ΕΚΤΑΚΤΟ! Επεισόδια και στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες .. (ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ) (ΒΙΝΤΕΟ)Ἀντιφα ὅπως λέμε κομμουνιστές, ἴσον οἱ γνωστοί δημιουργοί τους…

5/5 (1)

Πολίτες και αριστερές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις όταν νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Έριξαν μολότοφ, έστησαν οδοφράγματα και πετούσαν πέτρες. Τα επεισόδια κράτησαν περίπου δέκα λεπτά, τώρα η κατάσταση δείχνει να έχει σχετικά ηρεμήσει.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ… αλλά εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση Ελληνική… έχουμε κυβέρνηση που υπερασπίζεται τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ – ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ – ΟΜΠΑΜΙΑ…

Έγινε πρόσκληση για διαδήλωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία….

Και στην Αθήνα ξέσπασαν επεισόδια, στο πλαίσιο των λεηλασιών που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ από την αριστερή οργάνωση ANTIFA.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8μιση το βράδυ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. 

Πολίτες και αριστερές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις όταν νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Έριξαν μολότοφ, έστησαν οδοφράγματα και πετούσαν πέτρες. Τα επεισόδια κράτησαν περίπου δέκα λεπτά, τώρα η κατάσταση δείχνει να έχει σχετικά ηρεμήσει.

Newpost: Επεισόδια και μολότοφ στη συγκέντρωση για τον Φλόιντ στην αμερικανική πρεσβεία

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00, περίπου 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία των Η. Π. Α.

Για την πορεία έγινε ειδική πρόσκληση:

Λόγω της πορείας, σταμάτησε η κυκλοφορία στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, καθώς και στην Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία.

Ο κύριος όγκος της πορείας είχε φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ και πριν ολοκληρωθεί, τα επεισόδια ξέσπασαν στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. 

Οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν μπροστά από την πρεσβεία ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Πηγή

Transitioning to a NEW WORLD ORDER everything is about to change PREPARE NOW! 2020-2021

Ἀντιφα ὅπως λέμε κομμουνιστές, ἴσον οἱ γνωστοί δημιουργοί τους… (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ και ο Κουτσούμπας δουλεύουν στις ΗΠΑ για τον Σόρος αλλά ο Τραμπ τους έχει ήδη χεσμένους. Τον Νοέμβριο ξυρίζουν τον γαμπρόεναντίον της κυβέρνησης Τραμπ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 1 Ιουνίου. TASS. Οι εκτεταμένες διαδηλώσεις και αναταραχές που «ξεφυτρώνουν» σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες θα επιτρέψουν στην ακροαριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος να αποκτήσει μια μεγαλύτερη βάση , αλλά ο σάλος δεν θα βελτιώσει τις πιθανότητες του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων Αντρέι Κορόμπκοφ, στο Κρατικού Πανεπιστημίου του Τενεσί .

«Οι διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις οι μαζικές ταραχές, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί, σε σκηνοθεσία CNN, με δεκάδες αστυνομικούς τραυματίες και εκατοντάδες διαδηλωτές να κρατούνται, θα ενισχύσουν τις ακροαριστερές ομάδες εντός του Δημοκρατικού Κόμματος και την αριστερή πτέρυγα του πολιτικού φάσματος γενικά», δήλωσε ο Κορόμπκοφ, και τόνισε, ότι οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις, χρησιμοποίησαν τις διαμαρτυρίες από την αρχή για επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ.

Κατά τη γνώμη του, οι Δημοκρατικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι επειδή η πανδημία του Κορωνοϊού στις ΗΠΑ απέτυχε να επιφέρει την πολιτική Αλλαγή στην οποία ήλπιζαν.

«Δεν υπήρξε καταστροφική πτώση στην δημοτικότητας του Τραμπ», σημείωσε ο Κορόμπκοφ. «Την ίδια στιγμή», τόνισε, «οι ταραχές και οι διαμαρτυρίες, ενώ ενισχύουν την αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών, θα βλάψουν μακροπρόθεσμα τις θέσεις του κόμματος, επειδή οι Κεντρώοι του κόμματος αισθάνονται πάντα φοβισμένοι όταν συμβαίνουν ξεσπάσματα βίας»
»Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου ο Μπάιντεν θα είναι πιο αδύναμος και ο Τραμπ κάπως πιο δυνατός», κατέληξε.

Δελτίο τῶν 11

Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε.   Γιατί ; …Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—.   Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει …όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά …και αυτό είναι ίσως το χειρότερο. Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια.

Το ίδιο κινδυνεύει και η Γερμανία, και πάλι εξαιτίας της ταυτότητας αυτών που «έριξαν».   Οι Αμερικανοί είναι οι απόλυτοι «ευεργέτες» τής Γερμανίας, εφόσον, εξαιτίας τους, ο γερμανικός λαός ζει, χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του.   Οι Αμερικανοί είναι αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία προστατεύουν καθημερινά τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της.   Οι Αμερικανοί σταματάνε κάθε είδους διεκδικήσεις πριν αυτές φτάσουν στα Διεθνή Δικαστήρια.   Χάρη στους Αμερικανούς οι σύγχρονοι Γερμανοί έζησαν ζωή, την οποία δεν δικαιούνταν μεταπολεμικά. Χάρη σ’ αυτούς οι ηττημένοι εγκληματίες έζησαν καλύτερη ζωή από όλους τους νικητές μαζί.   Χάρη στους Αμερικανούς οι Γερμανοί δεν έχουν πληρώσει τίποτε σε κανέναν και στο ίδιο διάστημα έχουν προοδεύσει χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, γιατί έχουν διαφθείρει και έχουν λεηλατήσει τους πάντες, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία με τις «πλάτες» των Αμερικανών.

Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν οι Αμερικάνοι τι έγινε? Δεν μιλάω για τον λαό! Μιλάω για αυτούς που είναι σε θέσεις που στήριζαν την εξουσία. Την δομή εκείνη που την στήριζε ενεργά, και που απο την “πανδημία” και ύστερα είναι εντελώς κατεστραμμένοι!! Και που ποτέ δεν θα ξανασηκώσουν κεφάλι, που βλέπουν την “χώρα της ελευθερίας`” να μοιάζει πλέον σε λατινική Αμερική!

Ο Τραμπ θέλει να ορίσει ως «τρομοκρατικό» το κίνημα Antifa στις ΗΠΑ

Υπάρχει περίπτωση ο Φαραώ να τους αφήσει να φύγουν νύχτα, και αυτός να “κοιμάται”?Δεν υπάρχει!Θα ζήσουμε συγκλονιστικές στιγμές!Όσο τρέχουν τωρα και το εσωτερικό πρόβλημα, με τους αφρικάνους και η κατάσταση ξεφεύγει, θα πρέπει να κόψουν κεφάλια.Κανείς δεν παραδίνεται στον κλέφτη. Όλοι πολεμούν για την εστία τους..   Δυστυχώς για αυτούς πείραξαν αυτούς που δεν έπρεπε, έριξαν αυτούς που τους έκαναν ‘Κύριους” στα σαλόνια ,και τώρα θα πεταχτούν με τις κλωτσιές..

Θα πάρει την εξουσία ο εβραίος ,και οι “δημοκρατικοί”?? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Θα κάνουν πραξικόπημα μέσα στην ίδια την χώρα?   Ο Τράμπ ,δεν ξέρω εάν πρόσεξες, είπε ο στρατός είναι έτοιμος..

Λες να κάτσει να πληρώσει για ότι δεν έκανε?Ειναι ο μόνος που δεν έφαγε, και δεν υπέγραψε τίποτα!Απλά περίμενε να περάσει ο καιρος και να λήξει από πρόεδρος, που έγινε κατά λάθος..

Και πάμε στην Ευρώπη! Λες η Ευρώπη και τα παιδιά της Ρώμης να μείνουν άπραγα στην “κυρίαρχη’ Γερμανία? Να φορέσει η Ευρώπη καπέλο τους ούνους?!!

Εδώ μιλάμε πως έρχονται απίστευτες ημέρες! Αυτοί ακόμα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τι έρχεται…

Για την ακρίβεια, δεν θέλουν να “ρίξουν” τον Τραμπ!Θέλουν να κλείσουν τον λαό στα σπίτια του, να μην σκεφτεί, και να μην αντιδράσει στην καταστροφή, που του έριξαν οι εβραικές ακρίδες!!   Ο Τραμπ, παράπλευρη απώλεια θα είναι , εάν το επιτρέψει να είναι.!

Εάν δλδ “κοιτάξεις” την “εικόνα,”,γνωρίζοντας την όλην κατάσταση, είναι πραγματικά σοκαριστικό, όλο αυτό!Τους “ξετίναξαν “,τους αποτελείωσαν και τους βάζουν και φωτιά.! 

Μιλάμε για αδίστακτα σκυλιά .Μιλάμε για απίστευτους βρωμύλους. Τα αμερικανάκια την πάτησαν πάρα πολύ άγρια!!!! Για άλλη μια φορά επανάληψη των εβραιων,της “μεγάλης εξόδου”! Αυτήν την φορά θα πνιγούν!

Ἀπό ἐδῶ

What is Antifa and why does Trump want to declare it a terrorist organization? 


Ένας αντιφα διαδηλωτής φορά μάσκα αερίου και κράνος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πόρτλαντ, Ore., Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019.(ἐδῶ)

Trump says he will designate Antifa as a terrorist organization

Ο ορισμός θα μπορούσε να θέσει το Antifa  κάτω από την εγχώρια τρομοκρατική ετικέτα που ορίζεται στον νόμο Patriot Act των ΗΠΑ το 2001, το οποίο επιτρέπει στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να στοχεύουν ολόκληρη την οργάνωση.

Ἡ Πελασγική

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *