ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΙΟΥ……(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα γεγονότα: Η γιατρός-ερευνητής Δρ. Judy A. Mikovits απεστάλη στη φυλακή αφού αρνήθηκε να δυσφημίσει την έρευνά της. Αυτό είχε οδηγήσει στην ανακάλυψη ότι οι θανατηφόροι ρετροϊοί μεταδόθηκαν με εμβόλια σε 25 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Σκέψη: Ποιος είναι ο ρόλος της Κοινωνίας των Αφύπνισης για την εκτίμηση και την προστασία των θαρραλέων πληροφοριοδόχων που διακινδυνεύουν τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους να παραμείνουν δίπλα στην αλήθεια τους;

Αν τα τελευταία χρόνια παρακολουθείτε ιστορίες επιστημόνων και ερευνητών που έχουν κάνει ανακαλύψεις που απειλούν την κατάσταση του βαθέως κράτους και το τελικό αποτέλεσμα της φαρμακευτικής χονδρικής βιομηχανίας, αυτό το πρότυπο θα σας είναι γνωστό. Αυτοί οι γιατροί συχνά «πείθονται» να ανακαλέσουν τις σπουδές τους, προσφέρονται δωροδοκίες ή άλλα οφέλη για να αποστασιοποιηθούν ή ακόμη και να καταστρέψουν τα δεδομένα τους και ακόμη και απειλούνται με φυλάκιση ή αν είναι πολύ δύσκολη η επίλυση διαφορών μερικές φορές απλά σκοτώνονται.

Αυτή είναι η ιστορία της μοριακής βιολόγου Judy A. Mikovits, PhD. Η ανησυχητική αληθινή της ιστορία αναλύθηκε για πρώτη φορά στο άρθρο των Φυσικών Ειδήσεων που παρουσίασε το παρακάτω βίντεο. Αυτό δείχνει πώς φυλακίστηκε για έρευνα που οδήγησε στην ανακάλυψη ότι οι θανατηφόροι ρετροϊοί μεταδόθηκαν σε 25 εκατομμύρια Αμερικανούς μέσω εμβολίων.

Απομονώστε τον ιό

Με την πολυετή πείρα της ως ερευνητής καρκίνου στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, η Δρ Med. Mikovits με ανθρώπινους ρετροϊούς όπως ο ιός HIV. Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας. Το 2009 εργάστηκε για αυτισμό και σχετικές νευρολογικές παθήσεις. Διαπίστωσε ότι πολλά από τα άτομα υπέφεραν από καρκίνο, νόσο κινητικού νευρώνα και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Πιστεύει ότι ένας ιός θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για αυτά τα συμπτώματα και μέσω της έρευνάς της απομόνωσε τους ιούς που, όπως αποδείχθηκε, προήλθαν από ποντίκια.

The criminalization of science whistleblowers: An interview with Judy Mikovits, PhD

Μοιάζει με ιό, μύριζε σαν τον ιό, έναν ρετροϊό, επειδή είναι το είδος του ιού που ενοχλεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Κάποιοι άλλοι ερευνητές στη δεκαετία του 1990 είχαν απομονώσει ρετροϊούς από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά η κυβέρνηση τους χαρακτήρισε «ρύπους» ότι δεν ήταν πραγματικοί και δεν είχαν καμία σχέση με την ασθένεια. Λοιπόν, απομονώσαμε μια νέα οικογένεια ιών, που στο εξής ονομάζεται ξενότροπος ιός λευχαιμίας ποντικού. Αυτοί οι ιοί ήταν επομένως ιοί λευχαιμίας ποντικού, ιούς ποντικού.

«Δύο χρόνια Fast Forward: Το άρθρο μας δημοσιεύθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2009 σε ένα από τα καλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο της επιστήμης. Ξεκινάει συνήθως μια καριέρα, αλλά στην περίπτωσή μου, τερμάτισε τη ζωή μου ως επιστήμονας όπως το ήξερα».

Ιός που μεταδίδεται με εμβόλια

Εισαγγελέας μιλάει κατά των εμβολίων

12 χρονο κορίτσι παρέλυσε από το εμβόλιο HPV

Το έργο της Δρ. Η Mikovits από μόνο του δεν πυροδότησε αμέσως την οργή της ισχυρής φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ωστόσο, όταν ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε δύο χρόνια αργότερα καθιέρωσε τη σχέση μεταξύ αυτού του νέου ιού και των εμβολίων, η Δρ. Mikovits για το κράτος πίσω από το κράτος τότε πολύ επικίνδυνο. Η Δρ Ο Mikovits το εξηγεί στο βίντεο όπως αυτό:

«Το 2011, ένας άλλος ερευνητής του AIDS σε ένα περιοδικό που ονομάζεται Frontiers in Microbiology έγραψε ένα έγγραφο που πραγματικά μου κόστισε πολλά. Δεν ήξερα ότι θα γράψει αυτό το έγγραφο, αλλά ουσιαστικά είπε ότι αυτοί οι ιοί που σχετίζονται με τον ιό της λευχαιμίας, αυτοί οι τύποι ιών, κατά πάσα πιθανότητα ήλθαν στον άνθρωπο μέσω εμβολίων.

Πότε ξεκινήσαμε εμβόλια; Το 1934, ακριβώς στη δεκαετία του ’30 με την πολιομυελίτιδα και αυτό που κάναμε για να μειώσουμε τον ιό για να το καταστήσουμε λιγότερο παθογόνο και λιγότερο τοξικό είναι ότι το έχουμε περάσει από τον εγκέφαλο του ποντικιού και όλοι οι επιστήμονες, ο καθένας ο οποίος συνεργάζεται με αυτούς τους ιούς και εργάστηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, αναγνώρισε την πιθανότητα ότι όταν συγκεντρώνονται ανθρώπινος ιστός ιστού και ιστού ποντικού, υπάρχει η πιθανότητα λήψης ιού που είναι ανενεργός στον ποντικό, δηλαδή: Δεν βλάπτει το ποντίκι, αλλά σκοτώνει ανθρώπους ή προκαλεί σοβαρές ασθένειες στους ανθρώπους. «

Το κράτος πίσω από τις κρατικές εκθέσεις

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν γίνουν σαφείς οι συνέπειες του άρθρου του περιοδικού και το κράτος πίσω από το κράτος αναγνώρισε την απειλή για τη βιομηχανία εμβολίων και ενεργοποιήθηκαν οι ισχυροί μηχανισμοί κάλυψης, απόκρυψης και εξαπάτησης:

«Απολύθηκα, κλειδωμένη χωρίς λόγο, χωρίς ανάκριση, χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, αφού έβγαινα έξω από το σπίτι μου σε αλυσίδες στις 18 Νοεμβρίου 2018. Αρνήθηκα να αναφέρω τα δεδομένα, αρνήθηκα να δηλώσω σχετικά με τα δεδομένα, έδειξα τα δεδομένα, έδειξα όλα τα δεδομένα και απλά το απέρριψα. Είπαν, καταρχήν, ότι πρέπει να πω σε όλους ότι απλώς εφεύρεση το όλο θέμα και τότε θα μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Και αν όχι, θα σας καταστρέψουμε. Αυτό είπαν και το έκαναν. «

Συνελήφθη χωρίς ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για 5 ημέρες στη φυλακή, χωρίς δυνατότητα απελευθέρωσης με εγγύηση, και έλαβε μια απαγόρευση λόγου διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Η καριέρα της καταστράφηκε. Η ιστορία της είναι στο βιβλίο «Πανούκλα: η ατρόμητη Αναζήτηση μιας επιστήμονας για την Αλήθεια για τους Ανθρώπινους ρετροϊούς και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, αυτισμός, και άλλες ασθένειες»

Κατά ειρωνικό τρόπο, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει ήδη εγκρίνει ένα πρωτόκολλο δοκιμής για την ανίχνευση των ρετροϊών στην παροχή αίματος προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα εκατομμύρια των δολαρίων και σε μεγάλο βαθμό βασίζεται από την έρευνα της Dr. Η Mikovits αλλά διαχειρίζεται από την φαρμακευτική βιομηχανία μεγάλης κλίμακας. Κατά τη διάρκεια αυτής η αναγνωρισμένου κύρους επιστήμονας είναι πλέον σε πτώχευση και δεν έχει απασχόληση, άλλοι είναι καλά επωφελημένοι από την έρευνά τους για να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια με την εκκαθάριση της παροχής αίματος προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *