ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

4.74/5 (38)

Όσο δεν προκαλούσαν δημόσια οι ομοφυλόφιλοι, ο κόσμος ήταν πολύ ανεκτικός μαζί τους. Από την ώρα όμως που άρχισαν τις προκλήσεις τους με τις δημόσιες παρελάσεις, τις ειρωνικές τους εικόνες κατά της φυσιολογικής οικογένειας και η με το ζόρι επιβολή τους, το πράγμα ξέφυγε και προκάλεσαν τις αντιδράσεις που όπως φαίνεται θα μεγαλώνουν όσο μεγαλώνουν και οι προκλητικές τους κινήσεις. Αυτό δεν το κατάλαβαν οι πάσης φύσεως gay και βαδίζουν σε πολύ λάθος δρόμο.

Όπως αναφέρεται : «Μεγάλη νίκη των λαών της Ευρώπης επιτεύχθηκε, ώστε να οδεύσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έννοια της Οικογένειας, που σημαίνει μόνο τον φυσικό δεσμό ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ΠΑΙΔΙΩΝ.
Όχι συμβιώσεις του ιδίου φύλου ή άλλου είδους !

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της 8.6.2017 από την Οργανωτική Επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας «MumDudKids» έχουν συγκεντρωθεί άνω του 1.000.000 εγκύρων υπογραφών. Επίσης εκπληρώνονται και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια για να εισαχθεί το ζήτημα του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ξεκάθαρη αυτή στάση των λαών της Ευρώπης από 14 Χώρες έρχεται σε συνέχεια της πολύ σημαντικής αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C 443/15 /24.11.2016, ότι ο ορισμός του γάμου ως ένωση ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα δεν αποτελεί διάκριση και ότι τα Κράτη-Μέλη δεν υποχρεούνται να υιοθετήσουν ίδιου φύλου «γάμο» ή «αστική/πολιτική σχέση.

Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται η παραπλάνηση που γίνεται ως συστηματική πλύση εγκεφάλου στην ελληνική κοινή γνώμη από μεγάλα ΜΜΕ , Πολιτικά Κόμματα, ΜΚΟ, Χορηγούς παρελάσεων τύπου Pride και άλλους φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού, ότι η υποτιθέμενη επέκταση του πολιτικού γάμου και της υιοθεσίας στους ομοφυλοφίλους αποτελεί δήθεν πρόοδο των δικαιωμάτων τους. Δεν είναι πρόοδος αλλά ανατροπή της φυσικής τάξης , αντίθετη με τη συνείδηση των λαών.

Επίσης η νίκη αυτής των πρωτοβουλίας αποδομεί και την προσπάθεια επιβολής των εμφύλων ταυτοτήτων και την θεωρία του δήθεν κοινωνικού φύλου (gender). Η φυσική οικογένεια απαιτεί διακριτούς ρόλους, σύμφωνα με τις ικανότητες και τα χαρίσματα του φυσικού φύλου του κάθε συζύγου που συμμετέχει σ΄ αυτήν. Αυτοί που κραυγάζουν για δικαιώματα και δημοκρατία, ας γνωρίζουν ότι οι λαοί δεν θέλουν τη διαστροφή καλυμμένη πίσω από διεκδικήσεις δικαιωμάτων .

Οι λαοί αντιστέκονται στην μεθοδευμένο διασυρμό της αληθινής οικογένειας».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

7 Σχόλια

 1. Απαράδεκτος ο αρθρογράφος. Όσο οι gay δεν προκαλούσαν λέει (αναφερόμενος σε παρελάσεις και σε διεκδικήσεις…). Δηλαδή κάποιος που δεν έχει ίσα δικαιώματα θα πρέπει να κάθεται κλεισμένος στο σπίτι του και να μη μιλάει για να μην προκαλεί; Έτσι φίλε μου αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε ούτε ελευθερία, ούτε δημοκρατία, ούτε εργασιακά ή ανθρώπινα δικαιώματα κανένας άνθρωπος…Θα είμασταν όλοι δούλοι. Και όσο για τη φυσικότητα ή όχι των πραγμάτων έχω να πω πώς πριν από μόλις 100 χρόνια ήταν πολύ φυσιολογικό οι γυναίκες να μην έχουν δικαίωμα ψήφου, μόρφωσης ή εργασίας, οι μαύροι να θεωρούνται υπάνθρωποι κ.α. Και τότε κάθε αντίθετη άποψη θεωρούνταν διαστροφή προς τους » φυσιολογικούς ρόλους» τους δύο φύλων και προς την «ανωτερότητα» της λευκής φυλής…Η ιστορία διδάσκει και τους πιο αμόρφωτους. Αρκεί να θέλει κάποιος να δει την αλήθεια.

  • αινταααααααααααααα..αχταρμα τα εκανες ολα…τι δουλεια εχει η ψηφος με….αντε να μη μιλησω λαικα,,,αρκετα μ αυτη την προχω αηδια

  • Ένα θέμα το΄χεις. Άντε να κάτσει στα αυγά του κάθε ανώμαλο καθίκι καμιά φορά. Άντε γιατί έχει πολυγίνει το κακό!!!

 2. Έχει παραγίνει το κακό με τους ανώμαλους φίλε. Έχουν αρχίσει να προβάλλονται σαν παράδειγμα προς μίμηση. Ο νόμος για την προσβολή της δημοσίας Αιδους έχει καταντήσει ανενεργος. Ντύνουν ανήλικα αγοράκια «καρναβάλια» και βγαίνουν μαζί στο δρόμο σε παρελάσεις του τύπου «είμαι περήφανος γιαυτό που είμαι». Αν δεν παρθούν μέτρα θα αρχίσουν να κάνουν παρελάσεις και οι κτηνοβάτες με τα ζώα τους και μετά οι παιδεραστες….

 1. 11 Ιούν. 2017

  […] Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

 2. 13 Ιούν. 2017

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *