ΕΝΑΣ ΚΑΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ριζοσπαστική καναδική ακτιβιστική ομάδα που παίρνει πίστωση για το κίνημα Occupy Wall Street το 2011 ανακοίνωσε σχέδια να «πολιορκήσει τον Λευκό Οίκο» τον επόμενο μήνα για 50 ημέρες και να την καταλάβει για να φέρει μια «νέα παγκόσμια τάξη».
Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον Adbusters, το οποίο περιγράφεται ως «ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών, ακτιβιστών, συγγραφέων, φάρσας, μαθητών, εκπαιδευτικών και επιχειρηματιών που θέλουν να προωθήσουν το νέο κίνημα των κοινωνικών ακτιβιστών της εποχής της πληροφορίας».

https://www.adbusters.org/campaigns/whitehousesiege-tactical-briefing-1

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε τον πολιτικό σεισμό του #OccupyWallStreet, πολιορκώντας το πάρκο Zuccotti της Νέας Υόρκης και εμπνέοντας χιλιάδες παρόμοιες διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο.
Η επέτειος του Occupy φτάνει στις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Και μπορεί να είναι η τέλεια μέρα για να προκαλέσει μια άλλη παγκόσμια στιγμή big-bang – μια μαζική συλλογική δράση του πιο γλυκού είδους ανυπακοής.

Αν και η ομάδα ισχυρίζεται ότι το κίνημα θα ήταν «μη βίαιο», έχει προγραμματίσει δραματική και αποφασιστική δράση στις 17 Σεπτεμβρίου. Η πολιορκία έχει προγραμματιστεί για 50 ημέρες, ακριβώς που συμπίπτει με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Είναι και πάλι για δραματική, αποφασιστική δράση. Γι ‘αυτό, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο αρχικό και διαρκές πνεύμα της κατοχής, εμείς και δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας θα περάσουμε στην πλατεία Λαφαγιέτ της Ουάσιγκτον. D.C.
Θα βάλουμε πολιορκία στον Λευκό Οίκο. Και θα το διατηρήσουμε για ακριβώς πενήντα ημέρες. Αυτό είναι το #WhiteHouseSiege.

Η ομάδα σχεδιάζει επίσης να κάνει το κίνημα παγκόσμιο.
Η πολιορκία λειτουργεί μόνο εάν διατηρηθεί. Αυτό το είδαμε – η πολλαπλασιαστική δύναμη μιας στρατηγικής κατοχής – πριν από εννέα χρόνια. Σκάβετε, κρατάτε το έδαφος και η ένταση συσσωρεύεται, ενισχύεται, γίνεται παγκόσμια.
Αν και η ομάδα δεν έχει αποκαλύψει συνδέσμους με το κίνημα των Μαύρων Ζωών, σκοπεύει να «πολλαπλασιάσει την εξουσία» μέσω στρατηγικής συνεργασίας με το BLM και το Extinction Rebellion για να φέρει μια επανάσταση για μια «νέα παγκόσμια τάξη».

Το #WhiteHouseSiege θα ηλεκτροδοτήσει την εκλογική σεζόν των ΗΠΑ – και δεν σταματά εκεί. Αντλώντας ενέργεια από το #MeToo, #BLM, #ExtinctionRebellion και τις διαμαρτυρίες ενάντια στη θανατηφόρα αναταραχή του κορανοϊού του Τραμπ, θα εμπνεύσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα συστημικής αλλαγής – μια παγκόσμια άνοιξη – μια πολιτιστική άνοδο προς μια νέα παγκόσμια τάξη.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι στόχοι της ομάδας εναρμονίζονται απόλυτα με τις φυλετικές κινήσεις που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος για την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αποκαλύφθηκε από την GreatGameIndia νωρίτερα, το Open Society Foundations, ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από τον George Soros χρηματοδοτεί 220 εκατομμύρια δολάρια σε ομάδες στυλ BLM (Black Lives Matter) που επικεντρώνονται στην «Racial Justice»(φυλετική δικαιοσύνη).

Τα δημόσια αρχεία αποκάλυψαν ότι ο Σόρος θα διπλασιάσει τις δαπάνες των εκλογών του 2016 για να νικήσει την εκλογική εκστρατεία του Ντόναλτ Τραμπ. Το Open Society Foundations χρηματοδοτεί αναδυόμενες ισχυρές ομάδες όπως Black Voters Matter, Repairers of The Breach, Circle For Innovations και επίσης την Πρωτοβουλία Ίσης Δικαιοσύνης.
Η χρηματοδότηση σε αυτές τις ομάδες θα μπορούσε τελικά να καταλήξει στα χέρια τρομοκρατών. Πολλοί διοργανωτές Black Lives Matter έχουν δεσμούς με εξτρεμιστικά κινήματα του παρελθόντος, και δεν είναι καινούργιο κίνημα που αγωνίζονται απλώς για περιθωριοποιημένους ανθρώπους σήμερα. Το Black Lives Matter έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της αστυνομίας και κυκλοφόρησε ένα σχέδιο για ένοπλες «περιπολίες» του Black Panther που παρακολουθούν αστυνομικούς στους δρόμους. Ο ηγέτης του BLM αποκάλυψε σε μια αποκλειστική συνέντευξη ότι κινητοποιεί έναν πολύ εκπαιδευμένο στρατιωτικό σκέλος.

Μια κορυφαία ομάδα Black Lives Matter (BLM) έχει τουλάχιστον έναν τρομοκράτη στο διοικητικό της συμβούλιο. Το Thousand Currents – η ομάδα που χρηματοδοτεί τις βασικές επιχειρήσεις του BLM – είναι γνωστό ότι έχει μια τρομοκράτη, την Susan Rosenberg, ως Αντιπρόεδρο στο διοικητικό της συμβούλιο. Η Σούζαν είναι ειδικός σε αστικές αναταραχές και πολιτιστικό πόλεμο.
Ήταν η αρχηγός της «μόνης τρομοκρατικής ομάδας της Αμερικής». Προσπάθησε να εκτροχιάσει την εκστρατεία επανεκλογής του Ρόναλντ Ρέιγκαν ενορχηστρώνοντας ένα βίαιο κίνημα βασισμένο σε φυλετική καταπίεση και πέρασε 16 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή για εγχώρια τρομοκρατία.

Μια έρευνα της GreatGameIndia αποκάλυψε ένα άλλο εξτρεμιστικό κίνημα που θεωρείται ως το ανεπίσημο τρομοκρατικό σκέλος του BLM με δεσμούς με το ISIS και τη βρετανική νοημοσύνη. Η Antifa, που γεννήθηκε από τη βρετανική νοημοσύνη, από καιρό θεωρείται από την αμερικανική νοημοσύνη ως τρομοκρατική οργάνωση να διαταραχθεί προτού αποκτήσουν τη θέση τους στο αμερικανικό έδαφος.

https://greatgameindia.com/secret-history-of-antifa-british-intelligence/

Εν τω μεταξύ, σε μια άλλη έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το 99,64% των δωρεών «Defund the Police» του Black Lives Matter πηγαίνει στον Joe Biden μέσω του ActBlue, μιας πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων από τους Δημοκρατικούς που είναι ο κορυφαίος δωρητής στην καμπάνια του Biden για τον Πρόεδρο.

https://greatgameindia.com/defund-the-police-donations-joe-biden/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *