ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ! Ιερουσαλήμ : Σάλπισμα από τόν ουρανό;;; / Jerusalem : Trumpet From Heaven??? (βίντεο)

4.62/5 (13)

Αν είναι αλήθεια, τότε είναι κοντά ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.

Ιερουσαλήμ : Σάλπισμα από τόν ουρανό;;; / Jerusalem : Trumpet From Heaven???

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ! [ μετά μουσικής ]

Φώτης Βακάκης Fotis Vakakis

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

Με ξαφνική ανακοίνωσή της η Ι. Μητρόπολη Μόρφου προτρέπει τους πιστούς σε αποθήκευση τροφίμων για έναν χρόνο, προφανώς λόγω των αναμενόμενων δοκιμασιών, που θα οδηγήσουν τελικά τον ορθόδοξο λαό μας στα Ένδοξα! Δείτε την πλήρη Ανακοίνωση και τον αναλυτικό κατάλογο τροφίμων επιβίωσης με όλες τις οδηγίες εδώ:

https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fwww.noiazomai.gr%2F2020%2F04%2Fmorfou-promhtheies-gia-enan-xrono.html&v=XupgfS6Rt1A&event=video_description&redir_token=p6F6QpEHOU9M16hOTSliLjCQGBF8MTU4NTk3ODUwMUAxNTg1ODkyMTAx

Καλή μας Ανάσταση ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Σημ. Ο ψαλμός που ακούγεται είναι από τον Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου και αναφέρετε σε όλα τα πιθανά δεινά, για τα οποία την παρακαλούμε να μας φυλάξει: «Πάντας τους την θείαν και σεπτήν, Σου ασπαζομένους Εικόνα, Γοργοϋπήκοε, νόσων ελευθέρωσον ψυχής και σώματος. εξ εθνών επιθέσεως, λιμού, λοιμού Κόρη, πυρός τε και σεισμού, ακρίδος χαλάζης τε κάμπης και άλλης πληγής ίνα εκ παντοίων κινδύνων, πάντοτε λυτρούμενοι πάντες, Σου το θείον όνομα δοξάζωμεν»

ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ 24 : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Καλές οι προτροπές για αποθήκευση τροφίμων.Στην πλούσια Κύπρο μπορεί να είναι εφικτό αλλά εδώ στην Ελλάδα δεινοπαθούμε να βγάλουμε το μήνα, πόσο μάλλον να αγοράσουμε τρόφιμα για ένα χρόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *