ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ MIT ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΚΑΙ ALS ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η επιστήμονας του MIT εξηγεί σε 2 λεπτά πώς οι εμβολιασμοί κορωναϊού θα μπορούσαν να προκαλέσουν το Πάρκινσον & ALS σε λίγα μόνο χρόνια.

Η επιστήμονας του MIT (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης), Stephanie Seneff, δήλωσε στο podcast του Jerm Warfare νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το εμβόλιο κορωναϊού μπορεί να σας αρρωστήσει εντελώς. Επισήμανε ότι το πιο επικίνδυνο μέρος του ιού είναι η πρωτεΐνη ακίδα και ότι μετά τον εμβολιασμό το σώμα σας θα αρχίσει να παράγει πολλά από αυτά.

https://jermwarfare.com/blog/stephanie-seneff

Κανονικά, ένα τέτοιο RNA διασπάται αμέσως από ένζυμα. Εξαιτίας αυτού, οι κατασκευαστές εμβολίων το έχουν τροποποιήσει έτσι ώστε να μην μπορεί να διαλυθεί από τον οργανισμό. Η ιδέα είναι ότι τα ανοσοκύτταρα θα παράγουν πολλά αντισώματα ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνη.
«Το πρόβλημα είναι ότι η πρωτεΐνη των ακίδων είναι εξαιρετικά τοξική», προειδοποίησε η Seneff. «Είναι μια πρωτεΐνη-πριόν. Οι πρωτεΐνες πριόν προκαλούν κάθε είδους δυσάρεστες νευροεκφυλιστικές ασθένειες. «

Στις πρωτεΐνες prion, η αναδίπλωση πρωτεϊνών είναι ανώμαλη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια τρελών αγελάδων, στους ανθρώπους σε νόσο Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ. «Αυτές είναι πολύ ενδιαφέρουσες ασθένειες που προκαλούνται από πρωτεΐνες και όχι από DNA. Δεν είναι ένας ζωντανός οργανισμός, είναι μια πρωτεΐνη», δήλωσε η επιστήμονας του MIT. Η πρωτεΐνη ακίδα θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που σε λίγα χρόνια θα μπορούσε να προκαλέσει ALS, Πάρκινσον ή Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ. «Πρόκειται για πολύ δυσάρεστες νευροεκφυλιστικές ασθένειες που σε κάνουν ανάπηρο», δήλωσε η Seneff Δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με αυτό στο International Journal of Vaccine Theory, Practice και Research.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *