ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΕΚΘΕΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΥΤΟΨΙΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η μυστικότητα είναι εγκατεστημένη στο Βατικανό για αιώνες. Το μεγαλύτερο αρχείο των εγγράφων που βρίσκονται στα μυστικά αρχεία του Βατικανού.

Υπάρχουν δεκαεπτά εκατομμύρια σελίδες εγγράφων σε περισσότερα από 85 χιλιόμετρα ράφια, τα οποία αντιστοιχούν σε μια περίοδο δώδεκα αιώνων.

Μαζί με την Αποστολική Βιβλιοθήκη και βόρεια του παρεκκλησίου της Σιξτίνης, τα μυστικά αρχεία του Βατικανού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απίστευτα ιστορικά έγγραφα στον κόσμο σήμερα.

Η μυστικότητα αυτών των γραφών έχει οδηγήσει σε πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Το πιο συνηθισμένο είναι ότι το Βατικανό γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Όταν ο Cardinal Conrado Balducci εξήγησε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια ότι τουλάχιστον η εμπειρία του, του είπε ότι η παρουσία ευφυών όντων στο σύμπαν ήταν «αναπόφευκτη», μιλούσε όχι μόνο ως άνθρωπος της εκκλησίας.

The Vatican’s Monsignor Corrado Balducci Discusses Aliens + Talk About Infrared UFOs

«Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι συναντήσεις με τους εξωγήινους ΔΕΝ είναι δαιμονικές, αυτά δεν οφείλονται σε ψυχολογική φθορά, αυτό δεν είναι μια περίπτωση κατοχής των όντων, αλλά αυτές οι συναντήσεις αξίζει να μελετηθεί προσεκτικά.»

The Vatican’s Take on Aliens?

Vatican – Monsignor Corrado Balducci, UFO’s and aliens are real

Είναι λογικό να πιστεύουμε και να μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι υπάρχουν εξωγήινοι», είπε. Η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επειδή υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία γι ‘αυτά και τα ιπτάμενα δικαστήρια. «

Σε συνέντευξή του, ο Balducci είπε: «Θυμηθείτε ένα τμήμα της Καινής Διαθήκης στο οποίο ο Άγιος Παύλος αποκαλεί τον Χριστό βασιλιά του σύμπαντος, όχι μόνο τον βασιλιά του κόσμου».

«Αυτό σημαίνει ότι όλα τα όντα στο σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων, συμφιλιώνονται με τον Θεό.» Ο Balducci, ο οποίος έχει οριστεί ως Πατέρας της Τιμής στο Βατικανό από το 1964, είναι επίσημο μέλος της οικογένειας του Πάπα.

Aliens And The Vatican 2013 You must Watch

Πριν και μετά υπήρχαν πολλοί ιερείς που προέβησαν σε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά σίγουρα κανένας από αυτούς δεν είχε παγκόσμια σημασία, τουλάχιστον όχι εκείνο που τα λόγια του Balducci απέκτησαν λόγω του εξαιρετικού τους ταλέντου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί εδώ ότι οι ιεροκήρυκες, οι οποίοι ήταν περισσότερο ή λιγότερο διακριτικά εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για το ενδεχόμενο ότι δεν ήμαστε μόνοι στο σύμπαν, αλλά ήταν οι Ιησουίτες. Συμπτωματικά, την ίδια πρεμιέρα με τον σημερινό Πάπα Φράνσις.

Ancient Aliens: The Watchers Who Oversee Mankind (Season 9) | History

Η αλήθεια πίσω από την «ξένη αυτοψία» που συγκλόνισε τον κόσμο (βίντεο)

Η «υπόθεση Roswell» είναι ένα από τα πιο γνωστά πολιτιστικά γεγονότα του περασμένου αιώνα. Πάνω από 70 χρόνια αργότερα, ο σκηνοθέτης της «Alien Autopsy» του Roswell λέει την αλήθεια του ντοκιμαντέρ σε μια έκθεση.

Το 1947 ένα ξένο πλοίο συναντά το Roswell (Νέο Μεξικό). Η ιστορία είναι η γέννηση της σύγχρονης ουφολογίας και περιλαμβάνει ακόμη και μια αυτοψία ενός εξωγήινου. Χρόνια αργότερα, ο σκηνοθέτης αντιλαμβάνεται ότι το ντοκιμαντέρ είναι λάθος, αλλά ότι υπάρχει ένα πραγματικό.

Alien Autopsy: Fact ή Fiction ήταν το αποτέλεσμα αυτής της υποτιθέμενης και κινηματογραφικής πρώτης αυτοψίας, η οποία έπαιζε με την επιθυμία ενός ενθουσιώδους ακροατηρίου να ανακαλύψει τη ζωή στο διάστημα. (Alien Autopsy: Fact ή Fiction) Ένα διαβόητο ντοκιμαντέρ στο οποίο θα μπορούσατε να δείτε τις υποτιθέμενες ενέργειες που έγιναν στο σώμα ενός αλλοδαπού μετά το ατύχημα κοντά στο Roswell.

Για να έχει το έργο τον συντονισμό που είχε, η τηλεόραση και μια ορισμένη αλυσίδα είχαν φυσικά πολλά να κάνουν. Η Fox έστειλε την ταινία στις 28 Αυγούστου 1995 στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρόγραμμα ήταν μια πρωτοφανής επιτυχία.

Το ντοκιμαντέρ προκάλεσε μια τέτοια αίσθηση ότι ακόμη και το Time Magazine είπε ότι μια συζήτηση είχε προκαλέσει «με μια ένταση που δεν υπήρξε πρόβλημα σε κανένα σπίτι από το βίντεο του θανάτου του JKF». Στην πραγματικότητα, το δίκτυο έχει επανεκδώσει το πρόγραμμα δύο φορές, κάθε φορά με υψηλότερο ποσοστό ακροαματικότητας.

Ray Santilli alien autopsy video – filmato intero – (archivio Ufo ita)

Χρόνια πέρασαν και μόνο το 2006 αποκαλύφθηκε η «αλήθεια». Ο Ray Santillini, ο Βρετανός παραγωγός του ντοκιμαντέρ, υποστήριξε ότι η ταινία ήταν «μερικώς» πραγματική και ότι ήταν μια ανακατασκευή μιας χαμένης ταινίας που έδειξε την πραγματική αυτοψία ενός αλλοδαπού που είχε δει πριν. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι ορισμένες εικόνες του πρωτοτύπου συμπεριλήφθηκαν στο ντοκιμαντέρ.

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά τις τελευταίες δηλώσεις, μια έκθεση στο East End του Λονδίνου προσπάθησε να θάψει την τρελή ιδέα ενός πραγματικού βίντεο μια για πάντα. Ο άνθρωπος πίσω από αυτό είναι ο Σπύρος Μελάρης, ο σκηνοθέτης της ταινίας με το Santillini.

Ο Melaris δηλώνει ότι ήταν ο διευθυντής του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας, εκτός από το άτομο που δημιούργησε τους ψεύτικους αλλοδαπούς μαζί με άλλα ειδικά εφέ. Ο άντρας συναντήθηκε με τον Santilli κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος στις Κάννες τη δεκαετία του ’90. Ο παραγωγός Melaris αργότερα δήλωσε ότι είχε πολλές πραγματικές εικόνες μιας αλλοδαπής αυτοψίας που είχε στην κατοχή του και ήθελε ο σκηνοθέτης να πυροβολήσει ένα ντοκιμαντέρ γι ‘αυτό.

Ωστόσο, όταν ο Santilli του έδειξε ένα αντίγραφο της υποτιθέμενης «πραγματικής» ταινίας, ο Melaris ήταν πολύ σαφής ότι αυτό ήταν ένα ψεύτικο μοντάζ βίντεο. Με αυτό τον τρόπο, ο Melaris προτείνει ότι ο παραγωγός αντί να κάνει μια ψευδή εκδοχή της αυτοψίας και της πρεμιέρας της ταινίας ως πραγματική, ενώ παράλληλα κάνει ένα άλλο ντοκιμαντέρ για το πώς πήραν αυτές τις ψευδείς εικόνες.

Μάλιστα προσέλαβε τον John Humphreys, έναν ειδικό ειδικών εφέ, ο οποίος είχε δουλέψει στον Dr. Who. Ο Μελάρης εξηγεί ότι ο 10χρονος γιος του χρησίμευσε ως πρότυπο για το εξωγήινο σώμα. Από το 1940 αγόρασε χειρουργικά κοστούμια και χρησιμοποιούσε όργανα αγελάδων, προβάτων, χοίρων και αρνιών για τα εσωτερικά μέρη του αλλοδαπού. Τέλος, μαζί με φωτογραφίες από το πρόγραμμα ειδήσεων του 1947. Προφανώς, όλοι οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν ήταν ηθοποιοί που προσέλαβαν.

Όπως και να είναι, οι δηλώσεις του Μελάρις θα πρέπει να τερματίσουν την τελευταία αίσθηση ελπίδας για τους λάτρεις του βίντεο αυτοψίας Roswell για τους εξωγήινους. Ο διευθυντής εξήγησε γιατί χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να εξηγήσει:

The Alien Autopsy

«Για μένα ήταν πάντα ένα αστείο, λίγη διασκέδαση, αλλά πήρα το μάθημα. Θα ήθελα να πω ότι ένα μεγάλο μέρος μου αισθάνεται τύψεις. Υπολόγισα την απάντηση. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι στην κοινότητα των UFO είδαν αυτή την ταινία ως όπλο καπνίσματος, ως απόδειξη ότι υπάρχουν UFOs και αλλοδαποί. «

Είναι αυτό το τέλος της σύγχρονης ουφολογίας σε κάποιο σημείο; Είστε ένας από εκείνους που έχουν δώσει αξιοπιστία σε αυτό το βίντεο; Ανατρέξτε στην πλήρη τεκμηρίωση παρακάτω και αφήστε μας το σχόλιό σας παρακάτω!

How Aliens Will Alter Human Organs To Connect To An Alien Hybrid Network | Alien Encounters

Ancient Aliens: The Extraterrestrial Agenda (Season 9) | History

Unidentified: Naval Pilots Shocking UFO Encounter (Season 1) | History

Double UFO Encounter Heals Man’s Wounded Leg | Close Encounters

Ancient Aliens: Tesla’s Electric Visions (Season 9) | History

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *