ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ-ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ;(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η έρευνα για μαγνητικά νανοσωματίδια από τον καθηγητή φυσικής του UB UB, Arnd Pralle (αριστερά) και την διδακτορική φοιτήτρια Heng Huang θα μπορούσε να οδηγήσει σε θεραπείες ασθενειών που χειρίζονται εξ αποστάσεως πρωτεΐνες ή κύτταρα.

Οι συστάδες θερμαινόμενων, μαγνητικών νανοσωματιδίων που στοχεύουν κυτταρικές μεμβράνες μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως τα κανάλια ιόντων, τους νευρώνες και ακόμη και τη συμπεριφορά των ζώων, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τους φυσικούς της UB στο περιοδικό Nature Nanotechnology.

Η έρευνα θα μπορούσε να έχει ευρεία εφαρμογή, ενδεχομένως να οδηγήσει σε καινοτόμες θεραπείες καρκίνου που χειρίζονται εξ αποστάσεως επιλεγμένες πρωτεΐνες ή κύτταρα σε συγκεκριμένους ιστούς, ή βελτιωμένες θεραπείες διαβήτη που διεγείρουν εξ αποστάσεως τα παγκρεατικά κύτταρα για την απελευθέρωση ινσουλίνης. Η εργασία θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί στην ανάπτυξη νέων θεραπειών για ορισμένες νευρολογικές διαταραχές που οφείλονται σε ανεπαρκή νευρο-διέγερση. «Αναπτύσσοντας μια μέθοδο που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε μαγνητικά πεδία για να διεγείρουμε τα κύτταρα τόσο in vitro όσο και in vivo, αυτή η έρευνα θα μας βοηθήσει να ξεδιπλώσουμε τα δίκτυα σηματοδότησης που ελέγχουν τη συμπεριφορά των ζώων», λέει ο Arnd Pralle, επίκουρος καθηγητής φυσικής και ανώτερος / αντίστοιχος συγγραφέας γραπτώς.

Οι ερευνητές του UB απέδειξαν ότι η μέθοδος τους θα μπορούσε να ανοίξει κανάλια ιόντων ασβεστίου, να ενεργοποιήσει νευρώνες στην κυτταρική καλλιέργεια και ακόμη και να χειριστεί τις κινήσεις του μικροσκοπικού νηματώδους, C. elegans. «Στοχεύσαμε τα νανοσωματίδια κοντά στο« στόμα »των σκουληκιών, που ονομάζεται αμφίδρομο», εξηγεί ο Pralle. «Μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω ότι τα σκουλήκια σέρνονται γύρω. Μόλις ενεργοποιήσουμε το μαγνητικό πεδίο, το οποίο θερμαίνει τα νανοσωματίδια στους 34 βαθμούς Κελσίου, τα περισσότερα από τα σκουλήκια αντιστρέφονται. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη μέθοδο για να τους κάνουμε να πηγαίνουν πίσω. Τώρα πρέπει να μάθουμε ποιες άλλες συμπεριφορές μπορούν να ελεγχθούν με αυτόν τον τρόπο. «

Τα σκουλήκια αντιστράφηκαν όταν η θερμοκρασία τους έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου, λέει ο Pralle – το ίδιο κατώφλι που στη φύση προκαλεί απόκριση αποφυγής. Αυτή είναι η απόδειξη, λέει, ότι η προσέγγιση θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε μελέτες ολόκληρων ζώων για καινοτόμα νέα φαρμακευτικά προϊόντα. Η μέθοδος που ανέπτυξε η ομάδα UB περιλαμβάνει θέρμανση νανοσωματιδίων σε κυτταρική μεμβράνη εκθέτοντάς τα σε μαγνητικό πεδίο ραδιοσυχνοτήτων. Στη συνέχεια η θερμότητα οδηγεί σε διέγερση των κυττάρων.

«Έχουμε αναπτύξει ένα εργαλείο για τη θέρμανση των νανοσωματιδίων και στη συνέχεια τη μέτρηση της θερμοκρασίας τους», λέει ο Pralle, σημειώνοντας ότι δεν είναι πολλά γνωστά για την αγωγή θερμότητας στον ιστό στη νανοκλίμακα. «Η μέθοδος μας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να θερμαίνουμε μόνο την κυτταρική μεμβράνη. Δεν θέλαμε να σκοτώσουμε το κελί », είπε. «Ενώ η μεμβράνη έξω από το κελί θερμαίνεται, δεν υπάρχει καμία αλλαγή θερμοκρασίας στο κελί.»

Με μέτρηση μόλις έξι νανομέτρων, τα σωματίδια μπορούν εύκολα να διαχέονται μεταξύ των κυττάρων. Το μαγνητικό πεδίο είναι συγκρίσιμο με αυτό που χρησιμοποιείται στην απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού. Και η ικανότητα της μεθόδου να ενεργοποιεί τα κύτταρα ομοιόμορφα σε μια μεγάλη περιοχή δείχνει ότι θα είναι επίσης εφικτή η χρήση του σε εφαρμογές in vivo σε ολόκληρο το σώμα, αναφέρουν οι επιστήμονες. Στην ίδια εργασία, οι επιστήμονες του UB αναφέρουν επίσης την ανάπτυξή τους ενός φθορισμού ανιχνευτή για να μετρήσουν ότι τα νανοσωματίδια θερμάνθηκαν στους 34 βαθμούς Κελσίου. «Η ένταση φθορισμού δείχνει την αλλαγή της θερμοκρασίας», λέει ο Pralle, «είναι ένα είδος θερμομέτρου νανοκλίμακας και θα μπορούσε να επιτρέψει στους επιστήμονες να μετρήσουν ευκολότερα τις αλλαγές θερμοκρασίας στη νανοκλίμακα».

Nature Nanotechnology – University at Buffalo Research

Ο Pralle και οι συν-συγγραφείς του δραστηριοποιούνται στη Μοριακή Αναγνώριση στα Βιολογικά Συστήματα και στη Βιοπληροφορική και στα στρατηγικά πλεονεκτήματα των Ολοκληρωμένων Νανοδομημάτων, που προσδιορίζονται από τη διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού UB 2020. Εκτός από τον Pralle, ο οποίος έχει συμπληρωματική θέση στο Τμήμα Φυσιολογίας και Βιοφυσικής στη Σχολή Ιατρικής και Βιοϊατρικής Επιστήμης, συν-συγγραφείς είναι οι Heng Huang και Savas Delikanli, και οι δύο διδακτορικοί φοιτητές στο Τμήμα Φυσικής, Hao Zeng, αναπληρωτής καθηγητής φυσικής. και Denise M. Ferkey, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών. Η έρευνα υποστηρίχθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών και το Διεπιστημονικό Ταμείο Αναπτύξεως UB 2020

video

https://www.facebook.com/korina.lym/posts/10158147470158963

https://web.archive.org/web/20181002140909/https://www.buffalo.edu/ubreporter/archive/2010_07_07/nature_nano.html

Συγκροτήθηκε μια εξεταστική επιτροπή μετά από επίμονες αναφορές ατόμων που είχαν κολλήσει με μαγνήτες στον τόπο εμβολιασμού, πολλοί από τους οποίους υποπτεύονται ότι θα μπορούσαν να εντοπιστούν πίσω σε εμβόλια COVID. Περιμένοντας τα πλήρη αποτελέσματά σας, μην εξαγάγετε οριστικά συμπεράσματα από αυτά. Αυτή είναι μια σύνοψη των κεφαλών:

Απόσπασμα από τη μελέτη: Όταν ρωτήθηκε εάν είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικά αποτελέσματα μετά από τουλάχιστον μία πράξη εμβολιασμού, η απάντηση είναι ναι, πράγματι οι άνθρωποι γίνονται ηλεκτρομαγνητικοί τουλάχιστον στο σημείο της ένεσης

Είναι πλέον ευθύνη των τοξολόγων και των φαρμακολόγων να ανακαλύψουν την προέλευση και τις αιτίες αυτών των ελκυστικών επιδράσεων σε εμβολιασμένα άτομα, και είναι ευθύνη των εγγυητών της υγείας των πολιτών αυτής της χώρας να ανοίξουν πολύ γρήγορα μια έρευνα για το ακριβές και να ζητήσουμε την πραγματική σύνθεση αυτών των λεγόμενων εμβολίων.

*******

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Παρακάτω είναι μια μικρή προκαταρκτική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ανθρώπους. Οι ερευνητές σταμάτησαν το πείραμα επειδή οι άνθρωποι φοβόταν αν οι μαγνήτες είχαν κολλήσει στα χέρια τους. Αυτό το πείραμα χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Παρακολούθησης Εμβολίων

https://www.efvv.eu/news/study-on-the-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg

Αγγλικά: Μελέτη Ηλεκτρομαγνητισμού.pdf

https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf

Γαλλική γλώσσα: Μελέτη έλξης-μαγνητισμού.pdf

https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/etude-sur-lattraction_eda42.pdf

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *