Επείγουσα βρετανική έκθεση ζητά άμεση διακοπή όλων των εμβολιασμών COVID -αυξημένη η επικινδυνότητα της ινδικής μετάλλαξης για τους εμβολιασμένους;

5/5 (1)

Μια «επείγουσα προκαταρκτική έκθεση των δεδομένων της Κίτρινης Κάρτας» που εκδόθηκε από την εταιρεία Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και υποβλήθηκε στην Υπηρεσία Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) αναφέρει ότι «η MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία από το σύστημα της Κίτρινης Κάρτας (Yellow Card) για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση στον άνθρωπο».

Όπως το Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων από Εμβόλια (VAERS), η MHRA περιγράφει τον σκοπό του συστήματος της Κίτρινης Κάρτας ως μια «έγκαιρη προειδοποίηση ότι η ασφάλεια ενός φαρμάκου ή ενός ιατροτεχνολογικού προϊόντος μπορεί να απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση».

Η έκθεση, η οποία υπογράφεται από την Διευθύντρια της Evidence-based Medicine Consultancy Ltd και της EbMC Squared CiC, Δρ. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), αναφέρει: «πραγματοποιήσαμε αναζήτηση στις εκθέσεις της Κίτρινης Κάρτας χρησιμοποιώντας λέξεις – κλειδιά που αφορούν την παθολογία για να ομαδοποιήσουμε τα δεδομένα σύμφωνα με τις ακόλουθες πέντε [sic] ευρείες, κλινικά σχετικές κατηγορίες:

 • Αιμορραγία, πήξη και ισχαιμικές ανεπιθύμητες ενέργειες
 • Αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα
 • Αντίδραση από πόνο
 • Νευρολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες
 • Αντίδραση που συνεπάγεται απώλεια της όρασης, της ακοής, της ομιλίας ή της όσφρησης
 • Ανεπιθύμητες ενέργειες εγκυμοσύνης»

Η έκθεση συνεχίζει λέγοντας: «Γνωρίζουμε τους περιορισμούς των δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης και κατανοούμε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις αναφερθείσες ανεπιθύμητες ενέργειες δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως ένδειξη ότι το εν λόγω φάρμακο προκαλεί γενικά το παρατηρούμενο αποτέλεσμα ή ότι δεν είναι ασφαλές για χρήση. Κοινοποιούμε αυτή την προκαταρκτική έκθεση λόγω της επείγουσας ανάγκης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που θα πρέπει να οδηγήσουν στην παύση της εφαρμογής του εμβολιασμού, ενώ διεξάγεται πλήρης έρευνα. Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσίευση των Seneff και Nigh, οι πιθανές οξείες και μακροχρόνιες παθολογικές καταστάσεις περιλαμβάνουν:

 • Παθογενετική προετοιμασία, πολυσυστημική φλεγμονώδης νόσος και αυτοανοσία
 • Αλλεργικές αντιδράσεις και αναφυλαξία
 • Εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση
 • Ενεργοποίηση λανθάνουσας ιογενούς λοίμωξης
 • Νευροεκφυλισμός και ασθένειες prion
 • Ανάδυση νέων παραλλαγών του SARSCoV2
 • Ενσωμάτωση του γονιδίου της πρωτεΐνης spike στο ανθρώπινο DNA»

«Είναι πλέον προφανές ότι τα προϊόντα αυτά στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται η άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενόσω διεξάγεται πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση ασφάλειας για τη διερεύνηση της πλήρους έκτασης των βλαβών, οι οποίες σύμφωνα με τα στοιχεία της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνουν θρομβοεμβολισμό, φλεγμονώδη νόσο πολλαπλών συστημάτων, ανοσοκαταστολή, αυτοανοσία και αναφυλαξία, καθώς και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE).»

Η έκθεση καταλήγει: «Η MHRA διαθέτει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία από το σύστημα Κίτρινης Κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση στον άνθρωπο. Θα πρέπει να γίνει προετοιμασία για την κλιμάκωση των ανθρωπιστικών προσπαθειών προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια COVID-19 και να προβλεφθούν και να βελτιωθούν οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Δεδομένου ότι ο μηχανισμός των βλαβών από τα εμβόλια φαίνεται να είναι παρόμοιος με τον ίδιο τον COVID-19, αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με πολυάριθμους διεθνείς γιατρούς και επιστήμονες με εμπειρία στην επιτυχή θεραπεία του COVID-19.

Υπάρχουν τουλάχιστον 3 επείγοντα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από την MHRA:

1. Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
2. Πόσοι άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
3. Πόσοι άνθρωποι έχουν μείνει ανάπηροι από τον εμβολιασμό;»

Πηγή: americasfrontlinedoctors.org 

Μετάφραση: Μαντάτα Από Έξω 

https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/06/covid.html

Μ. Βρετανία: αυξημένη η επικινδυνότητα της ινδικής μετάλλαξης για τους εμβολιασμένους;

Πρόσφατα, η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας εξέδωσε το τακτικό δελτίο επιτήρησης των στελεχών SARS-CoV-2 που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα στη χώρα, και ειδικά του στελέχους Δέλτα (ινδική μετάλλαξη) που φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαιτέρως.

Στη σελίδα 15 του εγγράφου, δίδονται σε πίνακα οι αριθμοί κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων εξαιτίας του συγκεκριμένου στελέχους του κορωνοϊού, μεταξύ εμβολιασμένων και μη ατόμων.

(Πηγή φωτό: assets.publishing.service.gov.uk σελ. 15)


Όπως φαίνεται στον πίνακα, από τα 33.206 κρούσματα συνολικά, οι εμβολιασμένοι είτε με μία δόση είτε πλήρως, ήταν 9.344 (ποσοστό 28,1% των κρουσμάτων). Από την ομάδα των εμβολιασμένων κρουσμάτων, χρειάστηκαν νοσηλεία 128 άτομα (ποσοστό περ. 1,37%, επί του συνόλου των εμβολιασμένων κρουσμάτων) ενώ από την ομάδα των μη εμβολιασμένων 251 (ποσοστό περ. 1,28%).

Στην ομάδα των μη εμβολιασμένων κρουσμάτων σημειώθηκαν 23 θάνατοι (ποσοστό περ. 0,12% επί του συνόλου των μη εμβολιασμένων κρουσμάτων), ενώ μεταξύ των εμβολιασμένων κρουσμάτων 19 άτομα πέθαναν (ποσοστό περ. 0,20% επί του συνόλου των εμβολιασμένων κρουσμάτων). 

Ένα άλλο περίεργο που παρατηρούμε στα στοιχεία αυτού του πίνακα, είναι ότι: 

 • μεταξύ των ατόμων που έλαβαν την πρώτη δόση, αλλά είχαν περάσει λιγότερες από 21 ημέρες από τη χορήγησή της, δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος. 
 • Στην ομάδα που είχαν πάνω από 21 ημέρες από τη λήψη της 1ης δόσης του εμβολίου, καταγράφηκαν 7 θάνατοι (ποσοστό θνητότητας της ομάδας περ. 0,13%).
 • Στην ομάδα που έλαβε και τις δύο δόσεις και έχουν περάσει πάνω από 14 ημέρες από τη λήψη της δεύτερης δόσης, καταγράφηκαν 12 θάνατοι (ποσοστό θνητότητας της ομάδας περ. 0,67%).

Ως συνήθως, απλώς παραθέτουμε τα στοιχεία χωρίς να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε ερμηνεία τους, που άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε. Δεν μπορούμε όμως παρά να σημειώσουμε ότι ανάλογη τάση (αυξημένα ποσοστά νοσηλειών και θανάτων λόγω COVID μεταξύ των εμβολιασμένων έναντι των μη εμβολιασμένων κρουσμάτων) είχε παρατηρηθεί και σε στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα από τη Γερμανία (δείτε εδώ: https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/05/covid-19.html)

Επίσης, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε ότι σε χώρες που δημοσιεύουν κάποια – έστω και ελλιπή – στοιχεία, σημειώνονται νοσηλείες και θάνατοι COVID των εμβολιασμένων, ενώ οι δικοί μας «ειδικοί» μας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος εμβολιασμένος να νοσήσει σοβαρά ή να πεθάνει εξαιτίας του κορωνοϊού (παράδειγμα, η κ. Παγώνη σε τηλεοπτικές της εμφανίσεις). 

Εκτός, λοιπόν, από όσους πιστεύουν ότι ο Έλληνας είναι μια ιδιαίτερη «ράτσα» ανθρώπου, οπότε και δεν ισχύει γι’ αυτόν ό,τι για τους άλλους ανθρώπους, είναι καιρός όλοι, είτε έχουμε κάνει το εμβόλιο είτε όχι, να απαιτήσουμε να δοθούν τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία νοσηλειών και θανάτων μετά τον εμβολιασμό. 

Πηγή: assets.publishing.service.gov.uk/

Σχολιασμός: Μαντάτα Από Έξω 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *