ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ… -ΜΠΡΙΤΣ, ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ(Βίντεο)

5/5 (12)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ανώμαλα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα ένας Αμερικανός στρατιώτης που είχε πολεμήσει στην Συρία κατά των ισλαμιστών και όταν γύρισε στην πατρίδα του  βλέποντας Σύριους προσφυγές  να περιφέρονται άσκοπα θέλησε να τους παροτρύνει να πάνε μαζί να πολεμήσουν  για να ελευθερώσουν την πατρίδα τους.

Όταν πλησίασε τον πρώτο και του πρότεινε να πάνε στην Συρία για να πολεμήσουν  εκείνος αντέδρασε αμέσως λέγοντας ότι «εγώ έφυγα από εκεί και θα πάω πάλι πίσω;»

Στο δεύτερο που απευθύνθηκε και του ζήτησε να πολεμήσουν μαζί για την Συρία και εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Εκνευρισμένος τότε ο Αμερικανός του είπε ότι εκεί γίνεται πόλεμος ακόμα και γυναίκες πολεμάνε και εσείς  έρχεστε εδώ και κρύβεστε. Στην ερώτηση γιατί δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα του, αυτός απάντησε ούτε λίγο ούτε πολύ … σκασίλα του !!!!!!

Τέλος όταν τους δήλωσε ότι πρέπει να πάνε να πολεμήσουν την Daesh και την  ISIS, τότε ο Σύριος λαθρο του απάντησε χαρακτηριστικά, «αγαπητέ μου αυτοί δεν πολεμούνται  και δεν θα νικηθούν έτσι. Όλα είναι ένα πονηρό παιχνίδι και μόνο με μια ατομική βόμβα μπορεί να καθαρίσει αυτή η κατάσταση.»

Έκπληκτος ο Αμερικανός του είπε, συνειδητοποιείς πόσες ψυχές θα χαθούν, και ο Σύριος του απάντησε, το ξέρω αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Κόκκαλο ο Αμερικάνος.

Η  καθημερινή τραγωδία όμως είναι αυτή.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *