ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εαν η ψηφοφορία είχε σημασία, δεν θα σας άφηναν να το κάνετε. Οι εκλογές είναι επιλογές σε αυτό το τραγούδι του Χέλιγουντ που ζούμε. Δεξιά και αριστερά τέθηκαν σε εφαρμογή πριν από πολύ καιρό για να χωρίσουν τις μάζες ενώ συνεχίζουν προς τα εμπρός με το σατανικό σύστημα μιας παγκόσμιας τάξης. Σας δίνουν 2 άθλια άτομα για προεδρικούς υποψηφίους.Ο παιδόφιλος Joe & και Τραμπ και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο σωτήρας τους αποστραγγίζει το βάλτο και ότι πρέπει απλώς να περιμένουμε και να εμπιστευτούμε το σχέδιο. Ο χρόνος είναι σύντομος. Έρχεται μια επαναφορά και πολλά συμβάντα βρίσκονται σε εξέλιξη. Σταματήστε να εμπιστεύεστε τον θεό της κυβέρνησής σας. Ο Ιησούς είναι ο μόνος που μπορεί να σας σώσει από την αιώνια καταδίκη. Βάλτε την εμπιστοσύνη σας σε αυτόν και μόνο του! Μείνετε ευλογημένοι!

Το Ordo Ab Cho είναι η λατινική φράση «Order Out of Chaos». Ο καθηγητής Georg Wilhelm Friedrich Hegel, Freemason και πολιτικός και κοινωνικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (1817-1831), υποστήριξε ότι ο άνθρωπος μπορούσε να διαμορφώσει την ιστορία και να επιτύχει την απόλυτη ειρήνη μόνο μέσω επαναλαμβανόμενων επεισοδίων ελεγχόμενης σύγκρουσης μεταξύ αντιτιθέμενων δυνάμεων. Ο Χέγκελ υποστήριξε την ιδέα ότι οι άνδρες πρέπει να δημιουργήσουν, να χειριστούν και να διαχειριστούν αυτήν τη σύγκρουση για να δημιουργήσουν ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα – την ελεγχόμενη αλλαγή, τη σύνθεση. Η Προφητεία της Βίβλου Χάος μπροστά – Η σημερινή αναταραχή που βρισκόμαστε είναι το παιχνίδι του παιδιού σε σύγκριση με την παγκόσμια αναταραχή λίγο πριν, όπως προαναφέρθηκε στη Βίβλο.

Αποκ. 9,15 Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι, οι οποίοι σύμφωνα με την βουλήν του Θεού ήσαν προετοιμασμένοι δια την ωρισμένην ώραν και ημέραν και τον μήνα και το έτος, ως εκδικητικά όργανα της θείας δικαιοσύνης, δια να φονεύσουν το ένα τρίτον των ανθρώπων.

Ο Θεός έχει τον έλεγχο και τιμά κάθε υπόσχεση που έχει γίνει στον άνθρωπο.

Εφ. 1,7 Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.

Do You Trussst The Plan? Many Are Beguiled By The Serpent!

Abraham Accord Peace Coin – Things Are Moving Fast!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *