ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ : ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ…ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ;;;

5/5 (2)

KYRIAΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία προκαλεί σοκ καθώς το 90 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπαν ότι θα ασπαστούν το Ισλάμ, αν έρθει η ISIS. Αυτή είναι όπως την χαρακτήρισαν «Η γενιά χωρίς ιδανικά» της Ευρώπης .

FOTO1

(Ρώμη), το 90 τοις εκατό θα ασπαστούν το Ισλάμ χωρίς δισταγμό για να σώσουν τη ζωή τους αν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), θα πρέπει να κατακτήσει τη χώρα. Αυτό το αποτέλεσμα σοκ, (Il Giornale), προήλθε από μια έρευνα νέων σε ένα ιταλικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μόνο δύο από τους 25 φοιτητές είπαν το αντίθετο. Και οι δύο μαθητές είναι από αφοσιωμένες καθολικές οικογένειες.

Δεν έχει σημασία σε ποια ιταλική πόλη ή σε ποιο σχολείο βρίσκεστε καθώς το ζήτημα του Ισλάμ και της βίας συζητείται παντού. Το φαινόμενο αφορά το σύνολο της Ευρώπης. Η Καθολική Internet εφημερίδα Il Sussidiario, διεξήγαγε έρευνα σε ένα ιταλικό γυμνάσιο όπου οι 25 μαθητές είναι όλοι 13 ετών. Συζήτησαν επίσης και για το Ισλάμ.
Τα ερωτήματα ήταν σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS). Ποιοι είναι αυτοί? Τι είναι το πρόγραμμά τους ? Πώς θα λειτουργούν αυτοί και το αποτέλεσμα από τους ερωτηθέντες ήταν ότι κ αι μόνο από φόβο θα ασπαστούν το Ισλάμ. Και όλα αυτά στην έδρα του Πάπα και του παπισμού.
FOTO2
Σημαντική ερώτηση : «Τι θα κάνατε αν ο ISIS ερχόταν στο σπίτι σας ?»
FOTO3
Ο δάσκαλος ενημέρωσε τους μαθητές λέγοντας ότι πολλοί μαχητές της ISIS προέρχονται από την Ευρώπη και είναι νέοι μουσουλμάνοι που είναι η δεύτερη ή τρίτη γενιάς μεταναστών. Είναι καλά καταρτισμένοι, προέρχονται από οικογένειες με ένα ορισμένο επίπεδο ευημερίας, και πολλοί διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή έχουν αρχίσει σπουδές. Ένας από τους πιο κακόφημους εκτελεστές της ISIS ήταν γνωστός DJ στην Ευρώπη.

Ο δάσκαλος είπε επίσης στους μαθητές ότι οι ISIS κατέστρεψαν όλα τα χριστιανικά σύμβολα και απείλησαν όσους δεν ήταν πρόθυμοι να ασπαστούν το Ισλάμ με θάνατο. Επίσης, δεν έκρυψε ότι πολλοί Χριστιανοί σκοτώθηκαν, εξορίστηκαν, ή υποδουλώθηκαν εξαιτίας της πίστης τους από τους ISIS.

Στο τέλος ρώτησε στους μαθητές του:

«Τι θα κάνατε αν ο ISIS έρθει στο σπίτι σας ?»

«Η απάντηση ήταν σχεδόν ομόφωνη και είναι σοκαριστική», ανέφερε η καθημερινή εφημερίδα Il Giornale. Χωρίς δισταγμό, 23 μαθητές δήλωσαν ότι θα ασπαστούν το Ισλάμ. «23 μαθητές ήταν της γνώμης αυτής, μόνο δύο αντιστάθηκαν και προέρχονταν από καθολικές οικογένειες. »

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της σημερινή Ευρώπη του αποχριστιανισμού και της δαιμονικής ισλαμοποίησης!

Χριστιανοί κόπτες μάρτυρες που εκτελεστήκαν από ISIS το Φεβρουάριο του 2015

FOTO4

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Με αυτο ακριβως που λες εγινε η επανασταση του `21!!Εσυ και οι ομοιοι σου θελετε το «ελληνικο« ιδεωδες της Σβαστικας!!Ξεχνατε ολοι εσεις οι ελαφρομυαλοι οτι οι πολεμιστες του `21 δωσανε το αιμα τους υπερ Πιστεως και Πατριδος!!Πρωτα υπερ Πιστεως!!Βαλτε μυαλο και αφηστε το δωδεκαθεο και τις σβαστικες και τους χαιρετισμους στον ηλιο εκει που ανηκουν:Στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *