ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!

4.5/5 (12)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Yυλοποιώντας το παλιό σχέδιο ανασύστασης του Ράιχ σε στρατιωτικό επίπεδο, η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ, προχωρεί ακάθεκτη, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα σχετικό δημοσίευμα του Foreign Policy, για πρώτη φορά στην δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού υπό την κηδεμονία της Γερμανίας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ανεξάρτητος από το ΝΑΤΟ και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφοριες, στο νέο στρατιωτικό σώμα που θα διοικείται από το Βερολίνο, θα ενταχτούν σε πρώτη φάση εκτός από τις γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ένοπλες δυνάμεις της Τσεχίας και της Ρουμανίας, δυο χώρες που έχουν πλήρως διαφοροποιηθεί στην Γερμανία. Σε δεύτερη φάση αναφέρονται οι σκανδιναβικές χώρες, οι βαλτικές χώρες και η Σλοβακία, ενώ γίνεται λόγος και για κάποιες βαλκανικές χώρες, ( εδώ ρωτάμε).

Το νέο αυτό στρατιωτικό σώμα θα έχει δυνάμεις άμεσης επέμβασης όποτε κρίνει αναγκαίο το Βερολίνο για την καταστολή εσωτερικών ταραχών, (βλέπε όσων αντιδρούν στην νέα γεροντοκρατία), αλλά και για εξωτερικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλάζοντας ριζικά την στρατιωτική δομή της Ευρώπης. Εδώ διαφαίνεται ο πρώτος στόχος προς τα ανατολικά, δηλαδή προς την Ρωσία.

Την ανάγκη της ίδρυσης ενός ευρωπαϊκού στρατού έχει ήδη επισημάνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, (γνωστός… αλκοολικός), κ Γιούγκερ, καθώς και πολλοί ευρωπαίοι παράγοντες που συμβαδίζουν με τα σχέδια της Μέρκελ.

Σχετικό με αυτή την εξέλιξη όπως αναφέρεται είναι και ότι οι στρατιωτικές δαπάνες της Γερμανίας έχουν αυξηθεί κατά 8% τα τελευταία χρόνια, ενώ ο αριθμός των στρατιωτών ενώ είχε μειωθεί μετά την λήξη του ψυχρού πολέμου και την ενοποίηση των δυο Γερμανιών, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται συνεχώς.

Το 4ο Ράιχ αφού υπέταξε οικονομικά σχεδόν όλη την Ευρώπη, τώρα αποκτά και την αναγκαία στρατιωτική διάσταση. Όπως φαίνεται, ο «νέος μεταλλαγμένος» Χίτλερ δεν… είναι και πολύ μακριά!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

  1. Φυσικο και επομενο ειναι ο Ευρωστρατος! Να περιμενετε και μια κυβερνηση,εναν υμνο,μια γλωσσα,μια θρησκεια,μια ιστορια κλπ! Οποιος θα μιλαει για θεματα που θα θυμιζουν τα παλαια εθνη (βλεπε Ιστορια πχ Παγκοσμιοι Πολεμοι) θα θεωρειται εχθρος του Ευρωοαικου Εθνους οποτε και τρομοκρατης!! Τοτε καποιοι θα πεσουν παλι απο τα συννεφα!!!

  1. 25 Μαΐ. 2017

    […] ΠΗΓΗ […]

  2. 25 Μαΐ. 2017

    […] Yυλοποιώντας το παλιό σχέδιο ανασύστασης του Ράιχ σε στρατιωτικό επίπεδο, η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ, προχωρεί ακάθεκτη, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα σχετικό δημοσίευμα του Foreign Policy, για πρώτη φορά στην δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού υπό την κηδεμονία της Γερμανίας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ανεξάρτητος από το ΝΑΤΟ και από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο νέο στρατιωτικό σώμα που θα διοικείται από το Βερολίνο, θα ενταχτούν σε πρώτη φάση εκτός από τις γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ένοπλες δυνάμεις της Τσεχίας και της Ρουμανίας, δυο χώρες που έχουν πλήρως διαφοροποιηθεί στην Γερμανία. Σε δεύτερη φάση αναφέρονται οι σκανδιναβικές χώρες, οι βαλτικές χώρες και η Σλοβακία, ενώ γίνεται λόγος και για κάποιες βαλκανικές χώρες, ( εδώ ρωτάμε). Το νέο αυτό στρατιωτικό σώμα θα έχει δυνάμεις άμεσης επέμβασης όποτε κρίνει αναγκαίο το Βερολίνο για την καταστολή εσωτερικών ταραχών, (βλέπε όσων αντιδρούν στην νέα γεροντοκρατία), αλλά και για εξωτερικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλάζοντας ριζικά την στρατιωτική δομή της Ευρώπης. Εδώ διαφαίνεται ο πρώτος στόχος προς τα ανατολικά, δηλαδή προς την Ρωσία. Την ανάγκη της ίδρυσης ενός ευρωπαϊκού στρατού έχει ήδη επισημάνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, (γνωστός… αλκοολικός), κ Γιούγκερ, καθώς και πολλοί ευρωπαίοι παράγοντες που συμβαδίζουν με τα σχέδια της Μέρκελ. Σχετικό με αυτή την εξέλιξη όπως αναφέρεται είναι και ότι οι στρατιωτικές δαπάνες της Γερμανίας έχουν αυξηθεί κατά 8% τα τελευταία χρόνια, ενώ ο αριθμός των στρατιωτών ενώ είχε μειωθεί μετά την λήξη του ψυχρού πολέμου και την ενοποίηση των δυο Γερμανιών, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται συνεχώς. Το 4ο Ράιχ αφού υπέταξε οικονομικά σχεδόν όλη την Ευρώπη, τώρα αποκτά και την αναγκαία στρατιωτική διάσταση. Όπως φαίνεται, ο «νέος μεταλλαγμένος» Χίτλερ δεν… είναι και πολύ μακριά! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

  3. 25 Μαΐ. 2017

    […] Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *