ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΥΠΟΠΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ(Βίντεο)

5/5 (3)

CORONA-Gate Pizza-VIRUS [Full Version]

COVID-19 Operation Dark Winter

Operation Dark Winter – Cough-911 Kobe-19 Round 2 Examined (Shaking My Head Productions

Ύποπτα λόγια και σενάριο τρόμου για πρώτη φορά μετά τον Χίτλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ που προβληματίζει…
Ξεκινούν ξανά να μιλούν για αύξηση των κρουσμάτων και των θυμάτων από τον κορωνοϊό, ενώ, όπως ο δικός μας Σωτήρης Τσιόρδας ανέφερε, σκοπίμως όλοι οι θάνατοι χρεώθηκαν στον ιό της Κίνας, όπως τον ονομάζει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το Euronews, εκτός από τους ανθρώπους, σε καραντίνα μπαίνουν και τα βιβλία!
Στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Φλωρεντίας, έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες πολιτισμού της Ιταλίας, οι πόρτες παρέμειναν κλειστές επί δύο μήνες λόγω κορωνοϊού.
Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που η βιβλιοθήκη έμεινε κλειστή για τόσο μεγάλο διάστημα.
Τώρα η βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί μεν, ωστόσο, σημειώνει το ρεπορτάζ, η απολύμανση των βιβλίων δεν είναι εύκολη, διότι το χαρτί είναι ευαίσθητο υλικό και δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με απορρυπαντικά.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν:
Μήπως με αφορμή τον κορωνοϊό και την δυσκολία απολύμανσης των βιβλίων, την οποία υπογραμμίζει το Euronews, βγουν οι «ειδικοί» και, εν αρχή, εκφράσουν την δυσφορία τους απέναντι στο χαρτί και την δυσκολία να απολυμανθεί από τον ιό, προτείνοντας άλλες μορφές βιβλίων, δηλαδή τα ψηφιακά, τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να δεχτούν διορθωτική παρέμβαση, από μία, για παράδειγμα κεντρική επιτροπή ή την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα διορθώνει ή θα απορρίπτει λέξεις ή φράσεις που θα κρίνονται ως «ρατσιστικές, φασιστικές, σεξιστικές κοκ.»;;;
Ερώτηση κάνουμε! Άλλωστε ήδη έχουν περιοριστεί πολλά γιατί να μην γίνει και αυτό χάριν της… υγείας; Αυτό συνιστά φυσικά σενάριο τρόμου, το οποίο θα παραπέμπει στην εποχή του Χίτλερ, ο οποίος είχε διατάξει το κάψιμο βιβλίων.
Το βίντεο του euronews καταλήγει με την εξής «ύποπτη» διαπίστωση:
«Για κάποιους, η διάσωση και η συντήρηση των βιβλίων ισοδυναμεί με διάσωση της κανονικότητας».
Δηλαδή όχι για όλους; Δεν συμφωνούν όλοι με την διάσωση των βιβλίων ή τα βιβλία από χαρτί πρέπει να σταματήσουν να διαβάζονται, εν αρχή, στις βιβλιοθήκες, προκειμένου να μην γίνεται συνεχώς απολύμανση που τα φθείρει; Θα σταματήσει η έρευνα σε βιβλιοθήκες και το εμπόριο βιβλίων;
Ο «διάβολος» κρύβεται στην λεπτομέρεια…

Φλωρεντία: Βιβλία σε «καραντίνα»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *