ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: ΤΟ 60% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

5/5 (15)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται κατά του κορωναϊού «για την προστασία άλλων». Αλλά τι γνωρίζουμε πραγματικά για αυτό; Σε διάφορους ιστότοπους των υγειονομικών αρχών αναφέρει: «Ο εμβολιασμός προστατεύει από την ασθένεια που προκαλείται από τον κοροναϊό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν κάποιος που έχει εμβολιαστεί μπορεί να μολύνει άλλους. Γι ‘αυτό προχωρούμε με προφύλαξη: Προς το παρόν, ισχύουν οι ίδιοι γενικοί κανόνες κορωναϊού για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. »

Υποστηρίζεται επίσης ότι το 60-90 τοις εκατό των ανθρώπων προστατεύεται από τον κορωναϊό μία έως δύο εβδομάδες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. «Έτσι δεν προστατεύονται όλοι. Η πιθανότητα να πάρετε κορωναϊό μετά από πλήρη εμβολιασμό είναι πολύ μικρή, αλλά όχι μηδενική. Εάν αρρωστήσετε με τον κορωναϊό, η πορεία συνήθως δεν είναι πλέον τόσο σοβαρή. »

Οι γιατροί λένε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς με κορωναϊό που είναι τώρα στο νοσοκομείο έχουν εμβολιαστεί. Αυτή η εκρηκτική αποκάλυψη έγινε στο Bannon War Room από τον γιατρό Harvey Risch, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Yale. «Οι γιατροί μου λένε ότι περισσότεροι από τους μισούς από τους νέους ασθενείς με κορωναϊό που θεραπεύουν είναι εμβολιασμένοι», είπε. Ο παρουσιαστής Steve Bannon τον διέκοψε: «Σιγα, σιγά. Πες το ξανά. » Ο Risch είπε: «Περισσότεροι από τους μισούς – περίπου το 60 τοις εκατό – των νέων ασθενών με κορωναϊό που θεραπεύουν, είναι εμβολιασμένοι.»

Τα zombies των νανοεμβολίων

Dr. Harvey Risch: 60% of New Covid Patients Have Been Vaccinated

https://rumble.com/vftpdz-dr.-harvey-risch-60-of-new-covid-patients-have-been-vaccinated.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Scots woman’s severe reaction to Covid vaccine turned both legs into ‘giant blisters’ and left her in wheelchair
  .
  ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε 34χρονη μετά από τον πειραματικό εμβολιασμό..
  ..
  ΣΚΩΤΊΑ: 34ΧΡΟΝΗ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΌ ΦΡΙΚΤΈΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΉ ΚΑΡΈΚΛΑ!
  ΦΡΙKΤΕΣ ΦΩΤΟ.
  .
  http://www.press-gr.com/2021/04/34.html
  .
  https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/scots-womans-severe-reaction-covid-23945503?fbclid=IwAR3Wp6uywLrfxW4t12XCN8NGpYh4nLlFWnKKpdaxbpKPdBga0PI2EinI4CQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *