ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ(Βίντεο)

4.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αντίχριστος Ενημέρωση για τη Συνθήκη Ειρήνης Dajjal – Επείγον Μήνυμα στους Άραβες !!!
Το σχέδιο έχει αναπτυχθεί κρυφά, σε στενό συντονισμό με τον ισραηλινό ιστότοπο του Μπαχρέιν, τον πρωθυπουργό Benjamin Satanyahu και τους βοηθούς του. Παρά το γεγονός ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός απομακρύνεται από αυτό, το Μπαχρέιν άνοιξη 2.0 δίνει την εντύπωση, δεν ενδιαφέρεται. Με διαβεβαίωση, αδράξτε τον Μπαχρέιν. Το σχέδιο είναι το σημαντικότερο! Ύστερα, όλα είναι για τα μωρά Benjamins! Το σχέδιο καθοδηγείται από τον Jared Kushner, τον γαμπρό του Τραμπ, μερικοί λένε ότι προσποιείται ότι είναι ο αντίχριστος, κάποιοι λένε ότι είναι ένας τρανσεξουαλικός, όποια κι αν είναι η περίπτωση, είναι σίγουρα ένας ηθοποιός, ενεργώντας σε ένα σενάριο!

Antichrist Dajjal Peace Treaty Update – Urgent Message To Arabs!!!

Το καθεστώς Τραμπ αγάπα να παίζει με σενάρια, όπως γνωρίζετε από τα προηγούμενα βίντεό, αγαπούν την υποκίνηση του ευαγγελικού πλήθους, μόλις λίγες ώρες πριν, η Ιερουσαλήμ Post, δημοσίευσε ότι λόγω των αλεπούδων που βλέπουν μερικοί κοντά στο Δυτικό Τείχος, αυτό σημαίνει ότι ο ναός του Dajjalic Antichrist θα κατασκευαστεί, εκπληρώνοντας μια ακόμη προφητεία.

Αναγκάστηκαν, επέβαλαν τη προφητεία της δημιουργίας του Ισραήλ, οι ταραχές στο Μπαχρέιν μέσω χρημάτων των Ρόθσιλντ και η αμερικανική υποστήριξη και τώρα θέλουν να αναγκάσουν την ανοικοδόμηση του ναού μαζί με την 7χρονη αντιχριστιανική ειρηνευτική συνθήκη. Ταραχές στο Μπαχρέιν.

Μέχρι στιγμής, αυτή η ειρηνευτική συνθήκη έχει εγκριθεί από τη Σαουδική Αραβία και ορισμένους από τους κοινωνικούς εταίρους που επηρεάζουν, το Μπαχρέιν δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ταραχές και το Μπαχρέιν εν μέρει – θα εξηγήσουμε γιατί, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την κυρία από τη Σαουδική Αραβία που αγκαλιάζει το Ισραήλ για την ειρήνη. Και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης του Ισραήλ-Bahraini, διότι η ηγεσία της Μπαχραίνων «ziopig» γνωρίζει, οι δρόμοι του Μπαχρέιν δεν θα συγχωρήσουν τη ηγεσία του Μπαχρέιν, αν δεχτούν την συμφωνία ειρηνική του Τζάρεντ Κουσνέρ!

Σίγουρα δεν χρειάζονται μια αραβική άνοιξη 2,0 – είναι το συμφέρον του Μπαχρέιν να είναι υποτακτικοί στους λαούς του Μπαχρέιν και της Παλαιστίνης ή αλλιώς … Ταραχές στο Μπαχρέιν: Τα κράτη του Περσικού Κόλπου μπορεί να έχουν πουληθεί! Αλλά οι αδελφοί μας στο Μαρόκο δεν το έχουν. Οι αξιωματούχοι του Μαρόκου τόνισαν ότι το Μαρόκο δεν θα υποχωρήσει από το λεγόμενο «Deal of the Century», και ότι τα θέματα πρέπει να επιλυθούν, το Μπαχρέιν έχει τελειώσει επί τόπου. Ο Τζάρεντ προσπάθησε να τους εκφοβίσει και να τους εκβιάσει, αλλά ο Τραμπ, το Μπαχρέιν και το καθεστώς των σφαγών απέτυχαν! Τα αδέλφια μας στην Αλγερία έχουν προειδοποιήσει, προσέξτε για τον αραβικό θυμό, αυτή η λεγόμενη ειρηνευτική συνθήκη δεν θα γίνει δεκτή ποτέ από τον αλγερινό λαό!

Kashmir Revolution In Full Swing – Latest News From Kashmiri Ground!

Explosive Situation Between India And Pakistan Over Kashmir Unfolding!

JARED KUSHNER – THE OMEN

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *