Ελληνικά σχολεία.. αυγά του φιδιού!….. Γροθιά στην ψευδεπίγραφη «πολιτική ορθότητα» αποτελεί το ψήφισμα των 95 προσωπικοτήτων για το Μεταναστευτικό(Βίντεο)

5/5 (5)

Τ Ρ Ο Μ Ο Σ στα φανάρια στην Ρ ε ν τ ί ν α : Αλλοδαποί στήνουν «κ α ρ τ έ ρ ι» στους οδηγούς! (Αατυνομία; Πού;)

Γροθιά στην ψευδεπίγραφη «πολιτική ορθότητα» αποτελεί το ψήφισμα των 95 προσωπικοτήτων για το Μεταναστευτικό

Οι 95 απαντήσεις στην προπαγάνδα

Γροθιά στην ψευδεπίγραφη «πολιτική ορθότητα» αποτελεί το ψήφισμα των 95 προσωπικοτήτων για το Μεταναστευτικό, το οποίο δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο η «δημοκρατία».

Η αξία του ψηφίσματος αυτού είναι πολλαπλή. Δεν είναι, όμως, μόνο το περιεχόμενό του και τα μηνύματα που στέλνει, οι κίνδυνοι που επισημαίνει. Εχει παράλληλα τεράστια σημασία και το γεγονός ότι τα πρόσωπα που με σθένος και παρρησία το υπογράφουν έχουν αξιοζήλευτες επιστημονικές και κοινωνικές περγαμηνές. Πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, νομικοί, καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαρτίζουν τη λίστα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πατρίδα και την κοινωνία. Καθένας εξ αυτών συγκαταλέγεται στην «πρώτη Εθνική» του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται. Ανήκει σε ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν η επιστήμη, ο χώρος και το επάγγελμά του. Είναι, με άλλα λόγια, 95 διαμάντια του πνεύματος, της επιστήμης και της καταξίωσης που κάνουν υπερήφανη τη χώρα μας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Είναι ξεχωριστοί άνθρωποι, επιστήμονες, διανοούμενοι.

Έως τώρα η κυρίαρχη προπαγάνδα φρόντιζε διόλου τυχαία να λοιδορεί και να χλευάζει όσους υψώνουν ανάστημα και αντιδρούν στο φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης και των απειλών που συνεπάγεται για την Ελλάδα μας. Σκόπιμα και μεθοδευμένα επιχειρείται τα τελευταία χρόνια η απόλυτη ενοχοποίηση κάθε φωνής, είτε ατομικής είτε συλλογικής, που διαμαρτύρεται και αντιστέκεται. Με μεθόδους τρομοκράτησης και εκφοβισμού θέλουν να αδρανοποιήσουν τουλάχιστον (αν όχι να το υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου) το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που στέκεται απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο. Και όχι μόνο αυτό. Η ίδια προπαγάνδα επιδιώκει, με κάθε ύπουλο τρόπο, να αποδώσει στην κοινωνία που αντιδρά διάφορους χαρακτηρισμούς περί ακραίων, εθνικιστών κ.λπ., αλλά και να εμφανίσει την ίδια αυτή κοινωνία και τους εκφραστές της ως δήθεν… β’ διαλογής.

18 11 19 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πορεία μουσουλμάνων απο 70 χώρες στην ΚΡΗΤΗ 17-11-2019

Το χαος των λαθρομεταναστών σε Ολον του το μεταβάλει ον

Οι 95 προσωπικότητες που υπογράφουν το ψήφισμα «κόλαφο» προς τις πολιτειακές και πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας και της Κύπρου καταρρίπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τον μύθο αυτό. Δείχνουν σε όλους τους «δικαιωματιστές» της ψευτοδιανόησης και του εθνομηδενισμού ότι στη μεγάλη μάχη για να προστατευτεί η Ελλάδα από το υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα, όπως εξελίσσεται, της παράνομης μετανάστευσης υπάρχει και η πνευματική πρωτοπορία που μπαίνει πια μπροστά. Χωρίς κομματικά χρώματα και ετικέτες αλλά με πάθος και πραγματική αγωνία για το έθνος και την κοινωνία μας.

dimokratianews,14.11.2019

Κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες

Συνεχεια εδώ

http://aktines.blogspot.com/2019/11/95.html#more

ΜΠΑ; Εκεί ήταν και ο (καταζητούμενος!) κ.Τζαβέντ ; ; ; Μόνος του, ή μήπως είχε και …»π α ρ έ α» ;;;

Ὁ …πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος Ἑλλάδος,Τζαβέντ σλάμ (ὁ καταζητούμενος ἀπό τήν Ἰντερπόλ γιά λαθραία διακίνησιν ἀνθρώπων),μέ πακιστανούς καί …ἀφρικανούς,συμμετεῖχαν στήν πορεία τοῦ παραμυθιοῦ «αἰδώ Πολυτεχνεῖο»,ἀλλαλάζοντας Liberta!Ὑπό τήν ἀπόλυτον καθοδήγησιν τοῦ ΑΝΤΑΡΣΥΑ …Πέτρου Κωνσταντίνου (ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ )

Liberta ; 

Δεῖτε τό ἀνάλογον βίντεο,στόν Διόδοτον,ΕΔΩ.

Εἶναι πολλά τά χρήματα… ΕΔΩ καί βεβαίως ΕΔΩ

Τί δέν καταλαβαίνετε ; ! 

Βρέ Διηνέκη,λές; 

Πέτρος Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί

Πακιστανὸς ἀπειλεῖ τοὺς Ἕλληνες, μέσα στὴν Ἀθήνα.

Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα;

Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλπροερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.

Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε …στον Αρειο Πάγο.

Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Ιωσήφ Σιφακάκης.

Να σημειωθεί πως έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου είχε συγκεντρωθεί μικρή ομάδα ατόμων της συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» με αρχηγό ποιον άλλον τον Π.Κωνσταντίνου.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι μπράβοι του αντιδρούν στις απειλές και την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής όμως όταν είναι να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους συμπατριώτες,τους πλακώνουν,τους ξυλοφορτώνουν με μαδέρια στα πόδια,τους ξεμαλλιάζουν!

……

δ, ὁλόκληρο τό θέμα καί πολλές φωτό-ντοκουμέντα ξυλοδαρμῶν,ἀπό βίντεο,μέ δράστη τόν «ἐκπρόσωπο» τῶν Πακιστανῶν καί κολλητό τοῦ Κωνσταντίνου :

Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_64.html

«Ή μας δίνεις το ξενοδοχείο ή στο παίρνει η εφορία» – Ξεφεύγουν τα πράγματα με τους «μετανάστες» (βίντεο)

Εν τέλει, εκδόθηκε κοινό ψήφισμα, με το οποίο ζητούν από την πολιτεία να μη στείλει κανέναν στην περιοχή τους, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα αποτελέσει συν τοις άλλοις καίριο πλήγμα για τον τουρισμό των παραλίων.

«Θα φοβάμαι να κυκλοφορήσω στον δρόμο», ανέφερε γυναίκα της περιοχής.

Τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους σε ένα φορτισμένο κλίμα για τις εξελίξεις στο προσφυγικό εξέφρασαν οι κάτοικοι των παράλιων οικισμών Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα, Παλαιόπυργο  του Νομού Λαρίσης, σε ανοιχτή συνέλευση που παραγματοποίησαν στα Μεσάγγαλα, παρουσία του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονη ανησυχία από το όργιο φημών, το τελευταίο διάστημα ότι επίκειται η δημιουργία είτε ενός μεγάλου κλειστού καμπ, ανάμεσα σε Μεσάγγαλα και Καστρί Λουρό για την φιλοξενία εκατονταδων παράνομων μεταναστών, είτε για τη δημιουργία δομών σε ξενοδοχεία της περιοχής στην παραλιακή ζώνη που θα φιλοξενήσουν οικογένειες αλλοδαπών.

Μάλιστα κάτοικος κατήγγειλε απειλές όπως: «Ή μας δίνει το ξενοδοχείο σου ή το παίρνει η εφορία».

Σε κάποιες στιγμές επικράτησε μάλιστα ένταση, καθώς η πρόταση του δημάρχου ήταν μία οικογένεια μεταναστών σε κάθε χωριό, ώστε να τηρηθεί η αναλογικότητα, με την οποία όμως διαφώνησαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, ενώ, όπως διαβάζουμε στο thessaliatv, αντιδράσεις μερίδας των κατοίκων υπήρξαν και από την απαίτηση της περιφερειακής συμβούλου κας Μπίλλη.

Εν τέλει, εκδόθηκε κοινό ψήφισμα, με το οποίο ζητούν από την πολιτεία να μη στείλει κανέναν στην περιοχή τους, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα αποτελέσει συν τοις άλλοις καίριο πλήγμα για τον τουρισμό των παραλίων.

Ενταση και διαπληκτισμοί για τους πρόσφυγες στα Μεσάγγαλα

Εμείς τα γράφουμε εδώ και 2 μήνες.Δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό!! Η Lamda Development παρακαλάει να γίνονται προσφυγές μέχρι…να έρθει το δάνειο του 1 δις!!

Του Άρη Σπίνου

«Κανένας δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στο έργο του Ελληνικού όσο υπάρχουν σοβαρές προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας και οι αποφάσεις είναι σε εκκρεμότητα.»


Την δήλωση αυτή έκανε υψηλόβαθμο στέλεχος  της Lamda Development στο edolio5 όταν του θέσαμε το απλό ερώτημα πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο πρώην αεροδρόμιο;  

Το έργο του Ελληνικού πιθανόν να μπει σε νέες περιπέτειες όσο παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο των προσφυγών.

Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι θεωρούν ότι τα δικαστικά εμπόδια, πιθανόν να καθυστερήσουν την εκκίνηση του εμβληματικού έργου.

Λες και όλα γίνονται επίτηδες!!

Μήπως;

Πάμε τώρα στην ουσία τουλάχιστον ως προς όσα ισχυρίζεται η εταιρεία.

Όποιος θέλει την πιστεύει. 

 Στέλεχος της Lamda Development βλέπει με αρκετή καχυποψία την τελευταία προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας από σωματεία του υπουργείου Πολιτισμού, τα οποία να σημειωθεί «χρεώνονται» στην Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του ΚΑΣ, ως γενική γραμματέα  του υπουργείου Πολιτισμού επί  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η δικηγόρος που καταθέτει τις προσφυγές στο ΣτΕ  είναι η  Ε.Μ., που συμμετείχε ως εκπρόσωπος του υπουργείου στις συνεδριάσεις για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος του Ελληνικού. 

Πάντα με τις ίδιες πηγές, έδινε αρνητική ψήφο και δεν συνηγορούσε στην υλοποίηση του έργου.


Μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ως πληρεξούσιος δικηγόρος των σωματείων του υπουργείου Πολιτισμού ανέλαβε να καταθέσει τις προσφυγές αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα όλες τις νομικές πτυχές του έργου.  

 Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις τελευταίες προσφυγές δεν έχει  οριστεί χρόνος  εκδίκασης και αφορούν την πολεοδόμηση του έργου του Ελληνικού, που σκοπό  έχουν την αναστολή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων  που εκδόθηκαν από  τα συναρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Το δικαίωμα των προσφυγών κατά των ΚΥΑ εξαντλείται  στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου  καθώς συμπληρώνονται οι 60 ημέρες από την έκδοσή τους. 

 Η σύμβαση  που πέρασε από τη  Βουλή  το Σεπτέμβριο του 2016 υπερψηφίστηκε από 260 βουλευτές.


Το άρθρο 2 ix της σύμβασης προβλέπει ότι  η υλοποίηση της συμφωνίας προϋποθέτει τη μη ύπαρξη εκκρεμούς αίτησης ακύρωσης οποιασδήποτε διοικητικής πράξης. 

Επιπλέον ο αγοραστής επιζητεί τη μη έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης που να έχει ως αποτέλεσμα  τη μείωση της Δομήσιμης Επιφάνειας κατά ποσοστό άνω το 5% . 

Η σύμβαση προστατεύει τον αγοραστή και  στην περίπτωση  που υπάρχουν αναβλητικές αιρέσεις στις οποίες εντάσσονται  οι τελευταίες προσφυγές των σωματείων του υπουργείου Πολιτισμού. 

Το ρίσκο θεωρείται χαμηλό αλλά κανένας  δεν επιθυμεί να βάζει χρήματα σε ένα έργο , που πιθανόν, να έρθει από το … πουθενά μια  δικαστική απόφαση που θα ανατρέπει εν μέρει  τα σημερινά  δεδομένα. 

Η  Lamda Development δεν έχει κοινοποιήσει τις ανησυχίες της προς την κυβέρνηση καθώς αναμένει να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός του Καζίνο του Ελληνικού(εδώ θα υπάρχουν νέες προσφυγές από όποιον δεν κερδίσει) και αναμένεται να τις διατυπώσει,  όταν θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να μεταβιβαστεί στον αγοραστή η έκταση του Ελληνικού. 

Θυμηθείτε ότι με τις εξελίξεις θα γελάσει ο κάθε πικραμένος

Αλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο – Ώρα Ελλάδος 05:30 | OPEN TVΠηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΤΗΣ Ε.Ε.

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/11/73446332_2601910033365172_7755390998636658688_o.jpg

* Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης που επιδοτεί με μετρητά (μέσω κάρτας) ΟΛΟΥΣ τους αιτούντες άσυλο. (Greece – Multi-purpose Cash Transfers for All Asylum Seekers)

https://ec.europa.eu/echo/sites/echo-site/files/eu_cash_compendium_2019.pdf

* Όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν την δυνατότητα επιστροφής μεταναστών στην χώρα εισόδου, εν προκειμένου την Ελλάδα.

* Για όσους λένε ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ διότι είναι χρήματα της Ε.Ε.,η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα είναι στην Ε.Ε. εδώ και 40 χρόνια και μετέχει στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. Επομένως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

* Σε προηγούμενο ΔΤ είδαμε ότι έχει γίνει μετατόπισή των μεταναστευτικών ροών,
και η βασική πύλη εισόδου προς την ΕΕ, είναι πλέον η Χώρας μας (Χάρτης FRONTEX). https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona/photos/a.1877961699093346/2579115958977913/?type=3&theaterΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πως η ΕΛΛΑΔΑ έγινε η μοναδική χώρα υποδοχής μεταναστών της Ε.Ε.

* Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης που επιδοτεί με μετρητά (μέσω κάρτας) ΟΛΟΥΣ τους αιτούντες άσυλο. (Greece – Multi-purpose Cash Transfers for All Asylum Seekers)

https://ec.europa.eu/echo/sites/echo-site/files/eu_cash_compendium_2019.pdf

*Γιατί στην γειτονική μας Βουλγαρία παρόλο που έχει κοινά σύνορα με την Τουρκία,  δεν υπάρχει επιδότηση, άραγε;

* Στην άλλη γειτονική μας χώρα την Τουρκία, από όπου προέρχονται οι ροές, το βοήθημα κατά άτομο είναι περίπου 18 € τον μήνα (120 Λίρες Τουρκίας). Έτσι για μία τετραμελή οικογένεια το επίδομα φτάνει τα 72 € , ενώ ακριβώς δίπλα, δηλαδή στην Ελλάδα, μοιράζουν 400€, απλά με μόνη προϋπόθεση να καταθέσει κάποιος αίτηση ασύλου.

Δηλαδή 5,5 φορές περισσότερα μετρητά στην Ελλάδα από ότι στην Τουρκία !! Δεν νομίζετε ότι αυτό αποτελεί κίνητρο προσέλκυσης;

* Η κάρτα, στην οποία, κάθε μήνα πιστώνεται ποσό έως 550€ (π.χ. για 4μελή οικογένεια είναι  400€), ΔΕΝ είναι ονομαστική (φώτο) αλλά αναφέρεται σε έναν αριθμό  (π.χ. UNΗCR 019795200003835263)! Έτσι προφανώς μπορεί πολύ εύκολα να γίνει προϊόν συνδιαλλαγής αφού δίνεται από τους φορείς.  Ποιοι είναι αυτοί δεν κατονομάζονται!!

* Η κάρτα έχει το σήμα της Ε.Ε. και της Ύπατης Αρμοστείας.

* Από το πρόγραμμα της Κομισιόν οι χώρες που αναφέρονται είναι οι : Ελλάδα, Τουρκία, Ιράκ, Σομαλία, Λίβανος, Ιορδανία, Αφγανιστάν, Μιανμάρ, Κένυα, Ουγκάντα, Μαλί, Αιτή και Γουατεμάλα. Μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα, η Ελλάδα.

Αν κάποιος λοιπόν ανά τον κόσμο, θέλει να μεταναστεύσει προς την Ε.Ε. ποια χώρα νομίζετε ότι του »κλείνει» το μάτι για να καταθέσει αίτηση ασύλου, ώστε να εισέλθει στην Ε.Ε.;

* Όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν την δυνατότητα επιστροφής μεταναστών στην χώρα εισόδου, εν προκειμένου την Ελλάδα.

* Για όσους λένε ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ διότι είναι χρήματα της Ε.Ε. ,η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα είναι στην Ε.Ε. εδώ και 40 χρόνια και μετέχει στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. Επομένως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

* Σε προηγούμενο ΔΤ είδαμε ότι έχει γίνει μετατόπισή των μεταναστευτικών ροών,
και η βασική πύλη εισόδου προς την ΕΕ, είναι πλέον η Χώρας μας (Χάρτης FRONTEX). https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona/photos/a.1877961699093346/2579115958977913/?type=3&theater

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona

Αχτύπητος ο Σαλβίνι ξεμπροστιάζει τις ΜΚΟ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ!

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο μασκαράς Μπουμπούκος είχε δηλώσει υπερηφάνως πως «από τον Έβρο πλέον δεν μπαίνουν μετανάστες».

Ποια είναι η αλήθεια; «Εκατοντάδες μετανάστες διέρχονται καθημερινά από τη Ροδόπη με την Αστυνομία να αδυνατεί πλέον να τους ελέγξει τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού όσο και λόγω περιορισμένων οχημάτων σε αριθμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό», αναφέρει σχετικά η «Φωνή της Ροδόπης».

Ο δε πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για το προχθεσινό περιστατικό του μαχαιρώματος εν υπηρεσία αστυνομικού από άγνωστο «προσφυγάκι», δήλωσε τα εξής: 

«Μιλάμε για εκατοντάδες μετανάστες, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Ροδόπη. Είναι εκατοντάδες, είμαι πάνω στο περιπολικό, γνωρίζω τι γίνεται…».

Αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» δεν έχει δώσει ούτε μια φορά από τότε που ανέβηκε στην εξουσία στοιχεία εισερχομένων από τον τρύπιο κι αφύλακτο φράχτη του Έβρου; Για να μην τρομάξουν οι Έλληνες;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τ Ρ Ο Μ Ο Σ στα φανάρια στην Ρ ε ν τ ί ν α : Αλλοδαποί στήνουν «κ α ρ τ έ ρ ι» στους οδηγούς! (Αατυνομία; Πού;)

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/HBHWZvjQPqf26dOxVv5ePlyLCHqtKiAmpNV7KDzZgqQrtxkMiRg-9zH7Xum3102GiJYeVCzXTewM1Yp5StHRV27ubXq9BxJgr7Db4Cg5FCrL90ni3x673fMgw23S8A9dR5_N5HWkzrKgXAUswtJA7b1FQ_hzx7veLYmHE6UWVXozlcoZXf_wdeFVK02P82ec2aSnKujzSqXhh1pgsNkQHWc3oWdfnTpthC-20pOeCqKBGb621_FLviNJKrMvhs3rqD6-=s0-d

ΕΛ.ΑΣ: «Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε»

Η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα με την εισροή χιλιάδων αλλοδαπών από τα διάτρητα σύνορα, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο με αποτέλεσμα πλέον οι πολίτες να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

Τα περιστατικά είναι πληθαίνουν και αγγίζουν τον «πυρήνα» της καθημερινότητας.

Στην Ρεντίνα οδηγοί καταγγέλλουν ότι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον τους στα φανάρια δεκάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/IQGIBouPGbRsnoFnFz9oypZUhh0xI6vSAzJTuLZy1h-MbwjtFl4zdpvt0Ij99dba3GH-0frlIeN5mh6t4OIhR1p1o5kEAxLnCKf2crKmU5zM04DARabDgHODceYaRiTphai6cLpR6n5xpWUZbt9nI1zkGQ-H=s0-d

Τα περιστατικά έγιναν τις τελευταίες μέρες, το βράδυ λίγο μετά τις 8

Πρόκειται για αλλοδαπούς που περπατούν στην παλιά εθνική οδό και καλυμμένοι από το σκοτάδι μιας κι ο φωτισμός στον συγκεκριμένο κόμβο είναι ανεπαρκής , κινούνται με ταχύτητα κατά αυτοκινήτων που ακινητοποιούνται από τους φωτεινούς σηματοδότες.

Και στα δύο περιστατικά που έχουν *** καταγγελθεί στο volvipost οι οδηγοί κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να φύγουν από το σημείο κι ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί ούτε κανείς τις ακριβείς προθέσεις των αλλοδαπών.

Το σίγουρο είναι ότι επιβάτες και οδηγοί τρόμαξαν και από τον μεγάλο αριθμό των αγνώστων αλλά και από το ερημικό σημείο που επέλεξαν να τους πλησιάσουν.

Εκατοντάδες αλλοδαποί διέρχονται καθημερινά από τη Ροδόπη με την Αστυνομία να αδυνατεί πλέον να τους ελέγξει τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού όσο και λόγω περιορισμένων οχημάτων σε αριθμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπως αναφέρει *** η «Φωνή της Ροδόπης»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης, μιλώντας στο OPEN TV για το πρόσφατο περιστατικό με τον τραυματισμό αστυνομικού με μαχαίρι έκρουσε για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου.

«Μιλάμε για εκατοντάδες μετανάστες, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Ροδόπη.

Είναι εκατοντάδες, είμαι πάνω στο περιπολικό, γνωρίζω τι γίνεται.

Σε καθημερινή βάση μεταφέρουμε μετανάστες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαχαιρίδης.

Αλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο – Ώρα Ελλάδος 05:30 | OPEN TV

Υπενθυμίζουμε ότι, μόλις πριν λίγο καιρό ο κ. Μαχαιρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής είχε κρούσει πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πλέον δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας που είναι η ασφάλεια των πολιτών και ο περιορισμός της εγκληματικότητας».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαμορφωθείσα κατάσταση με ανακοινώσεις και επαφές με αρμόδιους φορείς ενώ πλέον επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες στη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας αποφασισμένη να κινηθεί νομικά πλέον κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών της.

Η κυβέρνηση δείχνει αν μη τι άλλο μέχρι σήμερα ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστεί την έξαρση του μεταναστευτικού με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τόσο των Αστυνομικών όσο και των πολιτών.

*** καταγγελθεί στο volvipost

*** η «Φωνή της Ροδόπης»

πηγη

https://national-pride.org/2019/11/19/%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%

ΕΚΤΑΚΤΟ! Με διαδικασίες ΕΞΠΡΕΣ και Με Γραπτές Εξετάσεις ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ από το υπουργείο Εσωτερικών…!!! Φτιάχνουν το Νόμο τώρα….

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΟΜΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΥΠ.ΕΣ. ΘΕΩΔΟΡΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ…

Τα νομοσχέδια για την απλοποίηση της εκλογικής διαδικασίας και για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού βρίσκονται ήδη σε δημόσια διαβούλευση, ενώ το επιτελείο του αρμόδιου υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, ετοιμάζει τρία ακόμα: Ένα -και το κυριότερο ίσως- για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ένα συγκροτημένο «πακέτο» αρμοδιοτήτων, ένα για την απλοποίηση του Πειθαρχικού Δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων και ένα για την επιτάχυνση των διαδικασιών απόδοσης της ιθαγένειας.

Συνεχεια  εδώ

https://www.stoxos.gr/2019/11/blog-post_676.html

Νέα Τένεδος: «Όχι» σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

Απορρίφθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Νέας Προποντίδας η αίτηση ιδιώτη για δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Τένεδο, καθώς κρίθηκε ότι το θέμα θα επηρεάσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Η σχετική απόφαση αποτελείται από δύο σκέλη. Στο πρώτο αποφασίζεται η απόρριψη της συγκεκριμένης αίτησης και στο δεύτερο δηλώνεται η γενική θέση του Δήμου για αδυναμία λειτουργίας ανάλογων δομών.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς στην εισήγησή του ξεκαθάρισε ότι η άρνηση για λειτουργία δομής προσφύγων δεν απορρέει από ρατσιστικά κίνητρα αλλά πραγματικές καταστάσεις και αδυναμίες.

«Ο δήμος Ν. Προποντίδας είναι ένας τουριστικός Δήμος, ο οποίος δέχεται χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο και οι ανάγκες για υποδομές διαρκώς μεγαλώνουν. Οι δυσκολίες στην ύδρευση, που επιτείνονται εξαιτίας της παρατεταμένης λειψυδρίας, αλλά και η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου αποδεικνύουν την πραγματική αδυναμία που υπάρχει. Αν προστεθούν σε όλα αυτά οι πολλές αυθαίρετες κατοικίες στο δήμο μας, που δεν υδροδοτούνται και δεν διαθέτουν σύστημα αποχέτευσης, καθώς και η πληθυσμιακή αύξηση του καλοκαιριού (από 40.000 σε 400.000), η θέση μας είναι απόλυτα λογική και δικαιολογημένη» αναφέρει ο ίδιος.

Facebook Twitter

What’s the best home defense gun?

Self-defense technique against common attacks

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *