ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας γείτονας του ηλικιωμένου θύματος (φωτογραφία παρακάτω) βρήκε το αποκεφαλισμένο σώμα.

Η αστυνομία πραγματοποίησε μια μαζική αναζήτηση για τον δολοφόνο και τον βρήκε στο αεροδρόμιο του Kloten, όπου προσπαθούσε να εγκαταλείψει τη χώρα. Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί ως Fatmir T.

http://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2018/10/WhatsApp-Image-2018-10-17-at-10-300x225.jpg

Fatmir T. beheads his grandmother in Switzerland

Άσκηση τρομοκρατικής επίθεσης σε  γερμανικό νοσοκομείο

Terror Attack Exercise in German Hospital

Ισπανία: Η θέα εκατοντάδων παράνομων Αφρικανών μεταναστών που απειλούνται αδιάκριτα στους δρόμους της πόλης σας, αφού έριξαν τα σύνορα στο Melilla. Αυτή είναι μια πλήρης φυγή εισβολή !!!

Γερμανία: Στο παρελθόν θα μπορούσατε ακόμη να ακούσετε παραδοσιακή βαυαρική ορειχάλκινη μουσική στης πλατείες στο Μόναχο σήμερα δεν είναι έτσι, τώρα μερικοί μουεζίνηδες κάνουν  την προσευχή τους φωνάζοντας  στης πλατείες και αναστατώνοντας τους Γερμανούς.

Ιταλία : Η κομψή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της Piazza garibaldi (Porta Nolana)στη Napoli. Κανονικά θα πίστευε κανείς ότι αυτό δεν συμβαίνει στην Ιταλία, αλλά στη Σιέρρα Λεόνε.

Ελλάδα: Προφανώς επισκέπτες με Hijabs στοMoria-Camp για παράνομους μετανάστες στο ελληνικό νησί της Λέσβου. Φυσικά, όλοι θέλουν να πετάξουν στη Γερμανία της Μέρκελ το συντομότερο δυνατόν λόγω της οικογενειακής επανένωσης και των πολλών κοινωνικών παροχών.

Γερμανία: σύμφωνα με τους συνηθισμένους πολιτικούς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον εξισλαμισμό της χώρας. Αυτό είναι το βιβλίο εργασίας μιας τρίτης τάξης και η χριστιανική θρησκευτική εκπαίδευση σε ένα δημοτικό σχολείο. Τον Αλλάχ, τον Μωάμεθ, το Ισλάμ, το Κοράνι και τους Μουσουλμάνους! Δεν υπάρχει ίχνος του εξισλαμισμού!

Οι μετανάστες στην Ευρώπη: Ήλθαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, να εμπλουτίσουν τη ζωή των Ευρωπαίων με τον πολιτισμό τους …

Γερμανία: Το CCTV ενός λεωφορείου στο Altenessen δείχνει τη στιγμή που δύο άνδρες ηλικίας 23 και 26 χτυπημένοι άγρια και κλοτσιούνται από μια ορδή των συνηθισμένων υπόπτων (Τούρκοι) χωρίς λόγο. Η αστυνομία αναζητά τώρα τους επιτιθέμενους! Ένα θύμα έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο με τραύματα κρανίου.

Γερμανία: Στην πραγματικότητα, όλα είναι όπως πάντα, είναι ήσυχα και δεν υπάρχουν ειδικά περιστατικά. Οι Γερμανοί πηγαίνουν να δουλέψουν για να φουσκώσουν τα φορολογικά έσοδα. Ενώ οι πολλοί εμπλουτισμένοι μετανάστες φροντίζουν με αγάπη τις γυναίκες τους στο μεταξύ.

Υπάρχει πάντα ένας, ο οποίος θέλει να είναι ακόμα πιο κοντά στον Αλλάχ …

Drone βίντεο δείχνει καραβάνι των μεταναστών στο νότιο Μεξικό  τι γίνεται με λαθρο παγκοσμίως ,μια σούπα….

 

Drone footage shows caravan of migrants in southern Mexico

Εκατομμύρια τζίρο με λαθρομετανάστες από λαθροδιακινητές.

We have to hire Russians  to help us

КроссФит С Новым Годом!!!

 

Ισπανία: Στην Αλμερία μια κυρία ληστεύεται και επιτίθενται άντρες  λαθρο βίαια στην πόρτα του σπιτιού της. Ο σύζυγος καλεί την αστυνομία και απαντούν ότι δεν μπορούν να έρθουν επειδή παρακολουθούν μετανάστες.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *