ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.!!! (βιντεο)Μητρ. πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος για κορονοϊό στο Μέγα Σπήλαιο – ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (4)

==π.Δ…. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ.…

Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ “LOCKDOWN”.


ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Ελληνίδες και Έλληνες.Τι σημαίνει Σιωνισμός και αντίχριστος θα το δούμε και θα το καταλάβουμε όλοι σιγά σιγά.


Και όσο θα πέφτουν οι μάσκες του ψεύδους και της υποκρισίας, τόσο θα φαίνεται όλο και περισσότερο το μίσος και ο φθόνος κατά των ανθρώπων, που έχουν οι εργάτες της παγκόσμιας Κυβέρνησης του Εβραίου «μεσσία».


Από αυτά που μάθαμε λοιπόν μέσα από διάφορες συσκέψεις που γίνονται στο Μαξίμου και στα γραφεία του Υπ. εσωτερικών και του Υπ. υγείας, ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για να επαναφέρουν νέα ΓΕΝΙΚΑ περιοριστικά μέτρα, εν όψη του εορτασμού της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.


Σε αυτό φαίνεται πως αντιδρά ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και υπάρχει οργή στο Μαξίμου και ανησυχία στις τάξεις των σατανιστών που ζητούν την αντικατάστασή του.

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην σωστή σειρά τους.Όπως μας προειδοποίησαν παλαιότεροι αλλά και σύγχρονοι άγιοι της Εκκλησίας μας, βρισκόμαστε στην εποχή που προσπαθεί ο αντίχριστος να γίνει κυρίαρχος της γης και να υποτάξει την ανθρωπότητα, μέσω μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.


Αυτό το προωθούν οι Εβραίοι Σιωνιστές, διότι ο αντίχριστος είναι ο δικός τους αναμενόμενος «μεσσίας» και πρωτεύουσα της παγκόσμιας Κυβέρνησης θα κάνουν την Ιερουσαλήμ.


Θέλουν όμως να υποτάξουν και όλους τους ανθρώπους και να τους οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ στο σφράγισμα με το 666.


Για να γίνει αυτό πρέπει καταρχήν οι άνθρωποι να εξαρτώνται οικονομικά από τους Σιωνιστές.


Οπότε το πρώτο βασικό μέλημά τους, είναι να δημιουργήσουν την παγκόσμια χρεοκοπία ΚΡΑΤΩΝ και ανθρώπων, για να τους ελέγχουν αφού θα περιμένουν οικονομική βοήθεια από τους Σιωνιστές.


Η γνωστή δηλαδή μέθοδος των Σιωνιστών.Με την απάτη του κορωνοϊού που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και τον παρουσίασαν «θανατηφόρο», κατόρθωσαν να χρεοκοπήσουν την ανθρωπότητα κατά 50% χωρίς να πειραχθεί καθόλου το Εβραϊκό τραπεζικό σύστημα.


Για να επέλθει όμως γενική χρεοκοπία, πρέπει να επανέλθουν τα «κρούσματα» και να επανέλθουν και τα μέτρα «προστασίας» με ένα νέο “lockdown” , γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, όλα για ….. την «ασφάλεια» και για …. την «προστασία» σας γίνονται.


Και πρέπει αυτό το νέο “lockdown” να γίνει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, γιατί ο πόλεμος που δεχόμαστε στην Ελλάδα είναι πόλεμος κατά του ΧΡΙΣΤΟΥ και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Και όπως έκαναν το Πάσχα, έτσι θέλουν να μας χτυπήσουν και στην μεγάλη εορτή του Δεκαπενταύγουστου.


Αν δουν την ίδια εικόνα με πέρυσι, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ…Θα ουρλιάζουν στα κανάλια για τις ….. αποστάσεις και τον ….. συνωστισμό…!!!

Το θέμα όμως του επόμενου γενικού “lockdown” έχει δημιουργήσει φανερά μεγάλη ΡΗΞΗ μεταξύ των σατανιστών της Κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, που σημειωτέον δεν ανήκει συνειδητά στο στρατόπεδο των σατανιστών του αντίχριστου, όπως ο Μητσοτάκης, ο Χαρδαλιάς η Κεραμέως, ο Χρυσοχοΐδης και πολλοί άλλοι.


Έγινε λοιπόν κάτι σημαντικό που δεν προβλήθηκε απο τα συνεργαζόμενα με τους Σιωνιστές ΜΜΕ και δείχνει την ΡΗΞΗ που έχει επέλθει μεταξύ των υπαλλήλων του Σιωνισμού, με τον υπουργό ΥΓΕΙΑΣ τον Βασίλη Κικίλια, που είναι και ο πλέον αρμόδιος στην υπόθεση της «πανδημίας».


Έγινε λοιπόν μία σύσκεψη εχθές στο Μέγαρο Μαξίμου, για να συζητήσουν το θέμα της …… «αύξησης των κρουσμάτων» με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.


Συγκεκριμένα κλήθηκαν οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί, δύο γενικοί γραμματείς, δύο αρχηγοί σωμάτων ασφαλείας (αστυνομίας και λιμενικού) καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αλλά…….. ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ τον πλέον ΑΡΜΟΔΙΟ Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ή κάποιο άλλο εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.


Αυτό για άλλους μπορεί να δημιουργεί…….. πολλά ερωτηματικά, αλλά σε εμάς δείχνει πεντακάθαρα τι συμβαίνει, αφού γνωρίζουμε από πολλές πηγές, ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι του συναφιού του αντιχρίστου και δεν κάνει τυφλή υπακοή σε ότι του λένε.


Μπορεί να είναι ένας Έλληνας εκτός Εκκλησίας και πνεύματος Ορθοδοξίας που δεν γνωρίζει ούτε Χριστό ούτε αντίχριστο, αλλά όπως δεν είναι συνειδητός οπαδός του Χριστού, έτσι δεν είναι και συνειδητός οπαδός του αντίχριστου.


Και τους περισσότερους ανθρώπους αυτού του είδους, τους χρησιμοποιούν οι σατανιστές με διάφορους τρόπους και τους κάνουν τελικά να δουλεύουν γι’ αυτούς.


Επειδή όμως ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι μαλάκας και βλέπει τα πράγματα και τεχνοκρατικά, έχει καταλάβει εδώ και πέντε μήνες, ότι η υπόθεση «κορωνοϊός» έχει πολλά κενά και «μπάζει» από παντού.


Οπότε δεν είναι πλέον διατεθειμένος να συνεχίσει να χορεύει στον ίδιο ρυθμό που του επιβάλλουν οι συνειδητοί οπαδοί του αντίχριστου.


Και το κυριότερο δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει μία νέα ΚΥΑ για να πάει η χώρα σε νέο “lockdown” που θα είναι η απόλυτη καταστροφή για όλη την μικρομεσαία ελληνική οικονομία.


Χωρίς να εξετάσουμε τις υπόλοιπες αλυσιδωτές συνέπειες.Γι’ αυτό και δεν τον κάλεσε ο Μητσοτάκης στην σύσκεψη για τον «κορωνοϊό» και από πληροφορίες θέλει να τον αντικαταστήσει και γρήγορα , γιατί ο Βασίλης Κικίλιας έχει γίνει «μυίγα» μέσα στην ΣΟΥΠΑ της Κυβέρνησης και ουσιαστικά χαλάει και καθυστερεί τα σχέδια των Εβραίων Σιωνιστών, που τρέχουν να προλάβουν το «lockdown» πριν το Δεκαπενταύγουστο.


Καταλάβατε τώρα γιατί οι Εβραίοι θέλουν να βάζουν φούστηδες στα Υπουργεία;;;


Γιατί ο φούστης είναι ελεγχόμενος και τον κρατάνε στο χέρι.Αλλά οι φούστηδες είναι και άτομα χωρίς αναστολές, που ότι τους λένε κάνουν.


Στο Υπουργείο Υγείας τους προέκυψε αρσενικός ο Βασίλης Κικίλιας και ορίστε τα προβλήματα.


Γιατί οι αρσενικοί έχουν αρχές και έχουν και «κόκκινη γραμμή» που δεν την παραβιάζουν.


Ότι και να γίνει, να ξέρετε πως ΌΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ παίζεται αυτές τις υπόλοιπες 13 μέρες του Ιουλίου, για να επιβάλλουν από 1η Αυγούστου την αρχή των νέων «μέτρων» κατά της … «διασποράς του κορωνοϊού» και να πάνε στο Δεκαπενταύγουστο με γενικό “lockdown” και κλειστές Εκκλησίες.


Και δυστυχώς για μας τους Έλληνες Ορθόδοξους, ο Σιωνισμός έχει αγοράσει σήμερα και τους Μητροπολίτες και τους ιερείς της Εκκλησίας μας, γι΄αυτό και κλείνουν τις Εκκλησίες μας, κάνοντας υπακοή στους αντίχριστους και στους αφορισμένους της Κυβέρνησης.


Δεν υπηρετούν πια, ούτε τον Χριστό ούτε τον λαό.Επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται μέσα στο στρατόπεδο των σατανιστών και ακούσαμε πως έπεσε και η «ιδέα» να ρίξουν αληθινό φονικό ιό για να γίνει το “lockdown” χωρίς διαμαρτυρίες, αλλά οι πιο «λογικοί» αντέδρασαν και είπαν:


«και εμείς πως θα προστατευτούμε»;;; να ξέρετε πως δεν έχουν σκοπό να μας αφήσουν σε ησυχία και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα πράγματα δεν πρόκειται να ηρεμήσουν και θα αρχίσουν τα χειρότερα.

Να έχετε πίστη στον Τραδικό Θεό και στην Παναγία μας και να είστε ψύχραιμοι.
Ζητήστε από τον Θεό και την Παναγία μας να βοηθήσουν την Ελλάδα και να κάνουν αυτά που δεν μπορούμε εμείς.


ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε εμείς.Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Μητρ. πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος για κορονοϊό στο Μέγα Σπήλαιο – ΒΙΝΤΕΟ

http://greeknation.blogspot.com/2020/07/blog-post_969.html

Ποιοί ενοχλήθηκαν απ’ αυτά τα 3 βίντεο μας, για τους Επισκόπους και τη Θεία Κοινωνία; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑ .!!!

==π.Δ… ἡ Δευτέρα Παρουσία τοῦ Κυρίου δέν θά ἔλθῃ, ἐάν προηγουμένως δέν ἔλθῃ ἡ ἀποστασία, ἡ ἀποσκίρτησις πολλῶν ἀπό τήν πίστιν….,

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ «ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;


ΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ;ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, Ή ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ «ΝΕΟΥΣ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…


===== † ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ † ‘Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ.===== ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ:


Στις 17 Ιουλίου 2020 απενεργοποιήσαμε από μόνοι μας όλα τα παλιά βίντεο του καναλιού μας (πλην ελαχίστων δημοφιλών βίντεο Προσευχής όπως βλέπετε, καθώς και από ένα βίντεο από κάθε κατηγορία θεμάτων με τα οποία ασχοληθήκαμε), μη καταδεχόμενοι πλέον το YouTube ως βασική πλατφόρμα Φιλοξενίας και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ..


ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 2017 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:


https://videoorthodoxiasblog.blogspot.gr (επιλέξτε mozilla firefox – κυλήστε την μπάρα σε κάθε βίντεο προς τα κάτω)


ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ DAILYMOTION: https://www.dailymotion.com/video-orthodoxias


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE «ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-2» ΓΙΑ ΤΗΝ https://www.youtube.com/channel/UCorMwt8mc7X_nyv16Bl__lg/videos


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ. «ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.»


Ο ΜΕΤΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΜΠΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ.


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ – ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !!!ΠΗΓΗ>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΝΑΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ .!!!

==π.Δ… Ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, καὶ γινώσκω τὰ ἐμὰ καὶ γινώσκομαι ὑπὸ τῶν ἐμῶν, καθὼς γινώσκει με ὁ πατὴρ κἀγὼ γινώσκω τὸν πατέρα, καὶ τὴν ψυχήν μου τίθημι ὑπὲρ τῶν προβάτων.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ…


https://videoorthodoxiasblog.blogspot.grΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ LINKS ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ YOUTUBE.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *