Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19….. S.O.S. Αποκαλύψεις Καθηγητή Ιατρίκής, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικούς και την μάσκα. “Οι μασκοφόροι δάσκαλοι δεν θα αντέξουν!”

5/5 (2)

=π.Δ…ΕΣΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ <ΕΙΔΙΚΩΝ>, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…… <ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΕΧΝΗ>;;;..

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν στήσει διάφορα τρικ για να χρεώσουν θανάτους και κρούσματα κορωναϊού covid-19.

Το έχουμε δει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Ακόμα και επι πληρωμή σε θύματα που έχουν αποβιώσει από άλλες ασθένειες, αλλά τους χρεώνανε ότι πεθάνανε από κορωναϊό.

Για να μην σας κουράζω, το πρόβλημα είναι το εξής.

Οι κακοί, η Cabal δηλαδή, αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι για τα αίσχη στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι στα τελευταία τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μπλεγμένοι με βαριές κακουργηματικές πράξεις.

Από τρομοκρατία, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, παιδεραστία, ανθρωποθυσίες και άλλα πολλά.

Λοιπόν, επειδή από έρευνες που έχουμε κάνει, υπάρχουν πολλοί «μεγάλοι» και στην Ελλάδα, όπως δηλαδή πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άλλοι που, κάναν χρήση αδρενοχρωμίου, πίναν αίμα, βασανίζαν παιδιά, αλλά και πολλοί από αυτούς είναι παιδόφιλοι.

Όπως πλέον μάθαμε, το αδρενοχρώμιο είναι μια ισχυρή ναρκωτική ουσία, η οποία από την μία ανανεώνει τα κύτταρα, (ελιξίριο της νεότητας), αλλά από την άλλη είναι μια τρομερά εξαρτησιογόνα ουσία, η οποία προκαλεί φοβερούς πόνους και αργό θάνατο, όταν λείπει από τους χρήστες της.

     Marina Abramovic

Να υπενθυμίσουμε πάλι, ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με την επιχείρηση «Καταιγίδα», κατάστρεψε τις αποθήκες και τα εργαστήρια (βασανιστήρια) αδρενοχρωμίου, αλλά όπως επίσης, μόλυνε και αρκετή ποσότητα από αυτό με τον Covid-19 (του Bill Gates, τον θανατηφόρο ιό).

Έτσι, πολλοί από αυτούς τους χρήστες αδρενοχρωμίου, για να μην πεθάνουν, θα πρέπει να λάβουν την δόση τους, αλλά και όσοι πήραν το μολυσμένο, θα πρέπει αναγκαστικά, να κάνουν αλλαγή αίματος, αλλά και αλλαγή οργάνων.

Βέβαια εδώ είναι το μεγάλο μυστικό.

Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αρπάξουν παιδιά και ηλικιωμένους !

Αυτή είναι όλη η ιστορία και για αυτό προσπαθούμε να σας επιστήσουμε την προσοχή.

Πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα, με εντολή της προδοτικής Κυβέρνησης, ξεκινήσαν αιμοδοσίες και εγγραφές για δωρητές οργάνων, με πρόσχημα τους ασθενείς του κορωναϊού.

Εμείς γνωρίζουμε, ότι σε περίοδο καραντίνας από μία πανδημία (όπως μας λένε τα συστιμικά ΜΜΕ και οι «παρα»- νόμοι που ψηφίσανε για τον covid-19), δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία, αλλά και ούτε ο covid-19 θεραπεύεται με μετάγγιση αίματος, λόγο του ότι είναι μια γρίπη.

Άρα τι ;

Την απάντηση σας την δώσαμε.

Μήπως θέλουν να μαζέψουν παιδιά, για αίμα, αδρενοχρώμιο, όργανα ;

Είδαμε και στην Λάρισσα τι έγινε με τα παιδιά των Ρομά, που τα βγάλαν οι κρατικοί γιατροί ότι ηταν θετικά στον Κορωναϊό και στείλαν την κλούβα να τα μαζέψουν.

Ευτυχώς οι γονείς τους ενήργησαν έξυπνα και τα πήγαν σε ιδιωτικούς γιατρούς, όπου με εκείνα τα τέστ, βγήκαν αρνητικά.

Έτσι ξεσκέπασαν την βρωμιά του κράτους.

Να μην αναφέρουμε τα περιστατικά με τα «σφραγισμένα» φέρετρα, που δεν ξέρουμε αν έχουν πτώμα μέσα.

Να μην αναφέρουμε ότι δεν αφήνουν να δείς τον νεκρό από covid-19 ή να τον κηδέψεις.

Αυτούς όλους τους εξαφανίζουν.

Περιστατικά στα νοσοκομεία ;

Ουκ ολίγα.

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.

Επειδή δεν πήραν τις ποσότητες που υπολογίζανε, στήνουν τον δεύτερο γύρο;

Το παιδομάζωμα !

Για ποιο λόγο να ανοίξουν τα σχολεία, εν μέσω μιας πανδημίας ;

Δεν προέχει η ασφάλεια των παιδιών και οι ζωές τους ;

Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν στα σπίτια τους και να φυλάγονται ;

Άλλωστε γίνονται και μαθήματα, μέσω ίντερνετ, τηλεδιασκέψεις και άλλα.

Γιατί όμως ;

Μήπως «βγάλουν» και κανένα «τυχαίο» κρούσμα σε σχολεία, και με την μέθοδο της «ιχνηλάτησης», αρχίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο 4682/2020 για τον κορωναϊό ;

Δεν πάει το μυαλό σας πουθενά ;

Δείτε τι σκεφτήκανε να κάνουν.

Ήρθε το εγκληματικό κράτος και έδωσε μια υπεύθυνη δήλωση στα σχολεία, για να την υπογράψουν οι μαθητές που δεν θέλουν οι γονείς τους να τους στείλουν στο σχολείο, για διάφορους λόγους, με το πρόσχημα, να μην χάσουν την χρονιά από απουσίες.

Παρακάτω η εκπομπή του Βιοϊατρικού Εργαστηριακού Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου για το θέμα με την ύποπτη υπεύθυνή δήλωση.

Ακούστε από  ΕΔΩ

Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Ν.4682/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! – ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !

Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Νόμος για covid-19 4682-2020

Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, εάν το δηλώσατε ψευδώς κατηγορήστε με 3 μήνες φυλάκισης, ενώ εάν υπογράψετε για “τρίτο” έως 10 χρόνια φυλάκιση.

Πανος Σκαρλάτος Ειδικός Εργαστηριακός Υγείας MLAs. BLS.MLS.CLS κάτοχος πιστοποίησης ιδιωτικής έρευνας και υπηρεσιών ασφαλείας με ειδική γνώση στο Ποινικό Δίκαιο.

Επίσης, κατέχω βασικά στοιχεία Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας.

Επιπλέον, έχοντας προσεγγίσει Στοιχεία των Εγκληματολογικών Επιστημών είμαστε ικανοί να κατανοούμε παράγοντες όπως, προδιάθεση για έγκλημα, ευκαιρία λόγω τρωτοτήτων.

Γνωρίζω τους τρόπους ενέργειας κατά είδος εγκλήματος, στοιχεία ειδικών εγκλημάτων και στάδια πραγμάτωσής τους και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν «πρόδρομα σημεία» και να δράσω προληπτικά, τηρώντας παράλληλα τις αρχές προστασίας του τόπου εγκλήματος ή συμβάντος και να συνεργάζομαι αποτελεσματικά με τους ειδικούς της δημόσιας δύναμης.

Επίσης κατέχω στοιχεία που αφορούν στη διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, την επιθετικότητα αλλά και την ψυχολογία του ιδίου του εργαζομένου ως Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:

(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου,

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,

(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και

(β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου.

Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου,

(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων,

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

E 3 Απριλίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 76
1293 1294 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος A’ 76/03.04.2020

(ζ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, καθώς και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού,

(η) στην προσωρινή επιβολή μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μέσων μεταφοράς εντός της επικράτειας,

(θ) στην προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον σε ομάδες προσώπων προς αποφυγή ενεργειών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη διάδοση της νόσου.

Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού ευρύτερων ομάδων προσώπων δύναται να προσδιορίζεται με αναφορά σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Στα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δύνανται να επιβάλλονται και τα υπό περιπτώσεις (α) και (β) μέτρα.

Κατά την επιβολή των μέτρων επιλέγεται από τα αρμόδια όργανα το ηπιότερο δυνατό για την εκπλήρωση του σκοπού του, υπό το πρίσμα της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας.

Κατεβάστε από εδώ το ΦΕΚ του Νόμου για covid-19 4682/2020.

Μπά μπά… τι έχουμε εδώ ;

Αιμοδοσίες για Covid-19 ΄Χμμ.. Έλλειψη αίματος ε ;

Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. 

Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.

Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.

Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Ιωάννα Κουσκούση εναντίων Διευθυντή Σχολείου Μέρος Δεύτερο περίληψη του συμβάντος | 13/9/2020

S.O.S. Αποκαλύψεις Καθηγητή Ιατρίκής, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικούς και την μάσκα. “Οι μασκοφόροι δάσκαλοι δεν θα αντέξουν!”

Καθηγητής Ιατρικής G. Desuter, λαρυγγολόγος στο Νοσοκομείο Saint-Luc στις Βρυξέλλες: “Το διαρκές φόρεμα της μάσκας θα προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς σοβαρά προβλήματα στο λάρυγγα!!! αιμορραγίες,πολύποδες, οζίδια, χειρουργεία, αφωνία ..

ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ…

Τι υποσχέθηκε το Κούλη στο Εβραϊκό Παγκόσμιο Συνέδριο;;;

Ότι θα πολεμήσει τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ… δηλαδή τους αυτόχθονες Έλληνες.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

Το διαρκές φόρεμα της μάσκας για τους εκπαιδευτικούς θα μπορούσε να προκαλούσε σε αυτούς σοβαρά προβλήματα στο λάρυγγα.

Αυτό διαβεβαιώνει ο Καθηγητής G. Desuter, λαρυγγολόγος στις πανεπιστημιακές κλινικές ενός από τα μεγαλύτερα πιο υπερσύγχρονα κι επανδρωμένα ευρωπαϊκά νοσοκομεία το Saint-Luc στις Βρυξέλλες σε μια carte blanche που δημοσιεύθηκε από τους συναδέλφους μας της Soir.

” Η παραγωγή μιας φωνής μας κοστίζει εξ ορισμού σ΄ ενέργεια ” εξηγεί ο λαρυγγολόγος.

“Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τον επαγγελματία της φωνής που οφείλει να προβάλει αυτή την ίδια φωνή επί πολλές ώρες,συχνά μέσα σε θόρυβο και που πρέπει να αιχμαλωτίσει την προσοχή ενός κοινού μέσω του τονισμού. Η προσπάθεια είναι έντονη και βλάπτει– ήδη σε κανονικούς καιρούς – τη φωνητική φυσιολογία του εκπαιδευτικού αλλά επίσης του δικηγόρου , του δημοσιογράφου, του tribun, του ηθοποιού του μανάβη της λαϊκής, κλπ. Το να προβάλεις τη φωνή είναι μια τέχνη, ένα επάγγελμα από μόνο του .

Το φόρεμα της μάσκας στη φωνή…

Η επιβολή της μάσκας όλη την ημέρα είναι μια αίρεση της Φυσιολογίας καταγγέλει ο G. Desuter : ” Όχι μόνο η ροή του αέρα επιβραδύνεται, αλλά η μάσκα αποτελεί εμπόδιο στη διάδοση του ηχητικού κύματος. Αυτό κουράζει τη φωνή του συνομιλητή αλλά κυρίως αυτό κάνει α-δύ-να-τη την προφερόμενη φωνή ! 

Kαι οι πρώτες μαρτυρίες εκπαιδευτικών καταλήγουν συρρέουν στα συνδικάτα. Ο Roland Lahaye, ΓΓ του Σωματείου Εκπαίδευσης CSC καταπολέμησε την υποχρέωση του διαρκούς φορέματος μάσκας από την επιβολή της.” Ζητάμε διαλείμματα” αερισμών “για εκπαιδευτικούς που οφείλουν να μπορούν ν΄αναπνέουν και να χαλαρώνουν μεταξύ των διαλειμμάτων. Και το ίδιο πρέπει και για τους μαθητές. Κι όπου είναι δυνατό να επιτρέπεται στον καθηγητή να αφαιρέσει τη μάσκα του εάν βρίσκεται σε επαρκή απόσταση από τους μαθητές.Αυτό είναι θέμα καλής θέλησης από μέρους των διευθύνσεων του συγκροτήματος

Σοβαρές συνέπειες

Ο καθηγητής Desuter επισημαίνει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία: : ” εκτός από μια επαγγελματική κούραση ημι-άμεση,θα διατρέξει υψηλό κίνδυνο τραυματικών βλαβών των φωνητικών χορδών. Στην πραγματικότητα στο αναπνευστικό έλλειμμα θ΄απαντήσει μια προσπάθεια αντιστάθμισης – πολύ μάταιης – από μια πρώιμη λαρυγγίτιδα δημιουργώντας αιμορραγίες, πολύποδες και οζίδια…(σσ. αρχές καρκίνου). Αυτές οι βλάβες προκαλούν δυσφωνία και αφωνία. Η κύρωση είναι οριστική: χειρουργική επέμβαση ακολουθούμενη από μακροχρόνια θεραπεία ομιλίας με ανάρρωση τριών μηνών. Κάποιοι ωστόσο θα παρουσιάσουν μόνιμες συνέπειες. “. 

Από την πλευρά της Υπουργού Παιδείας Caroline Désir, υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την επανέναρξη των μαθημάτων.

Επιβλήθηκε από το GEES, την ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι υπεύθυνοι για την αποκαραντινοποίηση των Βέλγων.

Και τότε, δεν ήταν διαπραγματεύσιμο. Όμως, όταν καταστεί δυνατό, η υπουργός θα άρει αυτή την επιβολή, λένε στο γραφείο της.

Όσον αφορά τον καθηγητή Desuter, καταλήγει: «Η επιβολή της μάσκας στους δασκάλους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους είναι παρόμοια με τη ενέργεια της τοποθέτησης ενός παπουτσιού σε έναν αργαλειό όπως έκαναν οι εργάτες του Βορρά τον 19ο αιώνα για να ξεκινήσει μια απεργία.

Κυρίες και κύριοι, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, χωρίς αλλαγές στους κανόνες θα σπάσετε το εργαλείο … Και θα είναι σαμποτάζ! “rtbf 8/9/20

Tίτλος άρθρου της εφημερίδας le soir που πρωτοεμφανίστηκε το δημοσίευμα είναι : “Οι μασκοφόροι δάσκαλοι δεν θα αντέξουν!”και προσθέτει ένας γιατρός λαρυγγολόγος ανησυχεί για τις πολλαπλές παθολογίες ως απόρροια της μάσκας επιβαλλόμενης στους εκπαιδευτικούς για πολλές ώρες.

Η φωνή είναι σύνθετο φαινόμενο λέει ο καθηγητής.

Απαιτεί μια ενέργεια φωνητική διοχετευμένη από έναν αέρα  που παρέχεται από τον εκπνεόμενο αέρα που κινείται από τους πνεύμονες.

Κατακερματισμός αυτής της ενέργειας από τη δόνηση των φωνητικών χορδών και, τέλος, διαμόρφωση αυτού του κύματος από τις στοματικές και τις κοιλότητες του προσώπου, προκειμένου να εξανθρωπιστεί ο ήχος.

Και στη συνέχεια εξηγεί το κόστος στην υγεία των εκπαιδευτικών και πως αυτό δημιουργείται από την παρατεταμένη χρήση μάσκας…

Πηγή

Η τραγική συνέχεια που μας περιμένει όλους εάν δεν ενωθούμε

Η μόνη λύση είναι να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο χέρι με χέρι.

Η αγάπη είναι πιο ισχυρή από το φόβο.

Η απάντηση πρέπει από τώρα να είναι μία σε όποια θέση, πλευρά και αν βρισκόμαστε.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ή θα κρατηθούμε όλοι μαζί ή θα πέσουμε όλοι μαζί.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.    

Και θα ξεκινήσουν τα σχολεία. Τα παιδιά θα πάνε.

Και ας μην θέλουν πολλοί γονείς γιατί φοβούνται.

Γιατί και αυτά θέλουν να ζήσουν, θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά ελπίζουν ότι θα τελειώσει, δεν μπορεί να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση επ’ αόριστον.

Ότι θα προλάβουν να τελειώσουν. Ειδικά αυτά στη Β’ και Γ’ Λυκείου.

Και ξαφνικά θ’ αρχίσει ο εφιάλτης.

Με ένα απλό συνάχι του παιδιού θα υποχρεώνουν όλη την οικογένεια να κάνει το τεστ.

Γι’ αυτό ακούμε συνέχεια για ιχνηλάτηση… λες και είμαστε φυγάδες.

Το παιδί δεν θα μπορεί να ξαναπάει σχολείο εάν δεν έχει το πιστοποιητικό COVID αρνητικό.

Θα βάζουν σε καραντίνα όλη την οικογένεια.

Οι γονείς δεν θα μπορούν να πάνε στην δουλειά τους –όσοι δουλεύουν ακόμη.

Θα πρέπει και αυτοί να έχουν πιστοποιητικό COVID αρνητικό.

Ήδη έχει ζητηθεί σε πολλούς εργαζόμενους που επιστρέψανε από τις διακοπές για να προσέλθουν στο χώρο εργασίας να αποδείξουν με το τεστ ότι δεν κόλλησαν τον ιό.

Και κάπως έτσι λίγο, λίγο, επειδή θα είμαστε όλοι λίγο πολύ φορείς του COVID θα μας οδηγήσουν να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς πλέον το πιστοποιητικό του εμβολίου

Με ποιον τρόπο; Θα σας εξηγήσω παρακάτω.

Δεν έχεις κάνεις το εμβόλιο θα θεωρείσαι Δημόσιος Κίνδυνος όπως τώρα εάν δεν φοράς τη μάσκα.

Η κοινωνία είναι ήδη εκτός από διεφθαρμένη και διαιρεμένη από αυτούς.

Με ύπουλο τρόπο.

Το δουλεύουνε χρόνια τώρα.

Διαιρεμένη σε αυτούς που πουλάνε και τη μάνα τους για να επιβιώσουν και σ’ αυτούς που δεν υποτάσσονται παρά μόνο στο Θεό.

Σε αυτούς που είναι τόσο δειλοί και ζηλεύουν το θάρρος σου να μιλάς και να λες την αλήθεια.

Σε αυτούς που σε μισούνε γιατί εσύ δεν συμβιβάζεσαι, δεν σκύβεις το κεφάλι ποτέ όσο και αν πονάς και στους άλλους που ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελεύθερα πνεύματα. 

Οι πρώτοι θα υποχρεωθούν να το κάνουν πρώτοι, οι δεύτεροι θα αντισταθούν.

Οι δεύτεροι θα γίνουν αυτομάτως οι απόβλητοι της κοινωνίας.

Το λέει συνέχεια ο Ευαγγελάτος και οι όμοιοί του.

Οι εξοστρακισμένοι από την ίδια την κοινωνία.

Που θα καταλήξουν αυτοί που δεν θα το κάνουν;

Στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζουν.

Τα πρώτα στρατόπεδα χωρίς συρματοπλέγματα.

Θεωρητικά θα είσαι ελεύθερος. Αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ούτε στο Super Market δεν θα μπορείς να μπεις.

Σήμερα δεν μπορείς να μπεις μέσα χωρίς μάσκα.

Αύριο δεν θα μπορείς να μπεις χωρίς το πιστοποιητικό ότι έχεις κάνει το τεστ και είναι αρνητικό και πολύ σύντομα δεν θα μπορείς να μπεις αν δεν έχεις κάνει και το εμβόλιο. Εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια.

Και οι άλλοι θα κάθονται απέναντι που θα έχουν υποχρεωθεί πρώτοι και θα σου κουνάνε το δάχτυλο.

Και θα σου λένε μα γιατί δεν υποκύπτεις.

Γιατί δεν το κάνεις;

Εμείς χαζοί είμαστε που το κάναμε;

Αυτό είναι το διαίρει και βασίλευε στην πράξη.

Όσο ο καθένας από εμάς κοιτάει τα του οίκου του και μόνο, σωτηρία δεν θα υπάρξει για κανέναν.

Μόνο εάν ενωθούμε όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Το σχέδιό τους ήταν από πάντα αυτό.

Ένα μικρό παράδειγμα.

Στην αρχή δεν φόραγε κανείς μάσκα.

Ξεκίνησαν με τους υπαλλήλους των SM μόνο στα νωπά τρόφιμα.

Οι πελάτες και οι ταμίες ελεύθεροι. 

Μετά το κάνανε υποχρεωτικό στους υπαλλήλους των καταστημάτων.

Οι πελάτες και πάλι ελεύθεροι.

Στις παραλίες με τα 40άρια οι σερβιτόροι έπρεπε να φοράνε, ενώ οι καθήμενοι στις ξαπλώστρες όχι.

Τώρα και στα SM αλλά και στα καταστήματα δεν μπορείς να μπεις χωρίς μάσκα.

Όλο αυτό το διάστημα όλοι αυτοί που ήταν υποχρεωμένοι να τη φοράνε, ενδόμυχα μισούσαν αυτούς που δεν ήταν υποχρεωμένοι να τη φοράνε.

Και τώρα χαίρονται, γιατί σε λίγο θα τη φοράμε όλοι και παντού.

Γιατί εμείς που δεν τη φορούσαμε δεν σταθήκαμε δίπλα στο παιδί που μας έφερνε τον καφέ στην παραλία και να διαμαρτυρηθούμε.

Θα έπρεπε να μην πηγαίνει κανείς στην παραλία και να αποδέχεται αυτή την κατάσταση, ούτε στις καφετέριες, ούτε στις ταβέρνες, ούτε στα SM.

Η πίεση ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω.

Εμείς έχουμε τη δύναμη αρκεί να αποφασίσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε.  

Έτσι μας χωρίζουν.

Έτσι σπέρνουν τη διχόνοια όπως κάνανε πάντα.

Έτσι θα φτάσουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η ίδια η κοινωνία θα σε υποχρεώσει.

Εξαιρετικά ευφυές οφείλω να ομολογήσω.

Η μόνη λύση είναι να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο χέρι με χέρι. Η αγάπη είναι πιο ισχυρή από το φόβο.

Η απάντηση πρέπει από τώρα να είναι μία σε όποια θέση, πλευρά και αν βρισκόμαστε.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ή θα κρατηθούμε όλοι μαζί ή θα πέσουμε όλοι μαζί.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.    

Θα τα ξαναπούμε

Θέμις

attikanea

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *