ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Ινστιτούτο Montaigne, think tank (προϋπολογισμός think tank 3 εκατομμυρίων ευρώ από συνεισφορές 90 εταιρειών) έχει μόλις δημοσιευθεί υπό την καθοδήγηση του Hakim el Karaoui, είναι δυνατή μια γαλλική ισλαμική.

Ο El Karaoui, από μια μεγάλη οικογένεια Τυνησίας που ζει στη Γαλλία (πατέρας, καθηγητής νομικής ανθρωπολογίας στο Ισλάμ στη Σορβόννη, μητέρα καθηγητής οικονομικών μαθηματικών στην Polytechnique, πρωθυπουργός της Τυνησίας από το 1989 έως το 1999), παντρεμένος με Ο Delphine Pagès, ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμών, πρώην φοιτητής της Ecole Normale Supérieure de Saint-Cloud, κάτοχος DEA στη γεωπολιτική της Παλαιστίνης, ήταν σύμβουλος του Jean-Pierre Raffarin όταν ήταν Πρωθυπουργός, τότε ο Υπουργός Οικονομικών Thierry Breton.

Διευθυντής στο Rothschild & Cie, είναι πλέον εταίρος (εταίρος, που είπε σε αυτό το περιβάλλον) της στρατηγικής συμβουλευτικής εταιρείας Roland Berger Strategy Consultants, υπεύθυνη ειδικότερα για την ανάπτυξη της επιχείρησης στην Αφρική.

Είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της Εθνικής Πόλης της Ιστορίας της Μετανάστευσης, το οποίο βοήθησε να δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Matignon με τον Jean-Pierre Raffarin.

Κοντά στον Εμμανουήλ Τοντ, υποστήριξε τον Σεγολέν Βασιλικό στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2007 μέσω ενός φόρουμ που δημοσίευσε το Le Monde: «Chiraquien αλλά όχι ο Σαρκοζί!».

Αυτό είναι μόνο ένα στιγμιότυπο του C.V. Τυπικό έδαφος με πολύ ισχυρό όνομα σε αυτό το τέλος της Γαλλίας στο «Ισλαμικό ταμείο τρομοκρατίας, μαζική μετανάστευση, αμφισβήτηση ταυτότητας» όπως γράφει ο Richard Millet για την κυρία el Kohmry. Προσθέτω μαζί του: «Δεν τον βλέπουμε και ειδικά για να μην το πούμε, είναι μια σκόπιμη τύφλωση ως υποτέλεια, πολύ εύκολα θεωρείται εθελοντική σε ό, τι παραμένει από το γαλλικό λαό».

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποκρύψει το έργο του el Karaoui.

Το έχουν χρησιμοποιήσει, όχι με ισλαμοφοβική έννοια, όπως θέλει να πιστεύουμε, αλλά με την πιο τέλεια ισλαμική συνεργασία.

Οι περισσότερες εισάγονται μόνο ένας αριθμός: 5.6. Αυτό θα ήταν το ποσοστό των μουσουλμάνων στη Γαλλία, το 10 έως το 12% που δίνουν οι «ισλαμοφοβές». Αλλά αυτό το λεγόμενο χαμηλό ποσοστό εξακολουθεί να κάνει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια πράκτορες του Αλλάχ μέσα στα σύνορά μας.

Ανακαλύπτουμε σε αυτή την έκθεση ότι η μέση ηλικία μουσουλμάνων στην επικράτειά μας είναι 35,8 χρόνια έναντι 53 ετών για χριστιανούς και 43,5 ετών για όσους δεν έχουν θρησκεία, ο Le Monde έσπευσε να τον τίτλο: «Μουσουλμάνοι της Γαλλίας, ένας νέος και ποικίλος πληθυσμός ».

Ας μιλήσουμε για την ποικιλομορφία.

Το 92% τρώνε halal, το 65% είναι για να φορούν παντού παντού (ειδικά στο σχολείο όπου οι μουσουλμάνοι μαθητές δεν καταλαβαίνουν ότι απαγορεύεται από το νόμο).

Κάνουμε καλύτερα στην ποικιλομορφία.

Αλλά αυτό δεν είναι το πιο ανησυχητικό.

Ο El Karaoui μοιράζεται μουσουλμάνους σε τρεις ομάδες.

Ο πρώτος που ονομάζεται «σιωπηρή πλειοψηφία», θα αντιπροσωπεύει το 46% του προστάτη στη Μέκκα. Θα είχαν ένα σύστημα αξιών «σε επαρκή βαθμό με τη γαλλική κοινωνία, που συμβάλλουν στην αλλαγή από τις θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες». Αυτές οι ιδιαιτερότητες είναι οι προσευχές των δρόμων, τα τζαμιά που μεγαλώνουν γρηγορότερα από τα μανιτάρια στο κάτω μέρος μας, οι ξυλοδαρμοί των απίστων και οι νεαρές γυναίκες σε σορτς;

Η δεύτερη ομάδα είναι η ομάδα «Συντηρητικοί». 25% του συνόλου. «Περήφανοι για να είναι μουσουλμάνοι, ισχυρίζονται την ευκαιρία να εκφράσουν τη θρησκευτική τους υπαγωγή στο δημόσιο χώρο. Πολύ ευσεβείς (η σαρία έχει μεγάλη σημασία για αυτούς, χωρίς να περάσει το δίκαιο της Δημοκρατίας), είναι συχνά ευνοϊκές για την έκφραση της θρησκείας στην εργασία και έχουν υιοθετήσει ευρέως το πρότυπο halal ως έναν ορισμό της » να είσαι μουσουλμάνος ». Απορρίπτουν πολύ καθαρά τη νικαμπ και την πολυγαμία και αποδέχονται τον κοσμικό χαρακτήρα. Πού; Σε περιοχές όπου εξακολουθούν να αποτελούν μειοψηφία;

Τέλος, εδώ είναι το «αυταρχικό», το 28% του ζωικού κεφαλαίου. Κυρίως νέοι, χαμηλής ειδίκευσης και όχι πολύ καλά τοποθετημένοι στην απασχόληση, ζουν στις απομακρυσμένες περιοχές μεγάλων αστικών κέντρων. Προτιμούν τη φθορά του niqab, της πολυγαμίας, του αμφισβητούμενου κοσμικού χαρακτήρα, θεωρούν ότι ο θρησκευτικός νόμος περνάει ενώπιον του νόμου της Δημοκρατίας. Έχουν ένα όραμα «σκληρές» θρησκευτικές πρακτικές.

Εάν διατηρήσουμε μόνο το 28% των Μουσουλμάνων τελικά κοντά στο Ισλαμικό Κράτος (αυτό που το Ινστιτούτο Montaigne ονομάζει «αυταρχικό»), αυτό κάνει ένα εκατομμύριο ανθρώπους να ζουν στη Γαλλία, συχνά χάρη στην αλληλεγγύη ότι Κυβέρνηση μας επιβάλλει, που μισούν τη χώρα, είναι οπαδοί της σαρία σε κάθε όροφο. Αν προσθέσουμε το 22% των «συντηρητικών», εδώ αντιμετωπίζουμε δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους που περιμένουν την κλήση του ιμάμη να φωνάξει το «Allahu Akbar» και να αναλάβει δράση.

Δεν είναι πλέον η επιχείρηση «Ronces» ότι ο στρατός πρέπει να προετοιμαστεί για τη μετακίνηση 15.000 αρχείων S, αλλά για τη λειτουργία «μαζική απόρριψη». Και ίσως δεν θα επιτύχει μόνη της την εκτέλεση.

La Guerre Civile en France approche

LA GUERRE CIVILE EN FRANCE AVANT L’ÉTÉ 2020

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *