Εξαπατώντας τόν άνθρωπο τόν λαό τήν κοινωνία-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ… ΠΟΙΟΣ ;

5/5 (5)

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !

*Πανάκριβες οι τηλεπικοινωνίες: 63% μεγαλύτερες τιμές από την Ε.Ε.* Το μείζον πρόβλημα της δυσλειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, που καταλήγει σε «τσουχτερές» χρεώσεις για τους καταναλωτές, αναδεικνύει και η Επιτροπή Πισσαρίδη, στον απόηχο σχετικής έκθεσης της Rewheel για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που προκάλεσε έντονες δημόσιες συζητήσεις. Την ίδια ώρα, η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σπεύδει με μεγάλη καθυστέρηση να αναθέσει σε εξωτερικό σύμβουλο την παρακολούθηση των λιανικών τιμών. Στο κεφάλαιο της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Πισσαρίδ…περισσότερα »

Και όμως, μας κλέβει η ΔΕΗ….Ιδού πως…!!!

Το χαράτσι και την ΕΡΤ, του λογαριασμού της ΔΕΗ, αν θέλεις μπορείς να μην τα πληρώνεις, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ – όπως όλοι μας – την απάτη που κάνει η ΔΕΗ με τις «Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις» που αναφέρει στο πίσω μέρος ο λογαριασμός της και που αφορούν αποκλειστικά και μόνο έξοδά της εταιρείας. * *Αυτά φυσικά δεν υπήρχαν παλαιότερα, είναι νέα κόλπα. 
Να γιατί όταν  δεν έχουμε δημοκρατία, δεν έχουμε τίποτα. Διονύσης ΑλεξόπουλοςΠου ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα.. 

Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα τέσσερα μνημονιακά χρόνια

 Ναγιατί όταν  δεν έχουμε δημοκρατία, δεν έχουμε τίποτα. και όπου επικρατεί η κατοχή, κυριαρχούν και οί μαυραγορίτες… Που ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα..

Η μεγάλη απάτη του κοινωνικού μερίσματος – Πως δεν παίρνουν λεφτά αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη

Σχεδιασμένα με τρόπο που αποκλείει εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά αδύναμους πολίτες είναι τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για την παροχή του φετινού «Κοινωνικού Μερίσματος».* *Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων άνοιξε χθες (www.koinonikomerisma.gr) και έχει δοθεί προθεσμία υποβολής έως τις 12/12.* *Ωστόσο, πολλοί φορολογούμενοι βλέπουν ήδη τις αιτήσεις τους να απορρίπτονται από το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου που έχουν εγκαταστήσει τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας. Έτσι, ακόμα και αν πολλοί μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες είδαν τ… περισσότερα »

Κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα – Ίσως η ακριβότερη τού κόσμου

Οι εταιρίες παροχής τηλεφωνίας και ιντερνετ στην Ελλάδα είναι ένα άτυπο καρτέλ.* *Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι θέατρο.* *Όποιος τυχόν νομίζει ότι ο ανταγωνισμός έχει ρίξει στ’ αλήθεια τις τιμές, διαβάζοντας παρακάτω θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.* *Κατά πάσα πιθανότητα έχουμε την ακριβότερη κινητή τηλεφωνία στον κόσμο, κάτι που αγνοούμε, πιστεύοντας τα παραμύθια τους για δήθεν «σπουδαίες προσφορές» που μας κάνουν.* *Αφενός πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κα… περισσότερα »The Secret Real Truth62% ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…ΜΟΛΙΣ 6,2% ΚΑΤΩ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

H Απάτη μέ τά καύσιμα συνεχίζεται ακόμη καί τώρα στό Ελλαδιστάν – άρα γιά πιό λόγο η Ελλάδα νά βγάλει τά πετρέλαια πού διαθέτει όταν μόνο μέ τούς φόρους πού επιβαρύνετε ο αγράμματος λαός της κερδίζει τά τριπλάσια…;  Στην περίοδο της ιστορικής πτώσης των διεθνών τιμών του πετρελαίου, οι οποίες υπολογίζεται ότι μειώθηκαν από τις αρχές του έτους κατά 62%, οι καταναλωτές στην Ελλάδα επωφελήθηκαν με μείωση της τιμής της βενζίνης, μόλις κατά 6,2%, δηλαδή 10 φορές λιγότερο! Μετά το προηγούμενο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Σin», για αύξηση της τιμής της βενζίνης στην Ελλάδα το διάστημα 21-28/2 ενώ οι τιμές του πετρελαίου βυθίζονταν, τα νεότερα στοιχεία της Γεν. Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή αποδεικνύουν ότι οι καταναλωτές επωφελήθηκαν ελάχιστα από τη βουτιά του πετρελαίου. Όπως προ… περισσότερα »

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ… ΠΟΙΟΣ ;

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΒΕΝΖΙΝΗ 1,20 $ ΜΙΣΘΟΣ 500 ΔΟΛΑΡ. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ – ΒΕΝΖΙΝΗ 1,75 Ε ΜΙΣΘΟΣ 480 ΕΥΡΟ    ΤΟΝ ΜΗΝΑ….!

Έρευνα: Η μεγάλη κλοπή στη βενζίνη – Έφτασε σχεδόν 2 ευρώ το λίτρο – Ως και 90 λεπτά οι διαφορές στα πρατήρια

*Η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει και μαζί κάποιοι βρήκαν όπως φαίνεται την ευκαιρία για τη… μεγάλη κλοπή στην τσέπη των καταναλωτών.* *Η αφορμή δόθηκε από τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου που πλέον κινείται πάνω από τα 70 δολάρια το βαρέλι και έτσι πλέον στην χώρα μας η τιμή στη βενζίνη έφτασε ακόμη και τα 1,970 ευρώ!* *Το φαινόμενο των ανατιμήσεων ακόμη και μέσα σε μερικές ώρες άρχισε να χτυπάει ξανά την τσέπη του καταναλωτή με αυξήσεις ως και τέσσερα λεπτά το λίτρο…* *Παράλληλα εμφανίζονται μέσα στην ίδια περιοχή διαφορές από μερικά λεπτά ως και 20 ή ακόμη και 40 λεπτά το λίτρ… περισσότερα »

Ακριβότερη και από τη Γερμανία είναι η Ελλάδα στα τρόφιμα

Σε επίπεδα πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο βρίσκονται οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα, ενώ πρόκειται για την ακριβότερη χώρα μεταξύ των «28» της Ευρωπαϊκής Ενωσης όσον αφορά τις τηλεπικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων Internet και του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Τα στοιχεία αυτά, που αφορούν το 2018 και προέρχονται από την Eurostat, δείχνουν για μία ακόμη φορά ότι αυτό που κυρ ίως υποχώρησε στην Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης ήταν το διαθέσιμο εισόδημα. Από την άλλη, οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών παρέμειναν σε σχετικά υψηλά επίπεδα, συχνά λόγω των επιβαρύνσεων από έμμεσ… περισσότερα »The Secret Real Truth

Έτσι μας τα “παίρνει” χοντρά η ΔΕΗ-Να πως φουσκώνει ο λογαριασμός από τα 84 ευρώ στα 434 ευρώ- Απατεωνιά με…σύστημα!

*ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!* *ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.* *ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΛΑ!* *Καλλιόπη Σουφλή* [image: dehhhh] *Μάλλον πρόκειται για εισπρακτική εταιρεία τελικά.* *Οι εισπράξεις υπέρ τρίτων είναι τετραπλάσιες από τα έσοδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος !!!* *Όπως βλέπετε, η ΔΕΗ μετατράπηκε ουσιαστικά σε κερδοσκοπική εισπρακτική εταιρία, η οποία* * παρέχει επί πληρωμής τις υπηρεσίες τις στη διοίκηση. * *Τώρα καταλαβαίνετε γιατί κόπτεται για την είσπραξη όλων των ποσών που επιβαρύνουν τον λογαριασμό ρεύματος. * *Επειδή από κάθε είσπραξη παίρνει ποσοστό!* *Κατά… περισσότερα »

Καὶ ἡ λεηλασία τῆς ΔΕΗ στὶς πλάτες μας!

*Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσετε για μπαταχτσήδες πάμπλουτους και μπαταχτσήδες μαϊμού-γεωργούς.Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει δάκτυλος πολιτικού. * *Άλλωστε…Χωρίς μέσον και κάλυψη άνωθεν ούτε οι πολίτες τολμούν να κάνουν ψευδείς δηλώσεις, ούτε οι προϊστάμενοι κάνουν τα στραβά μάτια όταν τους προσκομίζουν πλαστά χαρτιά. Πάντα υπάρχει ένας πολιτικός που βάζει πόδι για να μπορεί να εκβιάζει και τον πολίτη και τον κρατικό υπάλληλο. * *Τον λογαριασμό του πελατειακού συστήματος τον πληρώνουν οι υπόλοιποι και ποτέ οι ένοχοι και οι ευνοημέ… περισσότερα »

Και όμως, μας κλέβει η ΔΕΗ….Ιδού πως…!!!

*Το χαράτσι και την ΕΡΤ, του λογαριασμού της ΔΕΗ, αν θέλεις μπορείς να μην τα πληρώνεις, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ – όπως όλοι μας – την απάτη που κάνει η ΔΕΗ με τις «Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις» που αναφέρει στο πίσω μέρος ο λογαριασμός της και που αφορούν αποκλειστικά και μόνο έξοδά της εταιρείας. * *Αυτά φυσικά δεν υπήρχαν παλαιότερα, είναι νέα κόλπα. 
Να γιατί όταν  δεν έχουμε δημοκρατία, δεν έχουμε τίποτα. Διονύσης ΑλεξόπουλοςΠου ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα.. 

Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα τέσσερα μνημονιακά χρόνια

 Ναγιατί όταν  δεν έχουμε δημοκρατία, δεν έχουμε τίποτα. και όπου επικρατεί η κατοχή, κυριαρχούν και οί μαυραγορίτες… Που ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα..

Η μεγάλη απάτη με τα διόδια και τα τέλη κυκλοφορίας ! Που πάνε τα 4 δις ευρώ το χρόνο από τις εισπράξεις σε διόδια και τέλη κυκλοφορίας;

1) Που πάνε τα 4 δις ευρώ το χρόνο από τις εισπράξεις σε διόδια και τέλη κυκλοφορίας; Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανοιγμένο σε m2 τροποποιείται σε 200ευρώ/m2. Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2. Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: Όποιος πουλήσει πάνω από τρία σπίτια σε 2 χρόνια, θεωρείται επιχειρηματίας… Επιβάλλεται φόρος 26% από το πρώτο ευρώ, δηλαδή η εφορία θα «τσεπώνει» το 1/4 της αξίας των ακινήτων* *Ούτε να… πουλήσεις σπίτια για να γλιτώσεις τον ΕΝΦΙΑ δεν σε αφήνουν. Αν δηλαδή έχεις τρία σπίτια και αντί να τα νοικιάζεις, θέλεις να τα πουλήσεις, θεωρείσαι… επιχειρηματίας και τότε θα κληθείς να πληρώσεις στην εφορία το 26% του εισοδήματος.* *Με απλά λόγια η εφορία θα σου πάρει έτσι κι αλλιώς το ¼ του σπιτιού που θα πουλήσεις, αν –το τονίζουμε αυτό- πουλήσεις πάνω από τρία σπίτια μέσα σε δύο χρόνια.* *Υπάρχει και σχετική εγκύκλιος, που αναφέρει ότι δεν υπάρχε… περισσότερα »

apokalipsitora.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *