ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΠΑΧΑΛΟ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται πως ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία του Βερολίνου, το Gerhart-Hauptmann Schule Berlin Kreuzberg, έχει παραδοθεί από το 2012 ουσιαστικά στους μουσουλμάνους λαθρο με αποτέλεσμα να έχει καταρρεύσει τελείως, να έχει γεμίσει σκουπίδια και βρωμιά και παντού να κυριαρχεί μια ακαταστασία ενδεικτική του πολιτιστικού επιπέδου των νέων μαθητών στην… Νέα Ισλαμαμπάντ του Βερολίνου.

Αλλά το πιο εξωφρενικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων της Γερμανίας που κυριαρχεί στην περιοχή αυτή, μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες των δικαστικών αρχών να επέμβουν και να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το χάος του πρώην γερμανικού σχολείου.

Σε μια αλλη περιοχή μια δημοσιογράφος-ερευνήτρια, η Lauren Southern, θέλησε να κάνει μια έρευνα για το σημαντικό ζήτημα της ροής των λαθρο  που φαίνεται ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ.

Πήγε  λοιπόν σε ένα πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού και εκεί βρήκε συγκεντρωμένες πολλές ομάδες λαθρο,  κυρίως Αφρικανών. Όταν τους ρώτησε αν συνεχίζεται η ροή από τις χώρες τους, αυτοί απάντησαν ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ  και ότι καθημερινά έρχονται εκατοντάδες λαθρο κυρίως από την Αφρική .

Τόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο αριθμός των παρανομών μεταναστών, ώστε στα λεγόμενα χοτσποτ δεν υπάρχει πλέον χώρος για άλλα αντίσκηνα  και οι νεοεισερχόμενοι  κοιμούνται όπου να ναι ακόμα και σε αυτοκίνητα.

Η κατάσταση αυτή με τους παράνομους μετανάστες έχει αρχίσει να επηρεάζει και την Ελβετία.  Χαρακτηριστικό είναι όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο  ότι σε μια ελβετική πόλη που ονομάζεται Brügg, που έχει πληθυσμό μόλις 4.200 κατοίκους, ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν χιλιάδες Αφρικανούς που όπως δείχνει και η κάμερα, σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι όχι στην Ελβετία αλλά… στην Κεντρική Αμερική.

Όπως παρουσιάζονται τα προβλήματα με τους παράνομους μετανάστες είναι σαν να έχουμε εμφύλιο πόλεμο στη Σουηδία, εμφύλιο πόλεμο στην Αγγλία, εμφύλιο πόλεμο στη Γαλλία, και μήπως σε πιο σοβαρή κατάσταση εμφύλιο πόλεμο στη Ιταλία, αύριο μήπως και στην… Ελλάδα;

 

 

 

 

Δείτε πως κοιμούνται οι μαύροι στους δρόμους της Ιταλίας. Οι τουρίστες που θα επισκεφτούν την Ιταλία φέτος θα χαρούνε με αυτές τις εικόνες.

Χαμός στην λαϊκή αγορά της Κατάνιας όπου λαθρο πήραν σιδηρολοστούς και επιτέθηκαν στον κόσμο.

 

 

Μια μουσουλμάνα σε κάποιο ιταλικό αεροδρόμιο της ζητήθηκε από την αστυνομικίνα υπηρεσίας να βγάλει την ισλαμική μαντίλα από το κεφάλι της για να περάσει έλεγχο. Αυτή όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα και να επιτίθεται κατά της αστυνομικίνας λες και το αεροδρόμιο ήταν τσιφλίκι της. Κλασικό παράδειγμα το πώς θέλουν να επιβάλλουν τα δικά τους πρότυπα στις χώρες που πάνε.

Κάποιοι Αμερικανοί θέλησαν να αντιδράσουν στην αυξανόμενη επιβολή του Ισλάμ και με έναν πονηρό τρόπο έλιωσαν χοιρομέρι, καθώς το χοιρινό είναι απαγορευμένο για τους μουσουλμάνους και αφού άλειψαν με αυτό ένα Κοράνι το έστειλαν στην ισλαμική οργάνωση Kair, μια από τις μεγαλύτερες ισλαμικές οργανώσεις που έχει εξαπλωθεί σε όλη την Αμερική.

Και η τελευταία ιστορία μας έρχεται από τον Καναδά. Μια μητέρα πήγε με τον γιο τις στο νοσοκομείο  γιατί ήθελε ο γιος της να εξεταστεί από έναν Καναδέζο λευκό γιατρό.  Αυτό που συνάντησε όμως ήταν ένας μαύρος Πακιστανός γιατρός που την πλησίασε. Εκείνη αρνήθηκε και ζήτησε να  εξεταστεί ο γιος από έναν λευκό Καναδέζο γιατρό. Τότε έγινε χαμός μάλωσαν και την αποκάλεσαν ρατσίστρια.

Γεγονός είναι ότι στα νοσοκομεία του Καναδά προτιμούν με ρατσιστικό τρόπο να προωθούν μουσουλμάνους λαθρο γιατρούς  σε βάρος των γηγενών. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα νοσοκομεία. αλλά και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες με την φιλο-λαθρο πολιτική που ακολουθεί στον Καναδά ο Τρουντό.

Το ίδιο αρχίζει και συμβαίνει και στη χώρα μας όπου εδώ έχουμε το φαινόμενο οι Έλληνες γιατροί να φεύγουν μαζικά στο εξωτερικό και να αρχίσουν να αντικαθίστανται με γιατρούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και σιγά σιγά με λαθρο που δεν θα ξέρουμε καν αν έχουν πτυχία.

Η κατάσταση θα επιδεινωθεί δραματικά μετά τις γερμανικές εκλογές το επόμενο φθινόπωρο, καθώς με εντολή της Γερμανίας θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες και θα αρχίσει να έρχεται κάθε καρυδιάς ισλαμικό καρύδι στην πατρίδα μας.

Αν δεν φάει κλωτσιά το σημερινό πολιτικό σύστημα και δεν μπουν στη φυλακή όσοι κατέστρεψαν τη χώρα, τότε θα δούμε πολύ χειρότερες μέρες.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *