ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων από ναρκωτικά και συγκεκριμένα από υπερβολική δόση οποίου, το οποίο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο.

Τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ η κατανάλωση οπίου αυξάνεται σταθερά. Κάθε χρόνο πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κατάχρησης Ναρκωτικών Ουσιών, καθημερινά πεθαίνουν περισσότεροι από 90 Αμερικανοί πολίτες.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Youtube το οποίο επιβεβαιώνει την τραγική αυτή πραγματικότητα. Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε στη Sonoma County της Καλιφόρνιας. Συγκεκριμένα, δείχνει δύο γυναίκες ταμίες οι οποίες αποκοιμιούνται την ώρα που εξυπηρετούν τους πελάτες στο ταμείο. Η μοναδική στιγμή ήταν όταν μια πελάτισσα ζήτησε την προσοχή τους και τότε άρχισαν σιγά σιγά να αφυπνίζονται δυστυχώς με μεγάλη δυσκολία.

Αν και η διακίνηση ναρκωτικών καθώς και ο θάνατός πολλών από αυτές τις ουσίες είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και χρόνια, δεν αποκλείεται η ενίσχυση αυτού του φαινομένου τον τελευταίο καιρό από τους εκπροσώπους της Νέας Τάξης για αποκοίμιση των μαζών ή την οδήγησή τους στο θάνατο.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *