε πριν από τέσσερα χρόνια αλλά σήμερα είναι πιο επίκαιρο και γι αυτό αφαίρεσαν επίτηδες κάποια βίντεο. Παρ όλα αυτά «δίνει» αυτό που θέλει να δώσει.

Ο ψεύτικος-fake πόλεμος κατά της «τρομοκρατίας» θα εξελιχτεί σε πόλεμο κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας της συνείδησης. Άλλωστε για αυτό οι σκοτεινοί κύκλοι της Νέας Τάξης δημιούργησαν την «τρομοκρατία» και τους κάθε λογής ISIS, που έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη των χριστιανικών λαών και όχι μόνο.

Ο μοναχός Brother Nathanael Kapner, είναι ένα μοναχός που έχει προσηλυτιστεί στην ρωσική ορθόδοξη εκκλησία και σήμερα ζει στις ΗΠΑ από όπου εξακοντίζει τις αποκαλύψεις του. Το ενδιαφέρον με αυτόν τον εκπληκτικό καλόγερο, είναι ότι είναι ειδικός στην αποκάλυψη των σκοτεινών παρασκηνίων της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού, (όντας ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής).

Στα βίντεο αυτά ο Brother Nathanael αποκαλύπτει με στοιχεία ότι από τώρα οι σκοτεινοί και σατανικοί κύκλοι της Νέας Τάξης ετοιμάζουν τις σιδερόφρακτες δυνάμεις εσωτερικής καταστολής για να φιμώσουν κάθε δυνατή φωνή αντίστασης κατά της επιβολής της δικτατορίας της Νέας Τάξης.

Οι εφιάλτες του μέλλοντος πλέον γίνονται σιγά σιγά ορατοί και έτσι μπορούμε να δούμε πώς θα είναι η Αμερική αλλά και εμείς σε λίγα χρόνια από τώρα!

Το 2020 θα υπάρξει όπως μας αναφέρει ο καλόγερος, (μακάρι να είχαμε μερικούς τέτοιους και εδώ στην Ελλάδα), μια εντελώς διαφορετική Αμερική. Ο στρατός θα έχει βγει από τους στρατώνες έξω στους δρόμους. Η επιχείρηση «JDM» δηλαδή Jade Helm είναι μια μηνιαία επιχείρηση στρατιωτικών ασκήσεων στα νοτιοδυτικά των ΗΠΑ, η οποία στην πραγματικότητα προετοιμάζει τους Αμερικάνους για τον επερχομενο στρατιωτικό νόμο. Βετεράνοι Αμερικανοί στρατιωτικοί αποκαλύπτουν ότι αυτό που προετοιμάζουν είναι πιο εφιαλτικό από αυτό που φανταζόμαστε πως μπορεί να είναι.

Στη συνέχεια θα αφοπλιστούν όλοι οι πολίτες. Ο στρατιωτικός νόμος δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς αυτό. Τα snipper και όλα τα επιθετικά όπλα θα κατασχεθούν, θα κωδικοποιηθούν και θα αποθηκευτούν σε μια βάση δεδομένων. Με το να ελέγχεις την ΟΣΥ, (Οργάνωση Συντήρησης Υγείας) και οι άλλοι ελέγχουν τα όπλα σου.

Τρίτο βήμα θα είναι η επιβολή μιας κάρτας ταυτότητας με RFID, που θα βρίσκεται υποχρεωτικά μόνιμα στις τσέπες σας. Έχει ήδη ετοιμαστεί η εφαρμογή με την βοήθεια του Jackie Schummer, (σύστημα εύρεσης στοιχείων). Δεν θα μπορείτε να δουλέψετε χωρίς αυτήν τη κάρτα. Το ιατρικό σας ιστορικό θα είναι συνδεμένο με αυτη. «Μήπως, είστε πρεζάκιας? Η αστυνομία θα μπορεί στο άψε σβήσε να σε κλίσει μέσα σε θάλαμο.»

φοτο1Τέταρτον, οι φοιτητές θα βγαίνουν από τα πανεπιστήμια χωρίς δουλειές και με πολλά χρέη. Οι απόφοιτοι των πανεπιστημίων θα είναι σκλάβοι θανάτου για πάντα. Χωρίς μεσαία τάξη σε ένα εξαρτημένο κράτος πρόνοιας μόνο οι εκλεχτοί θα επιβιώνουν και θα αποφασίζουν για την τύχη των άλλων.

φοτο2Πέμπτον, ο Μεγάλος Αδερφός θα είναι εγκατεστημένος σε όλα τα ταμπλό. Το GPS σας θα βλέπει και θα υπολογίζει το συνολικό σας εισοδημα με τους φόρους. Όλα είναι θέμα ελέγχου. Με ένα χρέος σας που αδυνατείτε να εξυπηρετήσετε, χωρίς άμυνα, χωρίς ασφάλεια και με στρατιωτικό εκφοβισμό θα είστε έρμαια του Μεγάλου Αδελφού. Φαίνεται σαν ένα σιωνιστικό σκοτεινό σχέδιο που πραγματοποιείται σταδιακά.

martiallaw4

Η μόνη λύση να αποφύγουμε αυτόν τον εφιάλτη, όπως υποστηρίζει ο Brother Nathanael Kapner, είναι να επαναφέρουμε τα αμερικανικά ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, να υπερασπιστούμε τους κανόνες της ορθόδοξης πίστης και ότι είναι καλό για τους ανθρώπους και όχι ότι είναι καλό για τους Σιωνιστές. Τότε μόνο έχουμε την ευκαιρία να σωθούμε και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

10 από τις μεγαλύτερες Ειδικές Δυνάμεις της ελίτ παγκοσμίως.

10 παράνομα στρατιωτικά όπλα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *