ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ: ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η GOOGLE ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Επίθεση σε συντηρητικές φωνές: φυλακίζουν πολίτες που αντιστέκονται κυρίως γιατί λένε την άσχημη αλήθεια για μια θρησκεία το ‘’Ισλάμ’’ ενώ η Google δεν θέλει τον εορτασμό του Πάσχα.

Η πρόσφατη είδηση ότι τα επιτελικά στελέχη του Facebook είχαν ζητήσει να διαγραφούν οι δημοσιεύσεις του Ντόναλντ Τραμπ με έκκληση για περιορισμούς στη μουσουλμανική μετανάστευση, διότι παραβιάζει τις πολιτικές μίσους της εταιρείας, έχει αναβιώσει τη συνεχιζόμενη διαμάχη γύρω από την ιδεολογική ουδετερότητα στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Facebook, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα:

Αλλά μπορείτε να δημοσιεύσετε τα εξής:

 

Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, οι εργαζόμενοι του Facebook είχαν ανατραπεί από τον CEO Mark Zuckerberg με το επιχείρημα ότι αυτό θα ισοδυναμούσε με πολιτική λογοκρισία, αλλά το θέμα εγείρει το ερώτημα: Υπάρχει πρόβλημα της αντι-συντηρητικής προκατάληψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκεί;

Αλλά αυτό απέχει πολύ από το μοναδικό παράδειγμα κατά το οποίο οι μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έχουν κατηγορηθεί για πολιτική λογοκρισία προς το σωστό περιεχόμενο. Τον περασμένο Μάιο, έγιναν ισχυρισμοί ότι το Facebook είχε καταστείλει συντηρητικές απόψεις από τα «τρέχοντα θέματα» του. Ακτιβιστες φυλακίζονται για τις αποψεις τους για το Ισλάμ και τους λαθρο.

Παρακάτω είναι ο λογαριασμός στο Facebook του μουσουλμάνου που μεταστράφηκε στην Οκλαχόμα, ο οποίος αποκεφάλισε μια λευκή χριστιανική γιαγιά στο χώρο εργασίας της και προσπάθησε να αποκεφαλίσει μια άλλη γυναίκα εκεί πριν τον πυροβολήσει ο εργοδότης.

Το 2018 σηματοδοτεί την 18η συνεχή χρονιά ότι η εταιρεία Google έχει αγνοήσει σκόπιμα τις διακοπές του Πάσχα. Την τελευταία φορά που το αναγνώρισαν ήταν το έτος 2000. Για άλλη μια φορά, η Google δεν μπορούσε να ασχοληθεί να φτιάξει ένα από τα φημισμένα τους «Google Doodles» που εμφανίστηκαν στην κεντρική σελίδα του Google για να τιμήσουν το Πάσχα. Αλλά έχουν μια ολόκληρη σελίδα Doodles αφιερωμένη στο ισλαμικό φεστιβάλ του Ραμαζανιού.

Το 2000:

Και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο οι γιορτές των μουσουλμάνων.

 

Μπορεί ένας εμφύλιος να γλιτώσει τον κόσμο από τις σατανικές κυβερνήσεις???? ή θα φέρει το χάος και από το χάος την τάξη, δηλαδή την Νέα Τάξη.

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *