ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! ΤΩΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΝΟΣΟ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας 17χρονος μαθητής που είχε COVID αλλά αναγκάστηκε να εμβολιαστεί έτσι ώστε να μπορούσε να πάει στο σχολείο και να παίξει ποδόσφαιρο ανέπτυξε καρδιακή πάθηση λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου από την Pfizer. Ένας 17χρονος μαθητής ανέπτυξε συμπτώματα καρδιακών παθήσεων περίπου μια εβδομάδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer COVID και στη συνέχεια διαγνώστηκε με καρδιακή νόσο, δήλωσε ο πατέρας του την Τρίτη στο Fox & Friends. Ο έφηβος είχε ήδη COVID και ανάρρωσε, αλλά έπρεπε ακόμη να εμβολιαστεί για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του εφήβου, Fabio Berlingieri, είπε ότι ο γιος του εμβολιάστηκε στις 15 Ιουνίου και περίπου μια εβδομάδα αργότερα άρχισε να παραπονιέται ότι «η καρδιά του πονάει κάθε φορά που είχε καρδιακό παλμό». Στην αρχή ο Berlingieri πίστευε ότι ο γιος του είχε τραβήξει έναν μυ κατά την άσκηση. Αλλά όταν τα συμπτώματα επιμένουν, τον πήγε σε μια κλινική εξωτερικών ασθενών. Οι γιατροί εξέτασαν τον έφηβο με EKG και δεν βρήκαν τίποτα, αλλά συνέστησαν να δει έναν καρδιολόγο την επόμενη μέρα. Ο καρδιολόγος έκανε υπερηχογράφημα που δεν αποκάλυψε τίποτα και στη συνέχεια έκανε κάποιες εξετάσεις αίματος.

https://childrenshealthdefense.org/defender/teen-heart-condition-pfizer-covid-vaccine-fabio-berlingieri-fox-friends/

Ο Berlingieri είπε ότι τους είπαν ότι θα ήταν δύο ή τρεις ημέρες πριν λάβουν τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος. Όταν πήραν τα αποτελέσματα, ήταν «κακά νέα». «Κάλεσαν και είπαν :« Ο γιος σου πρέπει να πάει στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης σήμερα », είπε ο Μπερλινγκέρι. «Είπα,« Σήμερα είναι ο χορός αποφοίτησης του, μπορεί να πάει αργότερα; Είπαν, «Όχι, πρέπει να φύγει τώρα». Τα επίπεδα τροπονίνης του γιου του ήταν «εκτός κλίμακας», εξήγησε ο Berlingieri, προσθέτοντας ότι ο γιος του ήταν στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες.

Ο γιος του Berlingieri έχασε το χορό του και δεν μπορεί πλέον να «κάνει όλα όσα αγαπά να κάνει», συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου και του σερφ. Η τελευταία εξέταση με τον καρδιολόγο έδειξε ότι το «EKG του ήταν λίγο μακριά». «Αυτό που συνέβη είναι ότι το οξυγόνο δεν τροφοδοτούσε πλέον τις περιοχές που χρειάζονταν», δήλωσε ο Berlingieri. «Πρέπει λοιπόν να επουλωθεί. Επομένως, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ώστε να μην κάνει τίποτα επίπονο, ώστε ο καρδιακός του ρυθμός να μην αυξάνεται και να τον θέτει σε κίνδυνο καρδιακής προσβολής. «

Η ιατρική συμβολή της δρ. Nicole Saphier της Fox News, η οποία εμφανίστηκε στη συνέντευξη με τον Berlingieri, είπε στους New York Times και στο CDC ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν δεδομένα σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες των εμβολίων στους εφήβους είναι «ανεύθυνος». «Επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε μόνοι σας τα δεδομένα. Είναι μια προσέγγιση «όλα-ή-τίποτα». Λένε ότι είτε οι έφηβοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε κάθε ένας από αυτούς θα πάρει COVID-19. Αυτός είναι ο τρόπος που το ζυγίζουν αυτή τη στιγμή », λέει η Saphier.

Η Saphier είπε ότι όταν αποφασίζετε ποιος θα πρέπει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως η μυοκαρδίτιδα και άλλες καρδιακές λοιμώξεις. Ενθάρρυνε επίσης τις ΗΠΑ, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά στα εμβόλια προτού προτείνει μια καθολική πολιτική. Όταν ο έφηβος είπε ότι είχε προηγουμένως COVID και έχει αναρρώσει, η Saphier είπε: Δυστυχώς, συνεχίζουν να αρνούνται τη φυσική ανοσία με ισχυρή προστασία, και αυτή είναι η αλήθεια. Έχουμε τόσα δεδομένα για να δείξουμε ότι η φυσική ανοσία έχει ισχυρό προστατευτικό αποτέλεσμα με τα εμβόλια, αλλά συνεχίζουν να αγνοούν και δεν το αναγνωρίζουν.

«Ο Φάμπιο πιθανότατα είχε ακόμα θετικά αντισώματα για τον ίδιο και την οικογένειά του, μάλλον δεν χρειάζεται το εμβόλιο τώρα. Και τώρα δεν μπορεί καν να παίξει ποδόσφαιρο, επειδή έλαβε το εμβόλιο, ώστε να μπορεί να παίξει για ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ανεύθυνο. Δεν βγάζει νόημα. Και το FDA πρέπει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα εμβόλια προτού συνεχίσει να κάνει καθολικές συστάσεις. » Η μυοκαρδίτιδα είναι μια σπάνια αυτοάνοση φλεγμονώδης ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται και βλάπτει τον καρδιακό μυ. Όταν ο καρδιακός μυς προσβάλλεται από το ανοσοποιητικό σύστημα, τα κατεστραμμένα κύτταρα απελευθερώνουν μια πρωτεΐνη που ονομάζεται τροπονίνη στην κυκλοφορία του αίματος, σύμφωνα με τον Δρ. Hooman Noorchasm, καρδιοαγγειακός χειρουργός και ανοσολόγος.

«Οι γιατροί μπορούν να εντοπίσουν σημάδια καρδιακής βλάβης, ακόμα και όταν υπάρχουν λίγα κλινικά σημάδια καρδιακών προβλημάτων, μετρώντας τα επίπεδα τροπονίνης στο αίμα», δήλωσε ο Noorchasm. «Κανονικά, αυτή η πρωτεΐνη δεν είναι ανιχνεύσιμη σε υγιείς ανθρώπους που δεν έχουν καρδιακή προσβολή ή μυοκαρδίτιδα». Το εμβόλιο COVID της Pfizer έχει εγκριθεί για χρήση σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Τα μικρότερα παιδιά, ηλικίας 5-11 ετών, θα μπορούσαν να λάβουν εμβόλιο COVID τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, σύμφωνα με ένα στέλεχος της Pfizer.

Όπως ανέφερε ο Defender, στις 25 Ιουνίου, η FDA πρόσθεσε μια προειδοποίηση στα δελτία δεδομένων – που συνιστώνται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τις πρακτικές ανοσοποίησης, για εμβόλια Pfizer και Moderna COVID που έχουν αυξημένη ένδειξη κινδύνου μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό. Η προειδοποίηση υποδεικνύει ότι οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών υποδηλώνουν αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση και εάν εμφανιστούν συμπτώματα εντός λίγων ημερών από τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων (VAERS) του CDC, υπήρξαν συνολικά 1.576 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μεταξύ 14 Δεκεμβρίου και 28 Ιουνίου. Από αυτές τις 1.576 περιπτώσεις, 1001 περιπτώσεις αποδίδονται στην Pfizer, 523 περιπτώσεις στη Moderna και 48 περιπτώσεις στο εμβόλιο COVID της J&J.

I΄Μ FREE!!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *