ΕΝΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΙΝΑ (που θα ξεσπάσει ;;;)

5/5 (3)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια ώρα που ο Ταιγίπ Ερντογάν έχει τρελαθεί να εγκαινιάζει καινούργια τζαμιά που κοστίζουν δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες, την πιο ζοφερή εικόνα του τουρκικού λαού που κυριολεκτικά ζει τραγικές στιγμές, προβάλλουν κάποια τολμηρά έντυπα της αντιπολίτευσης.

Έτσι σύμφωνα με τουρκική επιθεώρηση, 7 εκατομμύρια 769 χιλιάδες 346 Τούρκοι, σύμφωνα με καινούργια στατιστικά στοιχεία, δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε και προσπαθούν από τα σκουπίδια να επιβιώσουν ενώ είναι χωρίς καμία ιατρική περίθαλψη.

Παράλληλα με αυτή τη εικόνα εκατομμύρια νέοι Τούρκοι άνεργοι από επιχειρήσεις που έχουν κηρύξει πτώχευση τους τελευταίους μήνες, τριγυρνούν άσκοπα στις μεγαλουπόλεις της δυτικής Τουρκίας αποτελώντας ένα εκρηκτικό μείγμα για την τουρκική κυβέρνηση.

Όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα γιατί κάνεις δεν ξέρει που θα θελήσει να βρει διέξοδο ο Τούρκος σουλτάνος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η πικρή πείρα του παρελθόντος μας πάει σε θερμές ελληνοτουρκικές κρίσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *