ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ…ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ; (Βίντεο) PARROT WITNESS IN COURT?(Video)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι αλήθεια. Ένας παπαγάλος επρόκειτο να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επίλυση μιας υπόθεσης σχετικά με το φόνο ενός άντρα.

Ο άντρας αυτός, ονόματι Ντουράμ (Duram), 54 ετών, δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του Μάρτιν, η οποία τον πυροβόλησε πέντε φορές πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει η ίδια.

Όμως ο Αφρικανικής καταγωγής παπαγάλο τους αποτύπωσε με κάθε λεπτομέρεια όλη τη σημαντική, γεμάτη εντάσεις, συζήτηση μεταξύ τους.

Η Μαρτίν κρίθηκε ένοχη και επρόκειτο να δικαστεί τον επόμενο μήνα.

Ο Αφρικανικής καταγωγής παπαγάλος Μπαντ, λίγο μετά το θάνατο του συζύγου άρχισε να επαναλαμβάνει όλη τη συζήτηση που έλαβε μέρος μεταξύ του ζευγαριού, αλλοιώνοντας τη φωνή του στην προσπάθειά του να μιμηθεί άλλοτε τον άντρα και άλλοτε τη γυναίκα.

Ως αποτέλεσμα στη δική η οποία αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα ο παπαγάλος, θα είναι κεντρικό μάρτυρας καθώς μαζί με τη σημαντική αυτή συζήτηση επαναλαμβάνει και την τελευταία φράση κλειδί τους συζύγου «Μη πυροβολήσεις!» (don’t shoot).

Όλοι οι γνωστοί του ζευγαριού οι οποίοι άκουσαν τον παπαγάλο μπόρεσαν εύκολα να καταλάβουν ότι μιμούνταν τον άντρα αυτόν.

Η πρώην σύζυγος του Νουράμ, η Κριστίνα Κέλλερ, αμέσως συνειδητοποίησε τι έλεγε το αγαπητό αυτό ζωάκι. Όπως λέει η Κέλλερ «Πιστεύω με όλη μου τη ψυχή ότι αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Μάρτι». Η ίδια δηλώνει πως όντως αναγνωρίζει δύο διαφορετικές φωνές να ουρλιάζουν με την αντρική φωνή πάντοτε να καταλήγει με τη φράση «Μη πυροβολήσεις!» (don’t shoot).

Η καταγραφή των όσων είπε ο παπαγάλος Μπάντ αρχικά δεν προοριζόταν για δημόσια χρήση αλλά ύστερα από συζητήσεις για τη χρήση του παπαγάλου ως κεντρικού μάρτυρα υπήρξε μεγάλη ζήτηση για την δημοσίευση των κασετών αυτών.

 

 

Είναι πραγματικά εκπληκτική πολλές φορές η εξυπνάδα των ζώων και ιδιαίτερα των παπαγάλων όπως μπορούμε να δούμε στα επόμενα βίντεο.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *