ΕΠΤΑ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΕΛΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με μια μελέτη σε εθνικό επίπεδο, ο πληθυσμός έξω από το Quiévrain αισθάνεται «όλο και περισσότερο να δέχεται εισβολή από μουσουλμάνους» και θεωρεί το Ισλάμ ως μια ανυπόφορη θρησκευτική λατρεία και «ασύμβατη με τις αξίες της ευρωπαϊκής κοινωνίας».

Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της RTBF(Radio Télévision Belge de la Communauté Française)και της εφημερίδας Le Soir, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επτά στους δέκα Βέλγους έχουν την εντύπωση ότι ζουν μέσω της μουσουλμανικής κατάκτησης της χώρας τους.

Αυτή η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε μια ομάδα 4734 ατόμων, δείχνει ότι το 74% των ερωτηθέντων θεωρεί το Ισλάμ ως μη ανεκτική θρησκεία (σε σύγκριση με 38% για τον Ιουδαϊσμό και 14% για τον Καθολικισμό). Το 71% θεωρεί ότι είναι ασυμβίβαστο με τις αξίες της κοινωνίας τους.

Οι πρόσφατες εκλογές της Αυστρίας και η συμμαχία των ηγετών από τα δύο πλέον αντι-μουσουλμανικά κόμματα της δεξιάς μετανάστευσης έπληξαν τη συνηθισμένη αριστερότροπη ΕΕ. Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι άλλες χώρες της ΕΕ αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται με τις χώρες της Ανατολικής Ένωσης όπως της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας, όλες με ισχυρούς ηγέτες που δεσμεύονται να κρατήσουν τους μουσουλμάνους εισβολείς που θέτονται ως πρόσφυγες να διεισδύσουν και να καταστρέψουν τις χώρες τους;

Αντιπροσωπεύοντας το αντισημιτικό Φινλανδικό Κόμμα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στη Φινλανδία, η Laura Huhtasaari, στην παρακάτω φωτογραφία, τρέχει σε μια εθνικιστική πλατφόρμα τύπου Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο «Take Finland Back» από τα αριστερά και τα σοσιαλιστικά κόμματα όπως εκείνοι στη Σουηδία, των οποίων οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων τους για τους μουσουλμάνους μετανάστες μετατρέπουν τη χώρα σε τρίτη παγκόσμια ισλαμική- ευρωπαϊκή χώρα.

Η Huhtasaari, έχει χαρακτηριστεί ως η Marine Le Pen της Φινλανδίας μετά τον ηγέτη του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας. Ωστόσο, πιστεύει ότι έχει μια πραγματική ευκαιρία στις εκλογές του Ιανουαρίου, καθώς το κόμμα της έχει ξεκινήσει και έχει πάρει ώθηση μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση συνασπισμού τον Ιούνιο.

Η ίδια λέει: «Η άνοδος στην Ευρώπη των κομμάτων που είναι κριτικά για την ΕΕ και η μετανάστευση οφείλεται σε κακή, άδικη πολιτική. Ο ρόλος της Φινλανδίας στην ευρωζώνη είναι ο ρόλος του ηττημένου και του πληρωτή. Δεν θέλω να γίνει η Φινλανδία επαρχία της ΕΕ. Οι Φιλανδοί πρέπει να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Φινλανδίας. »
Δεν είναι πιθανό να κερδίσει τις εκλογές που ξεκινούν από το τέλος αυτού του μήνα, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιοι ένοικοι στη Φινλανδία. Ως ένας από τους πιο μαχητικούς αντιπάλους της μετανάστευσης στο κόμμα της, ζήτησε να απαγορευθεί στους αιτούντες άσυλο η είσοδος στη Φινλανδία «με όλα τα απαραίτητα μέσα», δήλωσε ότι ο φόβος που εμπνέει το Ισλάμ μπορεί να εξηγηθεί από την «μουσουλμανική καθυστέρηση».

Στην πόλη Cottbus της Γερμανίας, δύο επιθέσεις με μαχαίρια από νεαρούς Σύριους, συντέλεσαν στην αρχή μιας σειράς γεγονότων στην πρώην ανατολική Γερμανία τα οποία θα ήταν αδιανόητα στη Δύση.
Νωρίτερα το απόγευμα, στις 20 Ιανουαρίου, 1.500 έως 2.000 πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τη βία των μεταναστών. Η πόλη αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί πλέον νέους πρόσφυγες προς το παρόν.

Για να μην συμβαίνουν τα ίδια και στην χώρα μας θα πρέπει να διώξουμε το σάπιο καθεστώς που μόνο ξεπουλά και καταστρέφει τη χώρα. Πριν μας γεμίσουν με χιλιάδες λαθρο σταματήστε τους, βγείτε στους δρόμους. Η προφητεία ενός γέροντα από το Άγιο Όρος πριν λίγα χρόνια θα βγει, ότι θα τρομοκρατηθούν αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και θα το βάλουν στα πόδια νύχτα καθώς ο κόσμος δεν θα αντέχει άλλο τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.

Ακόμη χειρότερα, μέχρι το έτος 2080, οι Ιταλοί θα είναι μια μειοψηφία στη χώρα τους. Ο ηγέτης του κόμματος της Βόρειας Λιγκ(Lega Nord), Μάττο Σαλβίνι, δήλωσε , «Είμαστε υπό επίθεση. Ο πολιτισμός, η κοινωνία, οι παραδόσεις και ο τρόπος ζωής μας κινδυνεύουν, εκτός εάν σταματήσουμε την εισβολή των μουσουλμάνων μεταναστών. »

Η «λευκή φυλή» της Ιταλίας θα μπορούσε να καταστραφεί αν δεν είχαν ληφθεί αυστηρότερα μέτρα για να σταματήσουν οι Αφρικανοί μετανάστες να εισέρχονται στη χώρα.

Η Ιταλία διεξάγει εθνικές εκλογές στις 4 Μαρτίου και η μετανάστευση έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα εκστρατείας, με τα κόμματα της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης κατηγορώντας την κεντροαριστερή κυβέρνηση ότι κάνει ελάχιστα για να σταματήσει την εισροή νεοφερμένων.

 

Πάνω από 600.000 μετανάστες έχουν έρθει στην Ιταλία από όλη τη Μεσόγειο Θάλασσα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεφεύγοντας από τον πόλεμο και τη φτώχεια στο σπίτι.
Ωστόσο, οι μουσουλμάνοι αντιπροσωπεύουν μόνο μια μικρή μειοψηφία στην Ρωμαιοκαθολική Ιταλία, ενώ το ερευνητικό κέντρο Pew αναφέρει ότι θα φτάσει το 4,9% του πληθυσμού μέχρι το 2020 έναντι 3,7% το 2010.

Όλα τα κυρίαρχα κόμματα της Ιταλίας έχουν ζητήσει αυστηρότερους περιορισμούς στη μετανάστευση και η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με τις αρχές της Λιβύης για να προσπαθήσει να αποτρέψει το λαθρεμπόριο ανθρώπων. Το περασμένο έτος, οι αφίξεις μεταναστών στην Ιταλία από θαλάσσης  μειώθηκαν κατά ένα τρίτο.

Δείτε πως φέρονται οι Αφρικανοί λαθρο αφρο τους Ιταλούς.

Στη Ρώμη φανερά πλέον απειλούν οι λαθρο τους πολίτες. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι «σήμερα υποφέρουμε εμείς αλλά αύριο θα είστε εσείς μειονότητα στην ίδια τη χώρα σας».

Ο Πάπας της Ρώμης, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Νέας Τάξης δεν αντιδρά ούτε βοηθά το λαό του.

Η Αυστρία λέει «ΟΧΙ !» στον εξισλαμισμό.

Έφαγε μπανάνα σε δημόσιο χώρο και έγινε χαμός.

Πιθανόν αναμένεται μέχρι που οι Λονδρέζοι θα αποφασίσουν να απαλλαγούν από τον ριζοσπαστικό μουσουλμάνο δήμαρχο Sadiq Khan, ο οποίος κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τραμπ ότι είναι «σαν τον ISIS», συγκρίνοντας την σταθερή στάση του Τραμπ με τους ριζοσπαστικούς και βίαιους μουσουλμάνους, με τη στάση του ISIS έναντι όλων.

Μέχρι και πάνω σε μέσα μαζικής μεταφοράς βρίσκονται οι διδασκαλίες του προφήτη Μοχάμεντ.

Και η αντίφαση:

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *