ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ…. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ!!!

5/5 (11)

Κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να τραβήξουν το θέμα της ελληνορωσικής κρίση στα άκρα και με σημερινό της δημοσίευα η εφημερίδα Δημοκρατία προαναγγέλλει ότι ετοιμάζουν απέλαση των γνωστών επιχειρημάτων, Μουζενίδη και Σαββίδη, φιλορωσικών συμφερόντων.

Όπως αναφέρεται : Η ελληνική κυβέρνηση με πρόφαση την υποτιθεμένη ρωσική εμπλοκή της Ρωσίας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας αλλά και με παρέμβαση των ΗΠΑ, αποφάσισε να «πολεμήσει» δύο ισχυρούς επιχειρηματίες, με κίνδυνο να φύγουν από την Ελλάδα και οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για την ελληνική οικονομία.
Ο λόγος για τους Μουζενίδη-Σαββίδη.
Το παράδειγμα του Μπόρις Μουζενίδη.

Η αεροπορική εταιρία που διαθέτει ονομάζεται Εllinair και εκτός από το όνομά της, που τα λέει όλα, είναι ντυμένη με τα χρώματα της σημαίας μας, το γαλάζιο και το λευκό. Παράλληλα συνδέει αεροπορικά τις ελληνικές κοινότητες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γεωργίας και του Καυκάσου με την Ελλάδα, λειτουργώντας ως γέφυρα επικοινωνίας με την πατρίδα για διακόσιες, περίπου, χιλιάδες ξεχασμένους Έλληνες. Φυσικά πέρα από τον εθνικό παράγοντα έχουμε και τον οικονομικό καθώς οι άνθρωποι αυτοί έρχονται Ελλάδα, , αντί να πάνε… πχ στην Τουρκία.

Aπό την άλλη, ο Ι. Σαββίδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Παράγοντας του ΠΑΟΚ, έχει βάλει βαθιά το χέρι την τσέπη, δίνοντας μια ανάσα στην ήδη διαλυμένη ελληνική οικονομία.
Πρόσφατα μπήκε και στα ΜΜΕ, αγοράζοντας τον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε και τον ρόλο των ΗΠΑ στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πολλές φορές ο πρέσβης Pyatt έχει εκφράσει την αμερικανική δυσαρέσκεια για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Λιμάνι Θες/κης πχ ή στα ναυπηγεία, επιχειρηματιών που έχουν στενές επαφές με τον ρωσικό παράγοντα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 23 Ιούλ. 2018

    […] Κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να τραβήξουν το θέμα της ελληνορωσικής κρίση στα άκρα και με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Δημοκρατία προαναγγέλλει ότι ετοιμάζουν απέλαση των γνωστών επιχειρημάτων, Μουζενίδη και Σαββίδη, φιλορωσικών συμφερόντων. Αναδημοσίευση από: nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *