Ελλάς, «πρώτη» στους θανάτους Covid -Τα μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού καθιστούν τα εμβόλια αναποτελεσματικά

5/5 (1)

Το [C19] είναι ένα έργο που θα συνεχιστεί έως το τέλος Μαρτίου 2025. Από πού προέρχεται αυτό το έγγραφο; -> [Παγκόσμια Τράπεζα] [Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2025]

Μια εικόνα, 1000 λέξεις… Εκτός και αν συνεχίζεται εις τη νιοστή εκείνο το «καθ’ υπερβολήν» του Σωτήρη… Διόλου απίθανο! 
Βέβαια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη συμβολή της δραματικής νοσοκομειακής «περίθαλψης» στην αύξηση των θανάτων Covid, όπου εκτός από τις ανεξέλεγκτες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που θερίζουν ζωές στα κολαστήρια του ΕΣΥ, στις ΜΕΘ παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους και άσχετοι ειδικευόμενοι, όπως, π.χ., οφθαλμίατροι, ψυχίατροι, ορθοπεδικοί κλπ. Όχι βέβαια πως οι «ειδικοί» είναι λιγότερο άσχετοι στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κορωνο-ασθένειας, όπως δυστυχώς αποδεικνύεται στην πράξη… 


Δείτε το επόμενο video για να δείτε γιατί αυξάνονται οι θάνατοι από covid και όχι μόνο και να θρηνήσετε για το κατάντημα του ΕΣΥ…

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ! ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : 143 ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ

Ακούστε τώρα και τον παρά λίγο «σωτήρα» μας Σωτήρη Τσιόδρα που εξαφανίστηκε από τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer παρέα με τον πρωθυπουργό της συμφοράς μας. Γιατί άραγε;

Τσιόδρας: «Στους θανάτους καταγράφουμε όσους πεθαίνουν από ή με Covid-19» | 04/05/2020 | ΕΡΤ

Τα μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού καθιστούν τα εμβόλια αναποτελεσματικά

Η Μεγάλη Απάτη των Εμβολίων: Ακόμα και ειδικοί και επιστήμονες του κατεστημένου παραδέχονται ότι οι ενέσεις αυτές είναι αναποτελεσματικές.

Από τον Vasko Kohlmayer

1 April 2021

«Νέα εμβόλια Covid χρειάζονται παγκοσμίως εντός ενός έτους, λένε οι επιστήμονες», είναι ο τίτλος ενός πρόσφατου άρθρου στο βρετανικό Guardian.

Το άρθρο βασίζεται σε μια έρευνα επιστημόνων που είναι υπέρ των εμβολίων σε σχεδόν τριάντα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα δύο τρίτα αυτών των επιστημόνων θεωρούν ότι το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα χρειαστεί ο εμβολιασμένος ένα νέο εμβόλιο είναι λιγότερο από εννέα μήνες.

 Σημειώνει ο Guardian:

«Η ζοφερή πρόβλεψη για ένα έτος ή λιγότερο προέρχεται από τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων, σύμφωνα με τη Συμμαχία των Εμβολίων του Λαού (People’s Vaccine Alliance), έναν συνασπισμό οργανώσεων όπως η Διεθνής Αμνηστία, η Oxfam και η UNAIDS, που πραγματοποίησαν την σφυγμομέτρηση 77 επιστημόνων από 28 χώρες».

Εάν προβληματίζεστε για τα εμβόλια, παρακαλώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

Η αναφορά του Guardian είναι σημαντική, διότι αποκαλύπτει έμμεσα την αλήθεια για την τρέχουσα φουρνιά των εμβολίων Covid-19. Εδώ είναι το κρυφό μήνυμα: τα εμβόλια που χορηγούνται σε εκατομμύρια δόσεις κάθε μέρα δεν παρέχουν επαρκή προστασία έναντι του Covid-19.

Ο προφανής υπαινιγμός των δηλώσεων αυτών των επιστημόνων είναι ότι τα προσφερόμενα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Επ’ αυτού δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, διότι εάν τα εμβόλια ήταν αποτελεσματικά, αυτοί οι ειδικοί  δεν θα έλεγαν ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εμβολιαστούν εκ νέου μέσα σε λίγους μήνες από τη λήψη των ενέσεων Covid.  Μόνο πριν από λίγες εβδομάδες, αυτές οι ενέσεις – ίσως να θυμάστε – προωθήθηκαν ως απάντηση στην πανδημία και εισιτήριο για επιστροφή στην ομαλότητα.

Επιδεινώνοντας την παρωδία, αυτοί οι επιστήμονες παραλείπουν να μας πουν ότι υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι τα νέα εμβόλια θα είναι τόσο αναποτελεσματικά όσο αυτά που πωλούνται επί του παρόντος.

Ο λόγος για τον οποίο τα τρέχοντα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά είναι επειδή ο ιός που προκαλεί τον Covid-19 έχει μεταλλαχθεί σ’ ένα πλήθος νέων στελεχών. Μερικά από αυτά τα στελέχη διαφέρουν επαρκώς από το αρχικό στέλεχος για να καταστήσουν άχρηστα τα εμβόλια – που είχαν ως στόχο την προηγούμενη έκδοση του ιού. Υπήρξαν ήδη πολλές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι αρρώστησαν με τον Covid, παρόλο που είχαν εμβολιαστεί εναντίον του. Σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο, οι νέες παραλλαγές του ιού έχουν ήδη γίνει τα κυρίαρχα στελέχη που καθιστούν την τρέχουσα παρτίδα εμβολίων στην αγορά σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένη.

Ότι αυτός ο τύπος ιού μεταλλάσσεται γρήγορα ήταν πάντα γνωστό, γι’ αυτό και οι έντιμοι επιστήμονες πάντα προειδοποιούσαν ότι είναι αδύνατο να τερματιστεί αυτή η επιδημία με εμβολιασμούς. Το να προσπαθούμε να νικήσουμε αυτήν την ασθένεια με εμβολιασμούς είναι σαν να παίζουμε τη γάτα με το ποντίκι, όπου δεν μπορούμε ποτέ να καλύψουμε τα διαρκώς νέα στελέχη του ταχέως μεταμορφούμενου ιού. Με άλλα λόγια, λόγω της φύσης του, ο ιός θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι του εμβολιασμού.

Αλλά αυτό το πολύ γνωστό γεγονός δεν απέτρεψε τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους συμμάχους τους στην επιστημονική κοινότητα και την κυβέρνηση από το να συνεχίσουν αυτήν την προβλέψιμα μάταιη πορεία δράσης. Ο λόγος γι’ αυτό δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε: το χρήμα. Ολόκληρη η επιχείρηση εμβολιασμού αποδείχθηκε εξαιρετικά επικερδής για τους εμπλεκόμενους. Το εμβόλιο Pfizer, για παράδειγμα, είναι ήδη το δεύτερο με υψηλότερα έσοδα φάρμακο στον κόσμο. Σύμφωνα μ’ ένα προηγούμενο άρθρο του Guardian, τα εμβόλια Covid-19 «δημιούργησαν μια παγκόσμια αγορά αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ετήσιες πωλήσεις για ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες».

Η προσπάθεια έχει δημιουργήσει μια σειρά από δισεκατομμυριούχους και είμαστε ακόμη μόνο στα σχετικά πρώιμα στάδια. Αν και δεν γίνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι δισεκατομμυριούχοι, πολλά χρήματα και χρηματοδότηση από αυτήν την επιχείρηση έχουν μεταφερθεί σε αναρίθμητους λεγόμενους ειδικούς, επιστήμονες και πολιτικούς που συμμετέχουν στην κομπίνα.

Επιθυμώντας να συνεχίσουν το σχέδιό τους, οι κερδοσκόποι αποδίδουν την αποτυχία των εμβολίων στην αργή και ανομοιόμορφη πρόοδο της διαδικασίας εμβολιασμού. Αλλά αυτό που λένε δεν είναι αλήθεια.

Αντί να είναι αργή, αυτή ήταν η ταχύτερη ανάπτυξη, παραγωγή και εφαρμογή εμβολιασμού στην ιστορία. Συνήθως χρειάζονται αρκετά χρόνια για να αναπτυχθεί και να δοκιμαστεί ένα εμβόλιο και στη συνέχεια χρειάζεται πολύς χρόνος για να χορηγηθεί στον πληθυσμό γενικά. Σύμφωνα με το Business Insider, «τα εμβόλια χρειάζονται συχνά χρόνια, και μερικές φορές ακόμη και δεκαετίες, για να αναπτυχθούν, να δοκιμαστούν και να εγκριθούν για δημόσια χρήση».Τα πρώτα εμβόλια Covid χορηγήθηκαν μόλις εννέα μήνες μετά την πρώτη ανίχνευση της νόσου στη Δύση. Η ταχύτητα ανάπτυξης και διαχείρισης ήταν εντελώς άνευ προηγουμένου.

Ισχυριζόμενοι ότι φταίει η έλλειψη ταχύτητας και ότι πρέπει να εκτελέσουμε ολόκληρη τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορα, οι κερδοσκόποι του εμβολίου προτείνουν μια πορεία δράσης που είναι εντελώς ανέφικτη.

Απλά σκέψου το. Σύμφωνα με τον Gregg Gonsalves, αναπληρωτή καθηγητή επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Yale, «νέες μεταλλάξεις προκύπτουν καθημερινά. Μερικές φορές βρίσκουν μια θέση που τους καθιστά πιο ανθεκτικούς από τους προκατόχους τους. Αυτές οι τυχερές παραλλαγές θα μπορούσαν να μεταδοθούν πιο αποτελεσματικά και δυνητικά να αποφύγουν τις ανοσολογικές αποκρίσεις σε προηγούμενα στελέχη». 

Για να νικήσουμε τις μεταλλάξεις με τον τρόπο που προτείνουν οι κατασκευαστές, θα πρέπει να αναπτύξουμε, να δοκιμάσουμε, να παράγουμε και να χορηγήσουμε τα εμβόλια για τα στελέχη που κυκλοφορούν σ’ ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Καθώς αυτός είναι ένας γρήγορα μεταλλασσόμενος ιός, μιλάμε για μερικές εβδομάδες το πολύ. Σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, όχι μόνο θα πρέπει να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, αλλά και να εμβολιάζουμε την πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό είναι προφανώς αδύνατο. Μόνο ένα άτομο αποσπασμένο από την πραγματικότητα θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό.

Αλλά ακόμα κι αν κατά κάποιον τρόπο θα μπορούσατε να τα κάνετε όλα αυτά ως εκ θαύματος μέσα σε ένα μήνα, δεν θα υπήρχε καμία εγγύηση ότι εντός αυτής της χρονικής περιόδου δεν θα εμφανίζονταν νέα στελέχη που διαφεύγουν το εμβόλιο.

Αυτό που υποστηρίζουν δημοσίως οι κατασκευαστές εμβολίων και οι εμπειρογνώμονες και οι επιστήμονες στις μισθοδοσίες τους είναι προφανώς παράλογο, και το γνωρίζουν. Αλλά τούτο δεν τους εμποδίζει να προωθούν αυτήν την πορεία δράσης στο φοβισμένο κοινό, εξαιτίας των τεράστιων κερδών που θα σαρώσουν κατά τη διαδικασία. Με κάθε νέο γύρο αυτού του ματς γάτας και ποντικιού, που παίζεται με τον ιό και δεν κερδίζεται ποτέ, θα αυξήσουν τον πλούτο τους σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Λόγω της μεταλλασσόμενης φύσης αυτού του ιού, είναι αδύνατο να νικήσουμε αυτήν την πανδημία με εμβολιασμούς. Στην πραγματικότητα, οι εμβολιασμοί είναι πιθανό να επιδεινώσουν τα πράγματα, διότι όχι μόνο είναι αναποτελεσματικοί στην παροχή προστασίας, αλλά προφανώς έχουν επίσης σοβαρές παρενέργειες. Έχουν ήδη αναφερθεί χιλιάδες θάνατοι και δεκάδες χιλιάδες βλάβες εμβολίου σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της μαζικής χορήγησης. Ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος και δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των βιαστικά δημιουργημένων φαρμακευτικών προϊόντων. 

Σύμφωνα με την ανάλυση δεδομένων από το Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, «το εμβόλιο της Pfizer σκότωσε περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους και 260 φορές περισσότερους από τους νέους από ό, τι θα είχε σκοτώσει ο ιός COVID-19 στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο».

Με τη συνέχιση της χορήγησης αυτών των μη δοκιμασμένων και αναποτελεσματικών παρασκευασμάτων σε εκατομμύρια ανθρώπους σε καθημερινή βάση, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι συνεργοί τους στην κυβέρνηση και την επιστημονική κοινότητα μπορεί να δημιουργούν τη μεγαλύτερη καταστροφή για την υγεία στην ανθρώπινη ιστορία.

Πρέπει να καλέσουμε τους εκλεγμένους αξιωματούχους μας να θέσουν τέρμα σε αυτήν την παρωδία.

                                                      The Best of Vasko Kohlmayer

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *