ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, (RAPED), ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ «ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ» ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ! (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όταν ένα λαός τυφλώνεται από μόνος του, ή τον έχουν τυφλώσει άλλοι, δεν έχει κανένα μέλλον!

Όλα όσα ακούμε καθημερινά από τα ΜΜΕ της εθνικής μας καταστροφής, είναι η μεγάλη άπατη για την εξολόθρευση της εθνικής και θρησκευτικής μας υπόστασης.

Ενώ όλη η Ευρώπη σειέται από τις αντιδράσεις σε αυτό το κύμα εξισλαμιστικού βιασμού της, εμείς πηγαίνουμε με… «φιλαρμονικές» να υποδεχτούμε τους αυριανούς βιαστές της ύπαρξης μας

Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Δικαστές, Ιεράρχες, Δημοσιογράφοι, Διανοούμενοι, είναι όλοι συνυπεύθυνοι για την κατάρρευση και καταστροφή του πιο αρχαίου λαού της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Οι σκηνές από τον βιασμό της Ευρώπης και αύριο της Ελλάδας, είναι πολύ χαρακτηριστικές!

Ας τις δούμε μήπως και… ξεστραβωθούμε!

The rape of Europe!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοαιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

  Εδώ έχουμε ένα κλασικό χαρακτηριστικό από αυτά που ονομάζω «σφάλματα των γενεών» που κανείς δεν αντιλαμβάνεται και διαιωνίζονται οι εκδηλώσεις τους μέσα στο περιβάλλον της πραγματικότητας, κι ενώ είναι όψη ψευδής εμείς την δεχόμαστε ως αληθινή διότι ούτε οι περασμένες γενιές είχαν συνείδηση όταν φύτευαν στο σώμα της πραγματικότητας μία στρέβλωση και μορφή ψευδή, μα ούτε και σε εμάς θα συλλάβει η συνείδηση μας την αληθινή υπόσταση της ψευδότητας που εκδηλώνεται μπροστά μας, διότι δεν την γνωρίσαμε ως τέτοια αλλά το αντίθετο, πως είναι φυσική και αληθινή όψη με αποτέλεσμα στην συνείδηση μας να ενεργεί η ψευδής μορφή ως αληθής με όποιες άλλες επιπτώσεις για το όργανο της συνείδησης.

  Και εκτός αυτού με έλλειψη αντίληψης του σφάλματος που έρχετε από το παρελθόν ώστε να το συλλάβουμε και να μεριμνήσουμε τις αρμόδιες με αυτό ενέργειες, δεν αποκτούμε την εμπειρία που θα μας θωρακίσει έτσι ώστε εμείς να αποφύγουμε τις παρόμοιες αιτίες που εκδηλώνουν στο ίδιο πλαίσιο τα σφάλματα που νομοτελειακά θα εμφανιστούν επιβαρύνοντας εκτός εμάς και τις ερχόμενες μελλοντικές γενιές.

  Ας το δούμε ξεκάθαρα πως εκτυλίσσεται και εκτός αυτού, παράλληλα ας έχουμε στον νου μας τις επιδράσεις και επιπτώσεις που προκαλεί στην γενική κρίση μας για τα πράγματα και μέσα στον κόσμο της εσωτερικότητας μας αλλά και για τα πράγματα του εξωτερικού κόσμου.

  Βέβαια όλο αυτό τώρα δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά έχει προεκτάσεις σε αναλογία ή δυσαναλογία με την ψυχοσύνθεση στην οποία μέσα εκδηλώνεται η όποια ψευδής όψη με μορφή όμως αλήθειας. Με άλλα λόγια, εξαρτάτε από το υποκείμενο στο οποίο εκδηλώθηκε η ανεπαίσθητη ψευδότητα και στον τρόπο που τα αντιληπτικά του αισθητήρια ενέργησαν την λήψη και ταξινόμηση.

  Είναι πάγια και απόλυτη η θέση μου στο γεγονός ότι για όλα τα κακά που εκδηλώνονται αιτία είναι η έλλειψη της αυθεντικής δημοκρατικής πολιτικής πράξης, από την σύλληψη της έως την εφαρμογή της στο πλαίσιο που απευθύνεται.

  Ας το δούμε στην πράξη παρακάτω, μέσα από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ στο δημοσιευμένο άρθρο. Λέει:

  Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο αξιωματούχος του ΟΗΕ είπε ότι απομένουν ακόμα δέκα ημέρες μέχρι την επόμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ότι η Ύπατη Αρμοστεία ελπίζει τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Τουρκία θα καταλήξουν σε μια ισορροπημένη συμφωνία, η οποία δεν θα είναι σε βάρος των ατόμων που ζητούν διεθνή προστασία.

  Προσέξτε μέσα σε ποιά παγίδα βρίσκεται ο αξιωματούχος του ΟΗΕ που προσδοκά και ισορροπημένη συμφωνία, δίχως να έχει την αίσθηση και την συνείδηση ότι ο τρόπος του δεν είναι δυνατόν να πετύχει την προσδοκόμενη ισορροπία αλλά διαμετρικά το αντίθετο θα προκαλέσει ανισορροπία και δυσαρμονία μέσα στο πλαίσιο που σχεδιάζει την εφαρμογή της δράσης του.

  Και είναι σαφέστατο πως έχουμε την εκδήλωση μιας όψης αντιδημοκρατικής, ενώ πρέπει το αντίθετο για να έχω σωστή κρίση να ενεργήσω αμιγώς δημοκρατικά, γιατί μόνο έτσι θα έχω την εγγύηση της ασφαλής αληθής επαφής με την πραγματικότητα οπότε και θα προσανατολιστώ με βεβαιότητα. Ενώ τώρα τι βλέπουμε στον αξιωματούχο του ΟΗΕ;;; Ότι αναζητά ισορροπία θέτωντας μάλιστα και εκείνους τους όρους οι οποίοι ενώ θα ευνοούν την πηγή του προβλήματος θα επιβαρύνουν το πλαίσιο στο οποίο σχεδιάζει την εφαρμογή της λύσης του. Με άλλα λόγια δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του, εγκληματικό για εμένα, και αγνοεί παντελώς το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται, δηλαδή τον αυτόχθονα λαό στον οποίο θα προσθέσει έναν άλλο λαό του οποίου τις ανάγκες εργάζεται. Με παντελή απουσία στον διαχειριστικό του τρόπο τις ανάγκες και συνθήκες του λαού πάνω στον οποίο φορτώνει έναν άλλο λαό, με ασύμβατες υπαρξιακές οντολογικές πολιτισμικές και πολιτιστικές δομές.

  Έχουμε δηλαδή μπροστά μας μια θηριώδη τερατουργία δίχως κανείς να καταλάβει τίποτε.

  Και ενώ πρέπει να καθήσουμε να δούμε τι συμβαίνει και ποιές είναι οι πραγματικές κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να στοχεύσουμε, για να πετύχουμε την προσδοκόμενη ισορροπία στον ανώτερο δυνατό βαθμό, πράττουμε το αντίθετο διαιωνίζοντας τις αυθαιρεσίες.

  Όμως αφού εξετάσουμε όλα εκείνα που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν μας, η προσδοκόμενη ισορροπία που αναζητά ο αξιωματούχος του ΟΗΕ δεν θα συντελεστεί εις βάρος καμιάς πλευράς της συγκεκριμένης πραγματικότητας, αφού αυτή η ίδια η πραγματικότητα μιλάει και δείχνει την κατεύθυνση και λέει πως και που θα έχεις την ισορροπία που αναζητάς. Και εκ των πραγμάτων πια, αφού η πλούσια εμπειρία που σου παρέχει η αληθινή και συμβατή πραγματικότητα σε κατευθύνει, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που είναι στην διάθεση σου, θα φροντίσεις έτσι ώστε η ισορροπία να εξασφαλίστεί διαχρονικά. Με απλά λόγια ο πρόσφυγας ισλαμιστής-μουσουλμάνος έχει θέση μόνο σε συμβατό περιβάλλον, και την συνθήκη αυτήν την διασφαλίζεις.

  Ενώ τώρα πως βιώνουμε και τι βιώνουμε;;; Μια σαφέστατη αυθαιρεσία αγνοώντας εγκληματικά τις συνέπειες. Και αναμιγνύουμε χωρίς λόγο, χωρίς σκοπό, χωρίς συνέπεια, χωρίς συνείδηση, χωρίς ευθύνη, δύο συμβάσεις ασύμβατες η μία στην άλλη, μέσα στο ίδιο πλαίσιο.

  Τίποτε όμως δεν δύνατε να τεκμηριώσει την ορθότητα της πράξης αυτής. Από όποια σκοπιά κι αν το πιάσουμε η ανωμαλία ερμηνεύεται. Ίσως μια ορθότητα μόνο θα μπορούσε να αντλήσει κανείς από την κβαντική μηχανική, μα εκεί επικρατεί το χάος, και έτσι ίσως πετύχει μια ανταποκρισημότητα.

  Γεώργιος Τσαχουρίδης

 2. Δείτε σας παρακαλώ ένα κλασικό χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αντιδημοκρατικής και αυθαίρετης ολοκληρωτικής δικτατορικής αντίληψης η οποία επικράτησε σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης.

  Λέει ένα πολιτικό κόμμα, που σημειωτέων είναι έξω από τα όρια της δημοκρατίας και πρόκειτε ξεκάθαρα για πολιτική εταιρεία ιδιωτικής διαχείρησης κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών αποκομμένη απόλυτα από την συνείδηση και βούληση του ελληνικού λαού, λέει λοιπόν όπως βλέπουμε στο απόσπασμα του άρθρου:

  «Να σημειώσουμε εδώ ότι προσπάθειες να μετατραπεί το μάθημα των Θρησκευτικών σε θρησκειολογίας είχαν γίνει και από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 90, όταν διδάσκονταν στις τάξεις του Λυκείου και τα άλλα θρησκεύματα.

  Η διδασκαλία της θρησκειολογίας αποτελεί πάγιο αίτημα της δημοκρατικής παράταξης, αφού είναι τουλάχιστον προκλητικό τα παιδιά μας να μην διδάσκονται ελληνική φιλοσοφία και να διδάσκονται Θρησκευτικά.»

  Τι διακρίνουμε με διαύγεια στις δύο προτάσεις πιο πάνω ας το εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω.

  Χωρίς να έχει συνείδηση και γνώση των δύο αυτών, δηλαδή ελληνική φιλοσοφία και θρησκευτικά, τι είναι το ένα και τι το άλλο, και δίχως κανένα απολύτως έρρεισμα από την συνείδηση και την βούληση του ελληνικού λαού και ούτε καν μια οποιαδήποτε έγνοια τι είναι και ποιο το καλό του λαού, αποφασίζει για τον ίδιο τον λαό.

  Και κανείς δεν καταγγέλει την αυθαιρεσία αυτή η οποία ξεκάθαρα δείχνει πως είναι προϊόν αμιγώς δικτατορικής πολιτικής αντίληψης και όχι δημοκρατικής, διότι ούτε η δημοκρατία ούτε ο ελληνικός λαός αποφασίζουν να προκαλέσουν βλάβες και φθορά στην ίδια την φύση και ουσία και υπόσταση τους, την οποία πληροφορούμεθα από τους ιδρυτές της ελεύθερης κρατικής οντότητας του έθνους των ελλήνων ποιά είναι, οι οποίοι δίνοντας την ζωή τους και έχει σημασία αυτό για την βαθύτερη κατανόηση των λόγων, ίδρυσαν την πατρίδα με ισοδύναμες και ισάξιες και ισάκυρες και ισότιμες και αρμονικά στην διασυνδεσιμότητα τους το ένα να εκφράζει το άλλο και δίχως το ένα να μην υπάρχει το άλλο εννοιολογικά, οντολογικά, υπαρξιακά, πολτισμικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά, όπως η ιστορία διδάσκει, αφού οι πρωτεργάτες και ιδρυτές του κράτους των ελλήνων το 1821 για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία δημιούργησαν και παρέδωσαν σε εμάς αυτόν τον χώρο στον οποίο ζούμε.

  Και έγινε αυτό όπως έγινε από το σύνολο στους έλληνες επαναστάτες αγωνιστές του 1821 και όλων των άλλων παραγόντων που συνέβαλαν στην δημιουργία και ίδρυση του ελληνικού κράτους, όχι αυθαίρετα και όπως τύχει και δίχως συνείδηση και δίχως συναίσθηση του τι είναι πραγματικά αληθινά ελευθερία και τι είναι ορθόδοξη πίστη στον Χριστό και γιατί το ένα με το άλλο είναι ισότιμα και ισάξια και ομοιοειδή, γιατί είχαν επίγνωση εκείνοι οι πρόγονοι μας και δεν ενεργούσαν βασιζόμενοι στην αυθαιρεσία και στην ατομική προσωπική προκατάληψη και αντίληψη και πεποίθηση ενίοτε παράνοια και παραφροσύνη όπως όλες οι πολιτικές εταιρείες ιδιωτικής διαχείρησης κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης έως σήμερα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο που κατέλαβαν εξαπατώντας ολοκληρωτικά τον ελληνικό λαό εκτός της Χρυσής Αυγής επιβάλλοντας το δικαίωμα πάνω του, στην πατρίδα δηλαδή και στον ελληνικό λαό, να έχουν νόμιμη δικαιοδοσία από αυτούς τους ίδιους εκπορευόμενη στην πραγματικότητα, στο όνομα δήθεν του λαού και στο όνομα της δημοκρατίας, μιας δημοκρατίας που ποτέ δεν πίστεψαν ούτε σεβάστηκαν ούτε αγάπησαν μα ούτε έκαναν τον κόπο να γνωρίσουν την φύση της.

  Ολοκληρωτικά εγκλωβισμένοι στην δική τους προσωπική εγωκεντρική ατομική αντίληψη περί δημοκρατίας και λαού επέβαλαν ένα πολιτικό σύστημα στον ελληνικό λαό αμιγώς απόρροια και έκφραση του ολοκληρωτισμού τους στην κοσμοθεώρηση και ταξινόμηση των επί μέρους και περαιτέρω στην οργάνωση και σύνθεση, ολοκληρωτισμό που παρατηρούμε καθ’ όλην την διάρκεια της μεταπολίτευσης έως σήμερα αφού στις πολιτικές παρεμβάσεις τους και εφαρμογές πάνω και μέσα στο κοινωνικό σώμα και την πραγματικότητα, διάχυτη και κραυγαλαία είναι η απουσία της ελληνικής συλλογικής λαϊκής συνείδησης και βούλησης, γιατί ποτέ δεν αντιλήφθηκαν και συναισθάνθηκαν να αναζητήσουν και να εξετάσουν ποιο είναι το καλό και το ωφέλιμο για τον λαό, και ούτε ποτέ εξέτασαν ή ερεύνησαν τις συνέπειες των αποφάσεων τους και πρακτικών εφαρμογών πάνω και μέσα στο λαό, όπου είναι πλέον διαπιστωμένο ότι ο ελληνικός λαός ψήφιζε για να εκλέξει εκείνους που για 4 χρόνια θα τον κυβερνήσουν δικτατορικά, καθολικά και ολοκληρωτικά δικτατορικά, όπως μας διδάσκει και η ιστορική πραγματικότητα αλλά κυρίως η σημερινή κατάσταση η οποία είναι λίγο πριν το τέλος της απόλυτης από κάθε άποψη καταστροφής, με τον όλεθρο και τον αφανισμό του ελληνικού έθνους να συντελείτε σταδιακά και σταθερά καθημερινά.

  Παρατηρείστε σε όλους των πολιτικών εταιρειών ιδιωτικής διαχείρησης κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών που εν αγνοία του λαού αφού δεκαετίες τώρα είναι εξαπατημένος και παράνομα βρίσκονται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, εκτός Χρυσής Αυγής, που διαχειρίζονται τις σημερινές τραγικές συνθήκες δίχως καθόλου να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τον ελληνικό λαό και τις βιοτικές και βιωματικές υπαρξιακές του συνθήκες και ανάγκες, και η μοναδική τους αναφορά στις ανάγκες του λαού στην σχεσιακή σύνδεση μιας πολιτικής που σχεδιάζουν να εφαρμοστεί, γίνετε μόνο όταν έχουν ανάγκη για άλλοθι όταν τα αδιέξοδα των αντιλήψεων τους εκφράζουν την δυσαρμονία και στρέβλωση χωρίς ποτέ να έχουν πλήρη συνείδηση του τι πραγματικά συμβαίνει, όπου απεγωσμένα προσπαθούν έπειτα στην μέση και το τέλος να βρουν το έρρεισμα από τον λαό και τον επικαλούνται ενώ έπρεπε πριν ακόμη ξεκινήσουν το έργο για μια υπόθεση να θέσουν κάτω στο τραπέζι το θεμέλιο και τις βάσεις με τις όποιες πραγματικές ανάγκες του λαού εκπηγάζουν από όποια τέλος πάντων υπόθεση διαχείρησης εκτελούνταν.

  Η αληθινή δημοκρατία στην πολιτική πράξη ουδέποτε σφάλλει. Είναι η φύση της που δεν σφάλλει ποτέ και δεν πέφτει σε σφάλματα. Γιατί πηγή της είναι η ανάγκη έκφρασης της ελληνικής λαϊκής συλλογικής συνείδησης και βούλησης, του ίδιου τα λαού που ζει μέσα στην ψυχή του δημοκράτη πολιτικού όπου ο λαός μέσα του τον κατευθύνει και όχι αυτός τον λαό σύμφωνα με προσωπικές του ατομικές αντιλήψεις για το ποιο είναι το καλό της κοινωνίας και των ανθρώπων. Γιατί αυτό είναι δικτατορικός τρόπος αντίληψης και εναργέστατα τον παρατηρούμε καθ’ όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά κυρίως σήμερα.

  Εάν θέλει το ΠΑΣΟΚ και όλες οι άλλες μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο πολιτικές εταιρείες ιδωτικής διαχείρησης κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών οι οποίες δρουν στην ελλάδα από τον καιρό της μεταπολίτευσης έως σήμερα, εκτός της Χρυσής Αυγής, και δίχως να έχουν συνείδηση της ουσίας και φύσης των πραγμάτων, που στο συγκεκριμένο σημαίνει παντελής άγνοια μεταξύ αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και της ορθοδόξου πίστεως της οποίας εγχειρίδιο είναι τα θρησκευτικά στα σχολεία, εάν λοιπόν όλοι αυτοί των πολιτικών εταιρειών θέλουν κάτι που δεν έχει την πηγή στον ελληνικό λαό, οφείλουν να εγκαταλείψουν την χώρα και να πάνε στις αχανείς εκτάσεις της αφρικανικής ηπείρου και εκεί να ιδρύσουν όπως ακριβώς επιθυμούν και αντιλαμβάνονται, το δικό τους κράτος. Γιατί αυτό δεν τους ανήκει, αυτό ανήκει στους έλληνες.

  Συνεπικουρούμενος από την διαχρονική ιστορική ελληνική εθνική συλλογική συνείδηση και την ελληνική εθνική λαϊκή συλλογική συνείδηση και βούληση

  Γεώργιος Τσαχουρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *