ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ LOCKDOWN ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η υπόθεση για κλείδωμα, μάσκες, κλείσιμο σχολείων και «Απόσταση» μόλις κατέρρευσε

Η όλη αφήγηση καταρρέει.
Νέες μελέτες κάθε μέρα αποδεικνύουν αναμφίβολα ότι τα μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως – με λίγες εξαιρέσεις – για να «καταπολεμήσουν» αυτό που ισχυρίστηκαν ότι ήταν «νέος» κοροναϊός όχι μόνο απέτυχαν να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν την ασθένεια, αλλά ήταν αντιπαραγωγικά.
Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι αναπτύσσουν διαρκή ανοσία Τ-κυττάρων, ότι οι ασθενείς έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με Τ-κύτταρα από ασυμπτωματικές δοκιμαστικές θετικές περιπτώσεις και ότι ο ιός σπάνια εξαπλώνεται εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Τι θα κάνουν οι εξουσιοδοτημένοι όταν δεν είναι πλέον δυνατή η απόκρυψη αυτών των πληροφοριών; Πώς θα κρατήσουν τους ανθρώπους κλειστούς.
Επιπλέον σήμερα: Η Γιούτα δείχνει μια διέξοδο από την κορωνική τυραννία, ένα μεγάλο πάρτι στο Γουχάν, μαγειρεύουν ακόμα τα βιβλία και… εχθρός της εβδομάδας! Σήμερα στην έκθεση Liberty:

Thousands Cram into Wuhan Water Park for Music Festival

Χιλιάδες παρευρισκόμενοι σε φεστιβάλ μπήκαν σε ένα υδάτινο πάρκο το Σαββατοκύριακο στο Γουχάν – την πόλη της Κεντρικής Κινέζας/Κίνας όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι ο κοραναϊός του Γουχάν – καθώς οι αξιωματούχοι του τοπικού Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) λένε ότι για άλλη μια φορά χαλαρώνουν τους περιορισμούς του κοραναϊού στην πόλη.
Το υδάτινο πάρκο Wuhan Maya Beach άνοιξε ξανά τον Ιούνιο ως μέρος του σταδιακού ανοίγματος του Γουχάν μετά το τελευταίο 76 ημερών κλείδωμα του κοροναϊού που είχε ως στόχο τον έλεγχο της εξάπλωσης του κοραναϊού, αναφέρει η Agence France-Presse (AFP).
Η Γουχάν, η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, είναι γνωστή για το γεγονός ότι υπέμεινε ένα από τα πιο εκτεταμένα και δρακόντεια κλειδώματα του κόσμου στα χέρια του Κ.Κ.Κ. κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του κοροναϊού πριν από μήνες.

Τώρα, οι αρχές του Κ.Κ.Κ. ισχυρίζονται ότι το πιο πρόσφατο κλείδωμα του κοραναϊού του Γουχάν φέρεται να χαλαρώνει και ότι το υδάτινο πάρκο της πόλης φιλοξένησε χιλιάδες παρευρισκόμενους το Σαββατοκύριακο για ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το πάρκο «κάλυψε την παρουσία στο 50 τοις εκατό της κανονικής χωρητικότητας» για να συμμορφωθεί με τα εναπομείναντα πρωτόκολλα πρόληψης του κορανοϊού, πιθανώς για να ενθαρρύνει τη φυσική απόσταση.
Ωστόσο, το AFP περιγράφει το πλήθος των χιλιάδων δυνατοτήτων του φεστιβάλ ως «γεμάτο κοντά».
«Κάποιος από το πλήθος είχε φορέσει σωσίβια, αλλά κανένας από τους σφιχτά γεμάτους πάρτι δεν φάνηκε να φοράει μάσκες προσώπου ως DJ σε φωτεινά κίτρινα ακουστικά που παίζονται στη σκηνή», σημειώνει ο AFP.
Επιστροφή κατά τη διάρκεια του κλειδώματος: Παρακολουθήστε τους κατοίκους του Wuhan να φωνάζουν «Όλα είναι ψεύτικα» από τα παράθυρα διαμερισμάτων τους κατά την επίσημη επίσκεψη.

‘It’s all fake!’: Chinese official heckled by residents on visit to Wuhan

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας λέει ότι το εμβόλιο Covid «δεν θα είναι υποχρεωτικό»
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον έχει πιστοποιήσει προηγούμενα σχόλια σχετικά με τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό, αλλά υποψιαζόμαστε, διότι ενημερώθηκε ότι τέτοιες συνομιλίες θα πυροδοτούσαν αντίσταση σε τέτοια μέτρα.
Για να ξεπεραστεί η διστακτικότητα του κοινού, ο Μόρισον λέει τώρα ότι θα υπάρξει: «δεν υπάρχει υποχρεωτικό εμβόλιο, αλλά θα υπάρξει μεγάλη ενθάρρυνση και μέτρα για να φτάσουμε σε υψηλό ποσοστό αποδοχής».
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας απλώς τροποποίησε την προηγούμενη ρητορική του, ώστε να μην ανησυχεί τους ανθρώπους. Αντικαθιστώντας τη λέξη «ενθάρρυνση» για «υποχρεωτική». Είναι τόσο απλό. Μια λεπτή μικρή αλλαγή όπως αυτή θα χαλαρώσει τις μάζες, ή έτσι ελπίζει ο Μόρισον και οι σύμβουλοί του,
Το γεγονός ότι η υπουργός Βιομηχανίας της Αυστραλίας Karen Andrews, είχε προηγουμένως επαναλάβει τη συζήτηση του Morrison για ένα «υποχρεωτικό εμβόλιο» υπογραμμίζει την πιθανότητα ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι ο πραγματικός στόχος. Με όποιο μέσο είναι απαραίτητο.
Επιπλέον, πρέπει να αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόσο επείγουσα ανάγκη να εισαχθεί ένα εμβόλιο για το Covid-19, ενώ για τους περισσότερους, εκτός από τα πολύ παλιά ή εκείνα με προϋπάρχουσες καταστάσεις, είναι λίγο χειρότερο από το εποχιακό κρυολόγημα ή τη γρίπη. Το γεγονός ότι αυτή η προσπάθεια εμβολιασμού είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Γιατί, για παράδειγμα, οι ηγέτες του κόσμου ενεργούν από κοινού σε αυτό το ένα ζήτημα όταν συχνά δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα;
Τώρα ενεργούν ως ένα. Έχουν λάβει «εντολή» να εφαρμόσουν αυτές τις πολιτικές Covid-19 και αν ναι από ποιον; Εκδ.
Ο Μόρισον επαναφέρει σχόλια σχετικά με πιθανό εμβόλιο Covid, λέγοντας «δεν πρόκειται να είναι υποχρεωτικό».

Jordindian Locked Up In The Lockdown | Official Music Video

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *