ΕΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ (Βίντεο)

img_8985

Γράφει η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η καταδίωξη των χριστιανών σε μια χώρα όπως το Πακιστάν όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι και από όπου μας έρχονται κατά χιλιάδες οι «πρόσφυγες» γίνεται και όλο πιο σκληρή και όλο πιο φρικτή.

Το μαρτύριο των χριστιανών σε αυτήν την χώρα είναι καθημερινό και όπου τους βρίσκουν, είτε στην προσπάθεια τους να τελέσουν χριστιανικές τελετουργίες είτε σε δημόσιους χώρους τους εξοντώνουν συχνά με πολλούς τρόπους. Το ότι επιβιώνουν ακόμα, οφείλεται το ότι τους έχουν σαν σκλάβους ή στο τέλος τους σκοτώνουν εν ψυχρώ.

13

Εδώ και χρόνια προσπαθούν διάφορες διεθνείς οργανώσεις με επανειλημμένες αναφορές να προβάλουν το μαρτύριο αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων αλλά κανείς από τους κατά τα αλλά δημοκρατικούς και τελευταία φίλο-μουσουλμάνους ηγέτες της Ευρώπης δεν δέησε να κάνει κάτι για το μαρτύριο αυτών των ανθρώπων.

Το εκπληκτικό είναι ότι όσο περνά ο καιρός ακόμα και μουσουλμάνοι που βλέπουν αυτές τις αδικίες και τους διωγμούς κατά των χριστιανών, αφυπνίζονται, καταλαβαίνουν ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της βίας και ακόμα πιο εκπληκτικό είναι πως πολλοί από αυτούς τολμούν να απαρνηθούν το Ισλάμ επί τη απειλή θανάτου και να βαπτιστούν χριστιανοί.

Σχεδόν 100 εκατομμύρια χριστιανοί από όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν ολέθριες συνέπειες για την απλή άσκηση και μόνο της θρησκείας τους.

Προσοχή: Το παρακάτω βίντεο περιέχει γραφικό περιεχόμενο

Στο βίντεο αυτό περιγράφεται η πραγματικά εκπληκτική περίπτωση ενός ιμάμη που κήρυττε επί χρόνια το Ισλάμ αλλά κάπου άρχισε να συνειδητοποίει, με όλα αυτά τα εγκλήματα που γίνονταν γύρω του, ότι δεν μπορεί άλλο να υπηρετεί αυτήν την θρησκεία και στράφηκε προς τον χριστιανισμό, όπου στο τέλος βαφτιστικέ χριστιανός. Ο άνθρωπος αυτός ζει μέσα στην φωτιά, δεν φοβάται καθόλου ενώ έχει τηλεοπτική εκπομπή όπου μιλά για τον χριστιανισμό μέσα σε μια φανατική ισλαμική χώρα. Ένα πολύ καλό παράδειγμα προς τους δικούς μας τους ποιμένες, οι οποίοι βγάζουν τους σταυρούς τους για να μην θίξουν τους μουσουλμάνους , θλιβερό κατάντημα.

205112_149906428408139_100001663472455_320970_5182229_n

Αν η Ευρώπη δεν αφυπνιστεί σύντομα, έτσι θα καταλήξει σε λιγότερο από 10 χρόνια.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *