ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το πρόβλημα των λαθρο τώρα ανακατώνει και τη Λ. Αμερική.

Τον τελευταίο καιρό όπως φαίνεται, η Νέα Τάξη έχει βάλει μπρος να ανακατέψει και τη Λατινική Αμερική προκαλώντας τεράστια κύματα παράνομων μεταναστών που μετακινούνται παράνομα από τη μια χώρα στην άλλη αναζητώντας τρόπους επιβίωσης καθώς είναι αντιμέτωποι με μια τεράστια οικονομική κρίση της ηπείρου.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μεγάλες μετακινήσεις όπως τις προβάλλει ένας Γερμανός δημοσιογράφος, αυτόπτης μάρτυρας, μετακινήσεις ατόμων από Βενεζουέλα στην Κολομβία αλλά και νοτιότερα από την Αργεντινή όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη οικονομική κρίση σε άλλες χώρες, ενώ και στη Βραζιλία όπου έχει διογκωθεί το πρόβλημα επιβίωσης, έχουν ανοίξει δίαυλοι παράνομης μετανάστευσης μεγάλων ομάδων του πληθυσμού.

Το φαινόμενο αυτό μοιάζει σαν ένα παγκόσμιο δίκτυ ή ένας παγκόσμιος ιστός της αράχνης που εξυφαίνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να διαλύσει κράτη, να εξοντώσει λαούς, και να δημιουργήσει ανθρώπους χωρίς ταυτότητα και χωρίς καμία εθνική συνείδηση.

Το που θα καταλήξει όλη αυτή κατάσταση και τι συνέπειες θα έχει στις παγκόσμιες ισορροπίες είναι ένα πραγματικά τεράστιο πρόβλημα.

Exodus aus Venezuela – die nächste Völkerwanderung! (D., ENGL.)

George Bush New World Order

1977 Article on the ‘New World Order’ Architects of Conspiracy

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *