Εμβόλια, παρενέργειες και χάραγμα – π.Σάββας Αγιορείτης- Όσοι ΙΕΡΕΙΣ δε τηρούν το ΝΟΜΟ του ΘΕΟΥ για το Ποίμνιό Του, θα περιφρονηθούν από όλους – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ……(βιντεο)

5/5 (6)

Όσοι ΙΕΡΕΙΣ δε τηρούν το ΝΟΜΟ του ΘΕΟΥ για το Ποίμνιό Του, θα περιφρονηθούν από όλους – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ……

=π.Δ… Ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων· ….

ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΑΛΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ «ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ» ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ.

Διαβάζουμε από την Παλαιά Διαθήκη (σε απόδοση στη νεοελληνική):

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2:

«ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ»

«Ο Κύριος του σύμπαντος δίνει σ’ εσάς τους Ιερείς την ακόλουθη προειδοποίηση:

Αν δεν υπακούσετε και δεν αποφασίσετε να με τιμήσετε, ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ.

Και πράγματι το ’κανα, αλλά εσείς δεν συμμορφωθήκατε.

Το ίδιο είμαι έτοιμος να κάνω και στους απογόνους σας.

Κι όσο για σας, θα πετάξω στο πρόσωπό σας την κοπριά των ζώων που θυσιάζετε στις γιορτές σας· και θα σας ρίξουν κι εσάς στον κοπρώνα.

Έτσι θα καταλάβετε ότι εγώ, ο Κύριος του σύμπαντος, ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, για να διατηρήσω τη διαθήκη μου με το Λευί και τους απογόνους του.

Μ’ εκείνη τη διαθήκη μου υποσχόμουν να τους δώσω ζωή και ευτυχία, και τους τα έδωσα· κι εκείνοι ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ, και μέχρι τώρα το έκαναν.

Διαβίβαζαν στους ανθρώπους τις εντολές μου ανόθευτες και δεν τους παραπλανούσαν.

Με υπηρετούσαν με πιστότητα και ειλικρίνεια, και έτσι εμπόδιζαν πολλούς να κάνουν το κακό.

Πράγματι, το καθήκον των Ιερέων είναι να διακηρύττουν το νόμο (του Θεού) και να δίνουν συμβουλές σε όσους τις ζητούν.

Γιατί αυτοί είναι οι αγγελιοφόροι του Κυρίου του σύμπαντος.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.

Με τη συμβουλή σας οδηγήσατε πολλούς ανθρώπους να κάνουν το κακό.

Έτσι παραβιάσατε τη διαθήκη μου με το Λευί.

Γι’ αυτό εγώ ο Κύριος του σύμπαντος λέω:

Επειδή δεν με υπακούσατε και συμπεριφερθήκατε με προσωποληψία όταν δίνατε τις συμβουλές σας, εγώ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!.»

******** Κατά Ιωάννην κεφ.6, στ.32: «Πᾶν ὃ δίδωσί μοι ὁ πατήρ, πρὸς ἐμὲ ἥξει, καὶ τὸν ἐρχόμενον πρός με οὐ μὴ ἐκβάλω ἔξω·»

ΔΗΛΑΔΗ «Όποιον δίνει σ’ εμένα ο Πατέρας, αυτός θά’ρθει κοντά μου, κι αυτόν που θά’ρθει κοντά μου, εγώ δεν θα τον βγάλω έξω»

******** Κατά Ματθαίον κεφ.22, στ.21: «ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ Θεοῦ τῷ Θεῷ.»

ΔΗΛΑΔΗ «Δώστε λοιπόν στον αυτοκράτορα ό,τι ανήκει στον αυτοκράτορα και στο Θεό ό,τι ανήκει στο Θεό»

******** Κατά Ματθαίον κεφ.26, στ.31: «γέγραπται γάρ, πατάξω τὸν ποιμένα, καὶ διασκορπισθήσονται τὰ πρόβατα τῆς ποίμνης»

ΔΗΛΑΔΗ «έτσι έχει γραφτεί (στην Παλαιά Διαθήκη) οτι θα κτυπηθεί ο ποιμένας και θα διασκορπιστούν τα πρόβατα της ποίμνης».

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός….

Τό είδα>>>Βίντεο Ορθοδοξίας

Εμβόλια, παρενέργειες και χάραγμα – π.Σάββας Αγιορείτης-

ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
+++ 
 Γράψε παιδί Μου γράψε, o,τι Εγώ σου πω,  μιλώ ο Τρισυπόστατος και Άγιος Θεός. Γράψε να ενημερώσεις την κάθε μια ψυχή, τον λόγο τον αληθινό, που στέλνω ο Λυτρωτής.
 Μιλάω ο Πατέρας σας, παιδιά Μου αγαπητά, σε σας που ακόμα έχετε τα αυτιά σας ανοικτά. Γιατί οι πολλοί τα κλείσανε αυτά ερμητικά, να μην ακούν καθόλου, λόγια τα Θεϊκά. 
Με τα αυτιά ορθάνοιχτα ακούνε τις ειδήσεις, κάθε βρωμιά, κάθε ψευτιά, φτιαχτές ανταποκρίσεις. Και συνεχώς σκοτίζονται όλο και πιο πολύ και χάνουνε οι δύστυχοι, κάθε ελπίδα σωστική. 
Και παρασύρονται αυτοί όλο και πιο βαθειά, στα δίχτυα που τους τύλιξε ο μαύρος σατανάς. Και τρέχουνε ολοταχώς στα δίκτυα του να μπούνε, αφού καλά γνωρίζουνε πως δεν θα ξαναβγούνε. 
Εγώ τους ειδοποίησα, εμβόλιο μην πάρουν και όλοι αυτοί οι δύστυχοι τρέχουν για να προλάβουν, εκούσια τον θάνατο μέσα τους και να τον βάλουν.
Γι’ αυτό θα Είμαι αυστηρός ο Κύριος, Τιμωρός, για κάθε έναν που ωθεί προς τούτο τον λαό. 
Ουέ και τρισαλλοίμονο στους άθλιους κληρικούς, που Εμένα επουλήσανε για λίγους οβολούς και αντί να γίνονται βοσκοί, την μάντρα να ποιμαίνουν, οι ίδιοι στον λύκο τον κακό τα πρόβατα πηγαίνουν. 
Τα οδηγούνε στην σφαγή, στην αιώνια καταδίκη, χωρίς να νοιάζονται αυτοί, και να τους πιάνει φρίκη. Ξεχνούνε πως το ποίμνιο κρέμεται στον λαιμό τους και θάναι αυτό ασήκωτο διά τον τράχηλο τους. Πήγανε με τον διάβολο, στον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, στην βρωμιά, εις τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. ΟΥΕ! ΟΥΕ! Και πάλι ΟΥΕ! Τους λέω ο Θεός, έλεος αυτοί δεν θα βρούνε σαν θα ρθούν σε Μένα εμπρός. 
Και όσο και να το αρνηθούν και να το απορρίψουν, ωσάν το φύλλο στον βοριά θα τρέμουν, όταν Με αντικρύσουν, και την δικαία κρίση Μου, όταν αυτοί θ’ ακούσουν.
Μην παρασύρεστε εσείς, παιδιά Μου αγαπημένα, εσείς μαζί Μου να είσαστε, για νάστε ασφαλισμένα. Τόπα και θα το ξαναπώ, εσείς γιγαντωθείτε, ν’ αντέξετε τα οδυνηρά κι όσα φριχτά θα δείτε, δεν θέλω από την λύπη σας και σεις για να χαθείτε.
 Και θάναι το βραβείο σας, για την αντίσταση σας, στο ρεύμα το χαοτικό της δύσμοιρης εποχής σας. Γιατί θα βλέπετε εσείς τον θάνατο σιμά σας, ν’ αγγίζει πρόσωπα γνωστά, μα και την οικογένειά σας, όσους δηλαδή αρνήθηκαν Εμέ τον Βασιλιά σας. 
Όμως εσείς, θα μένετε αλώβητοι παιδιά Μου, γιατί εσείς θα βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά Μου. Κουράγιο, θάρρος τέκνα Μου, δύναμη εσείς πολλή ν’ αντέξετε παιδιά Μου, εσείς το κάθε τι.
Σας ομιλώ ο Πλάστης σας, ο Κύριος και Θεός σας, σας βεβαιώνω ο Κύριος πως θα Είμαι στο πλευρό σας, θα Είμαι πάντα δίπλα σας βοηθός, μα και φρουρός σας. Θάχετε τους Αγίους Μου εις την βοήθεια σας, θάχετε Αγγελική Φρουρά για την ασφάλεια σας, και η Σκέπη της Παντάνασσας να σκέπη τας ψυχάς σας.Σας μίλησα ο Κύριος, ο πλάστης και Θεός σας που Είμαι όμως ο Πατέρας σας, Εγώ ο στοργικός σας, για να σας δώσω δύναμη, πολλή και ευλογία για να αντιμετωπίσετε τα βρωμερά θηρία. Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου κι αγωνιστήτε τέκνα Μου, εις την Αιωνιότητα να βρίσκεστε μαζί Μου. 
Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ Δόξα.+++

οιmos-athina.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *