ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ

4.5/5 (6)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το Παρίσι εκτός έλεγχου

Νέες φοβέρες ταραχές ξέσπασαν στο Παρίσι μόλις έγινε γνωστό η απέλαση ενός αλγερινού ισλαμιστή που ήταν το έναυσμα για να ξεσηκωθούν χιλιάδες μουσουλμάνοι και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά προς δόξαν του πολυπολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδηλωτές οργάνωσαν μια μεγάλη πορεία στο κέντρο του Παρισιού που θύμιζε Ισλαμαμπάτ και εξαγριωμένοι ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις απαιτώντας να αρθεί η απέλαση του αλγερινού ισλαμιστή.

Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων θυμίζοντας Δαμασκό.

Η μόνη που αντέδρασε έντονα σε αυτήν την κατάσταση ήταν η υποψήφια του «Εθνικού Μετώπου» για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Marine Le Pen, η οποία κατήγγειλε ότι τα παιδιά των Γάλλων δεν μπορούν πλέον να πηγαίνουν στα σχολεία γιατί οι μουσουλμάνοι επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα και τόνισε πώς δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Την ίδια ώρα στην Γερμανία, πάλι προς δόξαν του πολυπολιτισμού, μουσουλμάνοι επιτεθήκαν εν ψυχρώ με μαχαίρια σε μεγάλο συγκρότημα πολυκαταστημάτων εναντίον των πολιτών που ήθελαν να προστατέψουν τις γυναίκες που είχαν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από αυτόν.

Η συνέπεια όλων αυτών των καταστάσεων, που έφερε ο πολιπολιτισμός και η αλματώδης αύξηση του ισλαμικού στοιχείου στην Ευρώπη, είναι ο αστυνομικοί που καλούνται συνεχώς να ξεμπερδέψουν τα μπερδεμένα, να αντιδρούν χωρίς ανθρώπινα χαρακτηριστικά και να μετατρέπονται σε μηχανές καταστολής.

 

https://gloria.tv/video/BSKhQboAhtom38iWXmGCiR1Tf

 

Το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο δείχνει με γραφικό τρόπο αυτήν την κατάσταση.

Ένας μαύρος ανάπηρος ζητιανεύει στο μετρό του Παρισιού. Οι αστυνομικοί βρίσκουν την ευκαιρία να ασκήσουν επάνω του όλη τη βιαιότητα που τους είχε καλλιεργήσει μέσα τους όλη αυτή η κατάσταση για να καταλάβετε που έχουμε φτάσει. Ευτυχώς που πρόθυμοι κάποιοι περαστικοί τον βοήθησαν αποδοκιμάζοντας έντονα και βρίζοντας τους αστυνομικούς αυτούς.

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *