«ΕΠΕΣΕ» η Κρήτη! Ισλαμαμπάντ ο Άγιος Νικόλαος. Κουμάντο κάνουν τα … Πακιστάνια;;;!!!(βίντεο) ΕΚΤΑΚΤΟ… Εξέγερση «μεταναστών» στην Ρόδο…!! Κατέλαβαν χώρο του Λιμεναρχείου…!!! ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (4)

Έτσι λοιπόν κι εχθές, ανήμερα της αγαπημένης εορτής των ιδεοληπτικών που μας επιβάλλουν την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας μας, οι Πακιστανοί ξεσάλωσαν στην κρητική πόλη, κάνοντάς την να θυμίζει κάτι μεταξύ τουρκομαχαλά και προετοιμασίας για πόλεμο.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση απεμπολούν κάθε δημόσια θρησκευτική εκδήλωση, ξηλώνουν σταυρούς και θέλουν μέχρι και τα σήμαντρα από τις εκκλησιές να αφαιρέσουν.

17/11/2019 – Γιορτή του Μωάμεθ στο Ισλαμαμπάντ της Κρήτης

Το Ισλαμαμπάντ, ως γνωστόν, είναι η πρωτεύουσα του Πακιστάν.
Όχι μόνον!
Ως φαίνεται είναι και η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου της Κρήτης.

Οι Έλληνες κάτοικοί του άλλωστε είναι πλέον συνηθισμένοι να παρακολουθούν και την ετήσια εορτή του Μωάμεθ, κατά την οποία η πακιστανική κοινότητα της πόλης παρελαύνει στους κεντρικούς δρόμους του πάλαι ποτέ Αγίου Νικολάου.

Έτσι λοιπόν κι εχθές, ανήμερα της αγαπημένης εορτής των ιδεοληπτικών που μας επιβάλλουν την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας μας, οι Πακιστανοί ξεσάλωσαν στην κρητική πόλη, κάνοντάς την να θυμίζει κάτι μεταξύ τουρκομαχαλά και προετοιμασίας για πόλεμο.
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση απεμπολούν κάθε δημόσια θρησκευτική εκδήλωση, ξηλώνουν σταυρούς και θέλουν μέχρι και τα σήμαντρα από τις εκκλησιές να αφαιρέσουν.

Ας το συνειδητοποιήσουμε. Δεν τους κάνουμε. Αποφάσισαν να μας αντικαταστήσουν. Ή θα φύγουν ή θα φύγουμε. 

Εμείς λέμε να μείνουμε…

Αλλά τι λέμε τώρα! Εδώ φτάσαμε να παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας η Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία, αυτό μας πείραξε;

Πηγή

Χάνουμε και το Καστελόριζο. Το Καστελόριζο εκπέμπει SOS: Οι πρόσφυγες αναζητούν κατάλυμα ακόμα και σε εκκλησίες

Tην παρέμβαση του κεντρικού κράτους ζητούν οι κάτοικοι του Καστελορίζου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις αφίξεις μεταναστών που πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο σε ένα νησί χωρίς τις στοιχειώδεις υποδομές φιλοξενίας τους.

Οι αφίξεις μεταναστών από τα απέναντι τουρκικά παράλια, τον τελευταίο μήνα είναι σχεδόν καθημερινές – Αντιδράσεις από τη δημοτική αρχή

Οι αφίξεις μεταναστών από τα απέναντι τουρκικά παράλια, τον τελευταίο μήνα είναι σχεδόν καθημερινές με τη δημοτική αρχή να σηκώνει τα χέρια ψηλά, καθώς στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν καταφύγιο για να κοιμηθούν, έχουν ξεκινήσει, όπως αναφέρει το site «dimokratiki.gr» τις διαρρήξεις.

Όπως δήλωσε στη «dimokratiki.gr» ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Αμύγδαλος, έχουν καταγραφεί περιστατικά διάρρηξης που πλέον προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους για το τι μέλει γενέσθαι στη διάρκεια του χειμώνα. 

Ηδη, τις προηγούμενες ημέρες, διέρρηξαν την πόρτα του ξενοδοχείου του νησιού, το οποίο στη διάρκεια του χειμώνα είναι κλειστό, όπου βρήκαν καταφύγιο για να κοιμηθούν. Κάποιοι από αυτούς, επέλεξαν να αναζητήσουν καταφύγιο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο κάστρο, ενώ όπως λέει ο αντιδήμαρχος, η «κατάληψη» εγκαταλειμμένων ή ημιτελών οικιών, είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στο Καστελόριζο.

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ανάμεσα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, που έρχονται σχεδόν καθημερινά στο νησί ανά 10 με 15 άτομα, υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά. Οι άνθρωποι αυτοί, δεν έχουν πού να κοιμηθούν, δεν υπάρχουν δομές εδώ, με αποτέλεσμα να αναζητούν καταφύγιο είτε σε εγκαταλειμμένα σπίτια, είτε σε ημιτελή για να προστατευθούν από τις καιρικές συνθήκες. 

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξαν το ξενοδοχείο 

και μπήκαν μέσα, ενώ κάποιοι βρήκαν καταφύγιο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κάστρο. Καταλαβαίνετε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι ο χειμώνας δεν είναι μακριά και όπως δείχνουν τα πράγματα, οι ροές μεταναστών δύσκολα θα σταματήσουν. 

Δεν ξέρω τι υπόσχονται οι “απέναντι” στους ανθρώπους που έρχονται στο Καστελόριζο, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες διαβίωσης εδώ είναι πολύ δύσκολες για τους ίδιους αλλά και για εμάς. 

Περιφέρονται στον οικισμό και περιμένουν πότε θα αναχωρήσουν για τις δομές φιλοξενίας αλλά αυτό γίνεται κάθε δύο εβδομάδες ίσως και κάθε 20 ημέρες και οπωσδήποτε δεν μεταφέρονται όλοι. 

Αρα μιλάμε για δεκάδες ανθρώπους που αναζητούν στέγη για τους ίδιους και τα παιδιά τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες υγιεινής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι στο Καστελόριζο δεν υπάρχει δυνατότητα να υποβληθούν οι άνθρωποι αυτοί σε ιατρικές εξετάσεις και γενικώς είναι εκτεθειμένοι κι εκείνοι κι εμείς», λέει στη «δ» ο κ. Στράτος Αμύγδαλος.

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση, μέσω της «δ», σε κάθε αρμόδιο φορέα και στο κεντρικό κράτος, να ληφθεί μέριμνα ώστε οι πρόσφυγες και μετανάστες να αποχωρούν από το νησί για τις δομές φιλοξενίας με το πλοίο της γραμμής, που προσεγγίζει το νησί δύο φορές την εβδομάδα.

«Ζητάμε να ληφθεί μέριμνα από όλους τους αρμόδιους ώστε οι μετανάστες, να αποχωρούν από το νησί σε κάθε δρομολόγιο που εκτελεί το πλοίο της γραμμής, το οποίο έρχεται δύο φορές την εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Σε διαφορετική περίπτωση, προβλέπονται ανεξέλεγκτες καταστάσεις, διότι είναι λογικό οι άνθρωποι αυτοί όσο μένουν εδώ να αναζητήσουν καταλύματα για να διαμείνουν. Πού θα μείνουν; Μέσα στο κρύο και στη βροχή;», διερωτάται ο αντιδήμαρχος.

Μάλιστα, ο ίδιος επισημαίνει πως το Καστελόριζο δεν θα πρέπει να γίνεται σημείο αναφοράς μόνον όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά αλλά να αντιμετωπιστούν με την ίδια ευαισθησία και άλλα ζητήματα όπως αυτό του μεταναστευτικού.

«Το Καστελόριζο βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα για τα ελληνοτουρκικά, όμως υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα και θα πρέπει το κράτος, η πολιτεία, να εγκύψει με την ίδια ευαισθησία και σε αυτά. Ο αριθμός των μεταναστών στο νησί μας, αναλογικά με τον πληθυσμό, είναι πολύ μεγάλος και ζητούμε να βρεθεί λύση. Λύση δεν είναι να εγκαταλείπουμε στο έλεός τους, ούτε αυτούς τους ανθρώπους ούτε όμως κι εμάς.

Οι Καστελοριζιοί είμαστε φιλόξενοι κι ευαισθητοποιημένοι και το έχουμε αποδείξει, το να συνωστίζονται όμως άνθρωποι κατατρεγμένοι σε ένα μικρό νησί όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα που μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας.

Ούτε μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στις διαρρήξεις επιχειρήσεων και σπιτιών, ούτε οπωσδήποτε στη χρήση των εκκλησιών μας ως κατάλυμα προσφύγων, παρά την κατανόηση και την ευαισθησία μας», καταλήγει ο κ. Στράτος Αμύγδαλος ζητώντας γι άλλη μια φορά την συνδρομή των αρμόδιων φορέων.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή μόνο, εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 30 άτομα στην Κω και 11 στο Καστελόριζο.


Πηγή: «dimokratiki.gr»

ΕΚΤΑΚΤΟ… Εξέγερση «μεταναστών» στην Ρόδο…!! Κατέλαβαν χώρο του Λιμεναρχείου…!!! ΒΙΝΤΕΟ

Με συνθήματα και έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι, 60 περίπου πρόσφυγες που κρατούνται σε έναν μικρό χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου ζητώντας να τους αφήσουν να φύγουν από το νησί μας το ταχύτερο δυνατό.

Πρόκειται για 60 περίπου άτομα που είχαν αφιχθεί παράνομα στο νησί μας και συγκεκριμένα σε παραλιακή περιοχή κοντά στο Πρασονήσι, την 1η Νοεμβρίου.

Σήμερα τομεσημέρι οι άνθρωποι αυτοί, ξεσηκώθηκαν, ζητώντας να τους επιτραπεί επιτέλους να φύγουν από τη Ρόδο και να μεταφερθούν σε οργανωμένα κέντρα στην ηπειρωτική χώρα.rodiaki.gr

Ο Αρχιμανδρίτης Σάββας ο Αγιορείτης, τα λέει ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ για τους «μετανάστες»: Δεν θα παραδοθούμε, «Ο Χριστός ΔΕΝ δίδαξε το «σφάξε με να αγιάσω» (βίντεο)

Τονίζει πως «οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι αφού έχουν ο καθένας από ένα υπερσύγχρονο τηλέφωνο και εμφανίζονται «φρεσκοξυρισμένοι» και με λεφτά στις τσέπες.
Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες «λέει χαρακτηριστικά.

«Γιατί εμείς να παραδωθούμε αμαχητί, σε αυτούς που γνωρίζουμε ότι δεν έρχονται με καλό σκοπό εδώ πέρα;»

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε έναν ιερέα, ο οποίος μετά από μια μικρή εισαγωγή, τα λέει «χύμα και τσουβαλάτα» για τους «μετανάστες».

Απευθυνόμενος στο κράτος, λέει πως «πρώτα πρέπει να κοιτάξει τους Έλληνες και μετά όλους τους υπόλοιπους.»

Στη συνέχεια τονίζει πως οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι αφού έχουν ο καθένας από ένα υπερσύγχρονο τηλέφωνο και εμφανίζονται «φρεσκοξυρισμένοι» και με λεφτά στις τσέπες.
Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες λέει χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, αναφέρεται στο ότι οι «μετανάστες» όταν φτάνουν στην Ελλάδα σκίζουν το διαβατήριό τους. Πράγματι όλοι ως…δια μαγείας έχουν χάσει τα χαρτιά τους στη θάλασσα ΑΛΛΑ όχι το πανάκριβο κινητό τους!

Τονίζει επίσης, πως οι «μετανάστες» αυτοί, δεν έχουν καμία σχέση με τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Ελλάδα και όχι σε κάποια ξένη χώρα.

Όπως λέει, «χρειάζεται διάκριση, δεν πρέπει να κοιμόμαστε με τα τσαρούχια».

Εν συνεχεία, λέει κάτι πολύ σημαντικό: Όλους αυτούς τους τοποθετούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης σε καίριες θέσεις, στις εισόδους και εξόδους των πόλεων. Μιλάμε για ένα στρατηγικό σχέδιο.

Και συνεχίζει: Στο όνομα της αγάπης δεν θα μας πείσουν να παραδοθούμε, αυτοί (οι «μετανάστες») αύριο θα γίνουν βουλευτές, θα γίνουν υπουργοί και θα σου πούνε «τέρμα η εκκλησίες, τέρμα η χριστιανοσύνη, θα εφαρμόσουμε τη Σαρία».

«Θα σας αρέσει τότε;» ή μήπως θα πεις «ε τι να κάνουμε, στο όνομα της αγάπης τώρα, σφάξε με;» 

«Έτσι είπε ο Θεός;» , ρωτάει, κάνοντας κατόπιν αναφορά στα λόγια του Χριστού, αν σας διώκουν σε μια πόλη να πηγαίνετε σε άλλη.

«Γιατί εμείς να παραδωθούμε αμαχητί, σε αυτούς που γνωρίζουμε ότι δεν έρχονται με καλό σκοπό εδώ πέρα;», καταλήγει.

14/11/2019 – Ο αρχιμανδρίτης Σάββας ο Αγιορείτης για τη Λαθρομετανάστευση

ΤΙ μπορεί να «εξυπηρετεί» αυτή η ΤΑΙΝΙΑ; Μέ «λαθρομετανάστες» (ηθοποιούς;) στο Ναύπλιο ; ; ;

Μεσημέρι Κυριακής – Παραλία Ναυπλίου…

Σοκαρισμένοι περαστικοί από την δημοφιλή παραλία του Ναυπλίου είδαν το πρωΐ να αποβιβάζονται γυναικόπαιδα πρόσφυγες, από φουσκωτή βάρκα φορώντας πορτοκαλί γιλέκα.

Το γεγονός ανησύχησε ιδιαίτερα όσους είδαν από μακρυά την αποβίβαση των μεταναστών και ενημέρωσαν το λιμενικό….

Όπως μας εξήγησαν οι αρμόδιοι των γυρισμάτων, πρόκειται για ταινία, που έχει θέμα τις προσφυγικές ροές, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία δεν τους επιτρέπεται να πουν περισσότερα. 

Πάντως εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αληθοφανή αναπαράσταση που μπόρεσαν και έστησαν για την ανάγκη των γυρισμάτων…

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΑΙΝΙΑ 17/11/2019

Υπό κατάρρευση οι Ε.Δ: Η αεροπορική βάση της Π.Α στο Αγρίνιο, έδρα της 132ας Σμηναρχίας Μάχης θα μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ;;; «Εκπαίδευση Άμαχου Πληθυσμού»;;;; !!!!! ΤΙ ΜΑΣ Ε Τ Ο Ι Μ Α Ζ Ο Υ Ν ;;;;

Τι μας ετοιμάζουν και … άρχισαν να ενημερώνουν τον λαό, Στρατός και Αστυνομία;;;

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… 

Δείτε ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ, το έγγραφο που κυκλοφορεί… 

Giolanta Tsiola

Αυτό το χαρτί  μ ο ι ρ ά ζ ε τ α ι  σήμερα στην Περαία από την αστυνομία και καλούν τον κόσμο να πάνε για ενημέρωση  που θα κάνει η αστυνομία και ο στρατός !!!

http://scripta—manent.blogspot.com/2019/11/blog-post_346.html

Mητσοτάκης: Σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα είναι άλλη χώρα

Η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα σε δύο χρόνια από σήμερα», δηλώνει στη Handelsblatt o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η εικόνα της χώρας έχει ήδη αλλάξει κατά τους πρώτους μήνες της νέας κυβέρνησης.

«Η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα σε δύο χρόνια από σήμερα», δηλώνει στη Handelsblatt o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η εικόνα της χώρας έχει ήδη αλλάξει κατά τους πρώτους μήνες της νέας κυβέρνησης.

«Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας, θα παρατηρήσετε την αλλαγή. Οι πολίτες είναι πιο αισιόδοξοι. Αντιλαμβάνονται ότι η χώρα κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Είμαστε το σπάνιο παράδειγμα μιας κυβέρνησης η οποία ήδη, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες, έχει εφαρμόσει περισσότερα από όσα είχε υποσχεθεί», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «το κλίμα αισιοδοξίας αντανακλάται στην εικόνα της χώρας στις διεθνείς αγορές. Η απόδοση των δεκαετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου βρίσκεται σήμερα στο 1,4%. Πριν από οκτώ μήνες βρισκόταν στο 3,8%. Mπορούμε να αναχρηματοδοτήσουμε με αρνητικά επιτόκια τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου. Οι επενδυτές επιστρέφουν. Έχουμε αφήσει πίσω μας την κρίση. Η Ελλάδα δεν ζητά πλέον, αλλά είναι μια χώρα η οποία συμμετέχει επί ίσοις όροις στις συζητήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια ζητήματα».

Συνεχεια εδώ

https://hellas-now.com/mitsotakis-se-dyo-chronia-ellada-tha-alli-chora/

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *