Ελάτε στο ναό ούτως ή άλλως θα πεθάνουμε….η εκκλησία μπορεί να σας ”μεταδώσει” μόνο την αιώνια ζωή. Μην φοβάστε άλλωστε στο ναό γιορτάζουμε τη νίκη επί του θανάτου….(Επίσκοπος Μεθόδιος των Kamensky «Θα πάω φυλακή αλλά τις Εκκλησίες δεν θα τις κλείσω»(Βίντεο)

5/5 (7)

Οι Ρώσοι επίσκοποι καλούν ο ένας μετά τον άλλον τον κόσμο να πάει στην εκκλησία…..Στα Ουράλια, ο επίσκοπος προέτρεψε τους πιστούς να πάνε στους ναούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο επίσκοπος Μεθόδιος των Kamensky και Kamyshlovsky περιοχή ( Sverdlovsk )κάλεσε τους πιστούς να έρθουν στις εκκλησίες, παρά την πανδημία του κορονοϊού, καθώς «θα πεθάνουμε ούτως ή άλλως, μια μέρα νωρίτερα – μια μέρα αργότερα» και η εκκλησία τους είπε μπορεί να σας ”μεταδώσει” μόνο την «αιώνια ζωή». Ένα βίντεο αυτής της έκκλησης για τους κληρικούς και τους λαϊκούς δημοσιεύθηκε από την υπηρεσία Τύπου της μητρόπολης Kamensk.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο στο ναό. Εδώ στο ναό, ακριβώς τη νίκη επί του θανάτου εορτάζουμε, και συμμετέχουμε σε αυτήν τη νίκη επί του θανάτου εδώ στο ναό. Όταν ήρθαν προβλήματα, πόλεμος, λοιμός και ούτω καθεξής, οι συνετοί άνθρωποι ήρθαν στο ναό. Φυσικά, απαιτείται προσοχή. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβόμαστε πολύ. Αλλά είναι καλύτερα να έρθετε στο ναό με τα πόδια. Έτσι ιχνηλατούμε το δρόμο προς το βασίλειο των ουρανών. Και αν δεν το κάνουμε δεν είμαι σίγουρος ότι θα εισέλθουμε στη Βασιλεία των Ουρανών γιατί δεν θα βρούμε τα χνάρια από την πορεία μας για να οδηγηθούμε », δήλωσε ο Επίσκοπος Μεθόδιος.

Разговор по существу с епископом Каменским и Камышловским Мефодием – 9 апреля 2020 год

Πρόσθεσε ότι οι ενορίτες πρέπει ωστόσο να τηρούν προληπτικά μέτρα, αλλά μόνο εκείνα που «δεν προσβάλλουν τον Θεό».

Στην Ελλάδα το υπόδουλο δεσποτάτο θέλει τηλεθεατές δεν θέλει ενεργούς πιστούς ..θέλει απονεκρωμένους αποχαυνωμένους φαν στα κανάλια του στο Υoutube…….Aποδέχθηκε την Ύβρι Πολιτείας και μερίδας λαού για τη θεία κοινωνία δηλ. για τον Χριστό τον ίδιο και σφράγισε την εκκλησία, αποστείρωσε το ναό για να μην γίνει εστία μετάδοσης μολυσματικής νόσου .. άλλη είναι η έννοια του μολυσμένου στα ιερά κείμενα……. και είναι βαρύτατος αυτός ο μολυσμός ….

dimpenews.com

Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: «Θα πάω φυλακή αλλά τις Εκκλησίες δεν θα τις κλείσω»

Ο Μητροπλιτης Μαυροβουνίου μιλά για τη μεγάλη δοκιμασία, τις κλειστές Εκκλησίες και την περιπέτεια με την αστυνομία

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: «Θα πάω φυλακή αλλά τις Εκκλησίες δεν θα τις κλείσω»

Ο Μητροπλιτης Μαυροβουνίου μιλά για τη μεγάλη δοκιμασία, τις κλειστές Εκκλησίες και την περιπέτεια με την αστυνομία

Σε μια συνέντευξη μέσω skype μίλησε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσία
π. Αμφιλόχιος στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, όπου αναφέρθηκε στην δοκιμασία που περνάει η ανθρωπότητα από την αόρατη απειλή του κορωνοϊού…

http://trelogiannis.blogspot.com/

Κι όμως, ο Μητροπολίτης Μόρφου το είχε πει από τις 25 Φεβρουαρίου.

«Ζήστε την τελευταία κανονική εβδομάδα του κόσμου. Ότι αυτή η εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή δηλαδή της Τυρινής (σ.σ. 1/3/2020), είναι η τελευταία κανονική εβδομάδα που θα ζήσει ο κόσμος. Από εδώ και πέρα λένε αυτοί, άν γίνουν αυτά που διαβλέπουν, θα μπαίνουμε συνεχώς σε έναν καινούριο τρόπο ζωής όπου ο φόβος θα είναι κυρίαρχος

 «Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Οι πιστοί απέναντι στις επιδημίες»

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *