ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΣΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (Βίντεο)

5/5 (12)

Tourkala.kata.lathro

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Γαλλία βρίσκεται εδώ και μήνες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γιατί άραγε μόνο μικρά αποσπάσματα σκηνών καταλήγουν να προβάλλονται στα κυρίαρχα δυτικά μέσα ενημέρωσης; Διότι υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει μια απαγόρευση αναφοράς αυτών των περιστατικών. Για πάνω από δύο χρόνια το Παρίσι μαστίζεται από πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές. Το Παρίσι καίγεται, αιμορραγεί μια πόλη.

Οι εικόνες μιλάνε πλέον από μόνες τους: οι λαθρο στην Ευρώπη έφεραν εμφύλιο στις πόλεις , ακριβώς όπως τα είχε προβλέψει και γράψει πριν 10 χρόνια ο δημοσιογράφος που έφυγε πριν λίγο καιρό δυστυχώς από την ζωή, ο Udo Ulfkotte. Παρόλα αυτά, κάποιοι προσπαθούν ακόμη να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, με ατελείωτες αναφορές σε ομιλίες στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ για την ενσωμάτωση των λαθρο. Φυσικά, πληρώνονται πολύ καλά για την διάλυση της χώρας μας προπαγανδίζοντας την ίδια καραμέλα, περί αγαπάτε αλλήλους.

Δημοτικοί και εκκλησιαστικοί φορείς συνεργάζονται τις περισσότερες φορές μαζί και οδηγούν έτσι την χώρα στην καταστροφή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε μια Τουρκάλα που ήρθε σαν νόμιμη μετανάστρια πριν από 40 χρόνια από την Τουρκία για να δουλέψει στην Γερμανία και έχει την γερμανική υπηκοότητα. Αυτή η Τουρκάλα, βλέποντας τους λαθρο που έρχονται σήμερα και τις κυβερνήσεις τον τελευταίο καιρό , το άτιμο παιχνίδι της Νέας Τάξης, η ίδια δηλώνει πως όλοι αυτοί δεν είναι μετανάστες , καθώς και ότι θα ψηφίσει το ακροδεξιό κόμμα της Γερμανίας για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Ένας άλλος Τούρκος στο βίντεο, ομολογεί ότι ζει 39 χρόνια ευτυχισμένος στην Γερμανία αλλά «δεν πάει άλλο αυτό το παιχνίδι με τους λαθρο». Ο ίδιος αφηγείται: «τους πληρώνετε για φαγητό και για στέγη και εμείς δεν είχαμε που να μείνουμε. Όταν ήρθαμε δουλέψαμε σκληρά στην Γερμανία». Όπως παρατηρεί δυσαρεστημένος, η γειτονιά του ενώ πριν λίγα χρόνια ήταν ένα ήσυχο μέρος, τώρα βρίσκεται σε απόλυτο χάος.

«Οι λαθρο ναι μεν δεν θέλουν να δουλέψουν, αλλά θέλουν και να μας βγάλουν από τα σπίτια μας για να ζήσουν αυτοί» συνεχίζει. Και όλα αυτά με την βοήθεια των ξεπουλημένων πολιτικών & Σια δημοσιογράφων , κ.τ.λ.

ΔΕΝ είναι μετανάστες αλλά λαθρο και τους έφεραν για ένα μοναδικό σκοπό: για την διάλυση των κοινωνιών μας και την καταστροφή της Ευρώπης.

 

 

 

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε Σλοβάκους να στέλνουν στο διάβολο τους μουσουλμάνους λαθρο.

Εδώ βλέπουμε στην Ιταλία πώς συμπεριφέρονται πραγματικοί αστυνομικοί στους λαθρο όταν δεν υπακούουν τους νόμους.

 

Ιδού οι Ρώσοι πώς μεταχειρίζονται τους λαθρο:

Με την ενσωμάτωση των λαθρο αυτή θα είναι η καθημερινότητα των παιδιών μας στα σχολεία όπως γίνεται στη Φιλανδία.

Μερικές από τις εικόνες που βλέπουμε στα βίντεο, δεν τις πρόβαλλαν ποτέ τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αυτή όμως είναι η εικόνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και σε άλλες χώρες όπως η Σουηδία, και η Γερμανία φυσικά. Δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί το ίδιο ακριβώς και εδώ στην Ελλάδα, αν εσείς ο λαός επιτρέψετε αυτή η πολιτική των μνημονιακών κομμάτων να συνεχιστεί με αυτόν το τρόπο.

Προσοχή πολύ στα πονηρά κηρύγματα των οικουμενιστών ιεραρχών οι οποίοι κάνουν την δουλειά τους, παίζοντας το παιχνίδι του οικουμενισμού και της Νέας Τάξης. Επιτέλους να σταματήσει η προπαγάνδα με το να αγαπάτε αλλήλους καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι εισβολείς και όχι μετανάστες ενώ εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. Περιττό να πούμε πως όχι μόνο φτωχοί και άποροι δεν είναι αλλά έχουν στην κατοχή τους περισσότερα χρήματα και από τους ίδιους τους Ευρωπαίους πολίτες.

 

Islam-peace

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ιερείς στις εκκλησίες να χρησιμοποιούν αποσπάσματα της Αγίας Γραφής τα οποία εκφώνησε ο Ιησούς Χριστός για εντελώς διαφορετικές συγκυρίες και για ανθρώπους οι οποίοι είχαν πραγματική ανάγκη και να τα τοποθετούν σε ανθρώπους εύπορους, αλαζόνες και βλάσφημους τους οποίους ο ίδιος ο Χριστός απέρριψε και περιφρόνησε.

Οι μετανάστες σύμφωνα με έγκυρες αναφορές αποδεδειγμένα έχουν πουλήσει τα σπίτια τους όχι για να διαφύγουν από τον πόλεμο αλλά για να έρθουν για καλοπέραση στην Ευρώπη διαμένοντας πλουσιοπάροχα σε βίλες χωρίς θέληση για εργασία ή πρόθεση για ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία παρά μόνο πρόκληση καταστροφών, φόνους και βιασμούς. Το ποσό των πραγματικών προσφύγων δεν είναι στην ουσία παραπάνω από 5%.

190616-ukip-poster

Επιπλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενα ορισμένων ιερέων, ο Χριστός δίδαξε να μισούμε την αμαρτία και όχι τον αμαρτωλό. Όμως ο Χριστός αναφερόταν στον αμαρτωλό ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση μετανοίας και έχει πραγματική διάθεση για αλλαγή φρονήματος και όχι τον αμαρτωλό ο οποίος παρόλες τις νουθεσίες και τις συμβουλές επιμένει στο δικό του αμαρτωλό τρόπο ζωής απορρίπτοντας και βλασφημώντας τον ίδιο το Θεό και πολεμώντας τους ακολούθους Του.

Ακόμη, αν πραγματικά οι ιερείς ήθελαν να ωφελήσουν πνευματικά τους λαθρομετανάστες όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, θα καταλάβαιναν πως με αγάπες και λουλούδια όχι μόνο τους ζημιώνουν πνευματικά αλλά ουσιαστικά τους επιβραβεύουν για αυτήν την αλαζονική τους συμπεριφορά και για την ασέβεια τους τόσο προς τους αλλόδοξους όσο και προ τον ίδιο το Θεό.

Ματθ. 24,4    Και απεκρίθη ο Ιησούς και τους είπε• “προσέχετε μήπως τυχόν σας πλανήση κανείς.

Κολ. 2,8     Προσέχετε, μήπως σας εξαπατήση κανείς και λεηλατήση τον θησαυρόν της πίστεώς σας με την ψευδή φιλοσοφίαν και την κούφιαν απάτην, η οποία βασίζεται εις την ψευδή και ακατάστατον παράδοσιν των ανθρώπων, κατά την παιδαριώδη και μωράν αντίληψιν περί των στοιχείων του κόσμου, και όχι σύμφωνα με την διδασκαλίαν του Χριστού.

Ματθ. 24,34    Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα περάση η γενεά αυτή, έως ότου γίνουν όλα όσα σας προείπα δια την καταστροφήν της Ιερουσαλήμ.

Ματθ. 24,6     Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.

Ματθ. 24,7     Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.

Αποκ. 3,11     Ερχομαι γρήγορα• κράτει καλά και σταθερά τον θησαυρόν της αληθείας και της πίστεως, που έχεις, δια να μη πάρη κανείς τον στέφανον της νίκης σου.

Αποκ. 22,7   “Και ιδού, λέγει ο Χριστός, έρχομαι γρήγορα. Μακάριος είναι εκείνος, ο οποίος τηρεί τας προφητείας, που είναι γραμμένες στο βιβλίον τούτο

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *