ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ S.O.S! Όταν το πρόσωπο του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ε ξ α φ α ν ί σ θ η κ ε από τήν εικόνα! Η ΕΟΚ είναι μια Τουρκοκρατία άλλης μορφής.Χαίρομαι που δε θα ζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Βίντεο)

5/5 (3)

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ S.O.S 10-11-2019

9/11/2019 – Η αχαριστία των «προσφύγων»

8/11/2019 – Σάμος – Λαθροεισβολέας σαπίζει στο ξύλο συνάνθρωπό μας

Τι έλεγε ο Κούλης το 2015

Μητσοτάκης: Λαθρομετανάστης όποιος μπαίνει παράνομα στη χώρα

Γεωργιάδης: Δεν επικροτώ το μπάρμπεκιου, είναι πράξη φτηνή

Πρόσφυγας κοροιδευει άστεγη Ελληνίδα στην Αθήνα

MONO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ TETOIA ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ!!!

Μόνο στην χώρα μας γινεται ετσι η ταυτοποίηση στοιχείων!!!
Θα γεμίσουμε με 10 εκατομμύρια, με κατα δήλωσή του….

www.oparlapipas.gr

Όταν το πρόσωπο του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ε ξ α φ α ν ί σ θ η κ ε από τήν εικόνα!

Ήταν 7η Νοεμβρίου του 2008, παραμονή της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όταν κατά τη διάρκεια δεήσεώς του στις 11 το πρωΐ στον Πανορμίτη της Σύμης, η Μορφή του Αρχαγγέλου εξαφανίστηκε από την Αγία εικόνα του!

Το απόγευμα όταν ξεκίνησε ο Πανηγυρικός εσπερινός η μορφή του Αρχαγγέλου δεν είχε επιστρέψει ακόμη, ο κόσμος και οι ιερείς που παρευρίσκονταν εκεί γνώριζαν το θαύμα με ακλόνητη πίστη και χαρά του Θείου μηνύματος συνέχιζαν την Ιερή ακολουθία του Εσπερινού σε πλήρη κατάνυξη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

(Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Κωνσταντίνο Κάππα για λογαριασμό της τηλεόρασης ‘Θάρρι’)

Λίγο πριν το τελείωμα του Εσπερινού η μορφή του Αρχαγγέλου επανήρθε στην Αγία του εικόνα και ο κόσμος δόξασε τον Τριαδικό Θεό.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σύμης στο κήρυγμα του μετέφερε το μήνυμα, ότι ο Αρχάγγελος μπήκε στις καρδιές και στην ψυχή των πιστών και εισάκουσε τις προσευχές τους.

Στο διάστημα εκείνο που η Αγία μορφή του Ταξιάρχη έλειψε από την εικόνα του πολλοί άρρωστοι συγγενείς των παρευρισκομένων που είχαν κάνει τάματα θεραπεύθηκαν.

Ακολουθεί μια ενυπόγραφη μαρτυρία από τον Φιλήμονα Παπαδημητρίου (κάτοικος Ρόδου)

«Όταν εξαφανίστηκε ο Άγιος από την εικόνα, η σύζυγος μου έκανε έλεγχο για διαπιστωμένο καρκίνο στη μήτρα στο μηχάνημα ΠΕΤ στον Ευαγγελισμό. Στα αποτελέσματα δεν εμφανίστηκε τίποτα, ήτανε καθαρή! 

Την επόμενη ημέρα που έκανε προληπτικά αφαίρεση και βιοψία πάλι δεν βρέθηκε τίποτα. 

Το μηχάνημα ΠΕΤ το χειρίζεται η κόρη μου Στέλλα και την επέμβαση την έκανε ο πεθερός μου και ο γαμπρός μου.

Στο συμβάν προσκυνήτρια ήταν η αδελφή μου μαζί με μια φίλη μας και η μοναδική που τον έβλεπε όση ώρα έλλειπε ήταν η αδελφή μου. 

Αυτά τα έχει καταθέσει η Γυναίκα μου εγγράφως όταν ήρθαμε από την Αθήνα και πήγαμε μόλις μπορέσαμε στον Πανορμίτη…

Στην συνέχεια μάθαμε ότι ο Άγιος Αρχάγγελος Μιχαήλ έκανε τρία θαύματα που γνωρίζουμε εμείς: Ένα στην Κρήτη στο πανεπιστημιακό που έκανε επέμβαση πάλι για καρκίνο η Φωτεινή που είναι φίλη μας, την σύζηγο μου Μαίρη και κάπου αλλού.

Αυτά είναι κατατεθειμένα με μαρτυρίες και θεωρούμε υποχρέωση να τα λέμε παντού και πάντα ως ελάχιστη υποχρέωση.

Φιλίμων Παπαδημητρίου

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ δες το λογότυπο κι αν δεν κατάλαβες και τώρα….άστο κι ασχολείσου με την ποίηση

Καταγγελία δικαστή για παρέμβαση στο έργο του

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Θα πρέπει να γίνει απολύτως σαφές ότι παρεμβάσεις σε δικαστικούς λειτουργούς πέρα από παράνομες είναι και ατελέσφορες. 

Ο δηλωμένος από πολιτικά πρόσωπα σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μοιάζει πολλές φορές κοινότυπος και υποκριτικός, όταν οι πράξεις τους και οι ενέργειές τους απέχουν πολύ από τις διακηρύξεις τους. 

Η Ένωση προτρέπει κάθε Δικαστή και Εισαγγελέα να καταγγέλλει άμεσα τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλουν την Δημοκρατία, την Συνταγματική διάκριση των εξουσιών και τον θεσμό που υπηρετούμε«.


αττικα νεα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τον Rasmus Paludan σε μια δημόσια ομιλία διαμαρτυρία του τον επιτέθηκαν οι μουσουλμάνοι με «Kanonslag»  θέλουν να εκφοβίσουν τον κόσμο να μην μιλά και να επιβάλλουν το Ισλάμ.

Rasmus Paludan attacked in no go area of Denmark with «Kanonslag»

Στο επόμενο βίντεο σε μια δημόσια ομιλία ενός δημοσιογράφου, τον επιτέθηκαν οι μουσουλμάνοι ανοιχτά και ομολογούν πλέον άφοβα ότι ήρθαμε για να κατακτήσουμε τις χώρες σας , εμείς θα μείνουνε και εσάς θα διώξουμε. Με τον αριθμό μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας καθημερινά από Τουρκία είναι παιχνίδι να γίνει αυτό να μας κατακτήσουν ξανά και να μας διώξουν από την ίδια την πατρίδα μας.

Muslima accidentally reveals the agenda for the West

.Μουσουλμάνοι εισβολείς διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση τους από παράνομες κατασκηνώσεις καταληψιών τους στους δρόμους του Παρισιού.

Και ποια είναι τα μεγαλύτερα παράπονά τους; νέα καταλύματα τους σε χώρους άθλησης είναι πολύ θορυβώδη, ώστε να μην μπορεί να πάρουν τον τον ύπνο ομορφιάς τους. Ακόμα χειρότερα, δεν μπορούν να αφήσει i-Phones τους πίσω όταν πάνε στην τουαλέτα ή μπορεί να κλαπούν.

French police clear migrant tent camps in Paris

Με το έτσι θέλω προσπαθεί λαθρο να κλέψει το αμάξι.

Ήρθε στην Γαλλία για μια καλύτερη ζωή και  προπαντός να κινείται ελεύθερα  σαν γυναίκα. Δυστυχώς όμως πλημμύρισε με μουσουλμάνους η Γαλλία και γέμισε  no go zones.  Αποτέλεσμα, να μην τις αφήνουν να κυκλοφορούν σε κάποια μέρη και επίσης έχουνε ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας για γυναίκες.  Το αστείο όλης της υπόθεσης είναι ότι προσπαθούν να επιβάλουν τους ίδιους τους νόμους και στις Γαλλίδες, χριστιανές, άθεες. κ.τ.λ. Έτσι κατάντησε όλη η Ευρώπη και το δικό μας κατάντημα είναι μαθηματικά το ίδιο αν δεν βρεθούν κάποιοι . Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης Αθανάσιος Διάκος, Κανάρης.

Women forced out of public life in France by muslims

Καθημερινότητα στην Ιταλία, οι οδηγοί λεωφορείων  κινδυνεύουν

https://twitter.com/BasedPoland/status/1192790623033667585

2016: Two women try and get served at a cafe in Paris

OΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΕ

STOLEN, Like a Thief in the Night (Snow Shadow RPG poem)

BEST Place to Live (99% Homogeneous)

Μάνος Χατζηδάκης:”Η ΕΟΚ είναι μια Τουρκοκρατία άλλης μορφής.Χαίρομαι που δε θα ζω.Καλή σας τύχη”!….

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/8FxxMNxT_QeW5mYIJzbDMBIhEZdfyH4Tg2F1So0nQsxnuutuRXQNmGudjzxZYZ1qv-itFHMwPhpmOeapD24HO2pWzQzL6jw3o3TQVXLaQfSkAZ0QD6dY_v7iolu8A3dcJTc=s0-d

Πριν από 25 χρόνια στις 15 Ιουνίου 1994 έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Μάνος Χατζιδάκης. 

Ο σοφός και κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, επτά μήνες πριν τον θάνατό του, είχε προειδοποιήσει για τα ΔΕΙΝΑ που θα έφερνε η Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε Ε.Ο.Κ., στον ελληνικό λαό.

Ένα απόκομμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», από το φύλλο της 25ης Ιουνίου 1994, δηλαδή λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, αναφέρει:

Ο Μάνος Χατζιδάκις, επτά μήνες πριν από το θάνατό του στη φίλη του Λ. Μπέη (από τις «Εικόνες»): «Πιστεύω ότι θα ζήσουμε άλλη μια Τουρκοκρατία. 

Η Ε.Ο.Κ. είναι μια Τουρκοκρατία άλλης μορφής. 

Θα υπάρξουν βέβαια οι εξαιρέσεις, όπως πάντα υπήρξαν. 

Και τότε άνθρωποι δεν έφυγαν έξω; 

Αλλά ο λαός θα ζει όπως στην Τουρκοκρατία. Κατά βάθος χαίρομαι που δεν θα ζω για να τα βλέπω αυτά». 

-Καλή σας τύχη.

ΠΗΓΗ

Δείτε από ποιές χώρες έρχονταν οι λαθρο στην Ιταλία

Σε λίγα χρόνια θα καταφέρουν να εξαφανίσουν τους Ιταλούς από την πατρίδα τους. Τόσο εύκολο είναι το σατανικό τους σχέδιο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *