Επιδοτούν την αγροτική εργασία μόνο για εργάτες από τρίτες χώρες και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……

5/5 (3)

=π.Δ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. [ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ…]

Όπως είπε ο κ. Βοριάς, σε εφαρμογή βρίσκεται ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο επιδοτεί την εργασία, στον πρωτογενή τομέα των χωρών – μελών της ΕΕ εργατών γης από τρίτες χώρες αποκλείοντας, την ίδια στιγμή, από τους δικαιούχους της επιδότησης τον μόνιμο πληθυσμό των ευρωπαϊκών χωρών!Για παράδειγμα, ως δικαιούχος της επιδότησης για την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής στην Κρήτη θα μπορεί να είναι ένας εργάτης γης από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές και όχι ένας Έλληνας εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΟΑΕΔ.Πρόκειται για μια “επιλεκτική τύπου επιδότηση”, η οποία όχι μόνο δεν ανακουφίζει τους ντόπιους πληθυσμούς από το φάσμα της ανεργίας, αλλά δημιουργεί έναν ιδιότυπο “εμπαιγμό”, σχολίασε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.Καθώς το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους αλλά φορείς υλοποίησής τους είναι οι Περιφέρειες, θέση του Εργατικού Κέντρου είναι ότι θα πρέπει οι ίδιες οι Αρχές των Περιφερειών να αρνηθούν την υλοποίησή τους…Όπως επισημαίνει ο κ Βοριάς η ανεργία των Κρητικών, μετά και την υπολειτουργία λόγω πανδημίας του τουριστικού κλάδου χτυπάει κόκκινο, γεγονός που επιτάσσει την ενεργοποίηση πολιτικών επιδότησης της εργασίας για τα χιλιάδες διαθέσιμα εργατικά χέρια.Άλλη μια περίπτωση παραλογισμού και παραδοξότητας, εις βάρος του κόσμου της εργασίας, κατήγγειλε μέσα από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟΚΡΗΤΗ και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοριάς.

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Βρωμερή τουρκική προπαγάνδα..!!! «Η πλειοψηφία των κατοίκων σε Ρόδο και Κρήτη δεν είναι Έλληνες»……

=π.Δ…Τό Αίγαίο ανήκει στά ψάρια του είπε ό όμαιμός του….Μή τό ξεχνάτε αυτό….

=π.Δ…Τό Αίγαίο ανήκει στά ψάρια του είπε ό όμαιμός του….Μή τό ξεχνάτε αυτό….

Ειδικότητα στο να κάνουν το μαύρο άσπρο έχουν αποκτήσει η τούρκοι… Κι ενώ στην πραγματικότητα οι περισσότεροι κάτοικοι στην τουρκία δεν είναι τούρκοι… τώρα ανακαλύπτουν αυτο!…Και τα λέει ο αντιναύαρχος ε.α. που θεωρείται στην Τουρκία ως ο κατεξοχήν ειδικός σε θέματα θαλάσσιου δικαίου.

Ο απόστρατος αντιναύαρχος Τζιχατ Γιαγιτζι δήλωσε :Η συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας για την οριοθέτηση των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας, είναι ένα ορόσημο.

Η Τουρκία μεγεθύνθηκε κατά το 1/4. Τράβηξε ένα φράχτη σε μία περιοχή 189.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Μετά από το Χατάι, είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία επεκτείνεται.

Στο σημείο αυτό είναι ανάγκη να αποφευχθούν κινήσεις που θα βλάψουν την συμφωνία Λιβύης Τουρκίας. Στην Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία οπωσδήποτε δεν πρέπει να διαπραγματευτεί με την Ελλάδα για το μοίρασμα των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας. Από τη στιγμή που θα κάτσει, η συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας καταργείται. Η διαπραγμάτευση σημαίνει ότι θα παραχωρήσετε περιοχή θαλάσσιας δικαιοδοσίας πέραν των χωρικών υδάτων. Αν φύγει αυτή η γραμμή, τότε καταργείται και η συμφωνία με τη Λιβύη, καταρρέει η πολιτική για τη Λιβύη, τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία μας στη Λιβύη και καταρρέει και η πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο.

.Το Αιγαίο είναι ελληνική ονομασία. η ονομασία ενός χώρου μεταφέρει το πνεύμα του παρελθόντος και το μεταφέρει προς το μέλλον.

Μεταφέρει το πνεύμα των γενιών πριν από μας.

Τα ονόματα των χώρων δείχνουν την κυριότητα του έθνους.

Τα ονόματα άλλαξαν μετά από τις κατακτήσεις. Αν αυτό έχει ελληνική ονομασία τότε φαίνεται σαν εκείνοι να είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τουρκική ονομασία για ένα μέρος της Ελλάδας, επειδή θεωρούμε αυτό ως κυριαρχικό τους δικαίωμα, αλλά οι Έλληνες δεν κάνουν έτσι.Σε βάρος του κόσμου μας διεξάγεται μία σοβαρή επιχείρηση διαμόρφωσης της γνώμης του. Λες και οι πρόγονοί μας πήραν αυτά τα νησιά από τους Έλληνες και με τη συνθήκη της Λωζάνης και των Παρισίων επέστρεψαν στους αρχικούς ιδιοκτήτες. Μα εμείς πήραμε αυτά τα νησιά από τους Βενετούς και τους Γενοβέζους.

Δεν τα πήραμε από τους Έλληνες.

Στα νησιά αυτά μιλάνε ελληνικά. Διότι επειδή έμειναν υπό την επήρεια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας η γλώσσα τους ήταν τα ελληνικά και αυτήν μιλάνε. Η πλειοψηφία των κατοίκων σε Κρήτη και Ρόδο δεν είναι Έλληνες.

..

Η Ελλάδα κατάργησε τον όρο με τον οποίο τα παρέλαβε.

Υπάρχει όρος για αποστρατικοποιημένο στάτους. Αυτοί λένε πως τα εξόπλισαν και τα στρατιωτικοποίησαν για νόμιμη άμυνα. Το σημερινό κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας από τότε που ιδρύθηκε, ποτέ δεν επιτέθηκε και δεν κατάλαβε κανένα νησί της Ελλάδας.

Για αυτό το λόγο η δικαιολογία περί νόμιμης άμυνας είναι έωλη. Στη Νησιωτική Θάλασσα (σχ. μεταφρ. : Έτσι ονομάζει το Αιγαίο) πέραν της Τουρκίας δεν υπάρχει άλλη παράκτια χώρα.

Αυτό σημαίνει ότι τα εξόπλισαν ενάντια στην Τουρκία. Αν δεν υπάρχει επίθεση της Τουρκίας, τότε δεν πρόκειται για άμυνα, αλλά ο στόχος τους είναι η επίθεση.

Είναι ανάγκη αυτό να το ακούσουν όλοι. Ο στόχος για τον οποίο η Ελλάδα όπλισε τα νησιά της είναι να εισβάλει στην Δυτική Ανατoλία.

…………..

Τό είδα>>>ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *