ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΩΡΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;(Βίντεο)

4.5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εκρηκτικές αναλαμπές στον ουρανό πάνω από την Αριζόνα, Οχάιο και τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία σε μόλις 10 ώρες.

Στις 15 Νοεμβρίου τέσσερις εκρηκτικές αναλαμπές φάνηκαν στον ουρανό πάνω από το Χιούστον του Τέξας και σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης – στην Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Και αυτό μέσα σε 10 ώρες! Όλα ξεκίνησαν στις 14 Νοεμβρίου γύρω στις 4:50 μ.μ. (UTC) με μια πυρκαγιά που ξέσπασε στη Γερμανία και αναφέρθηκε από περισσότερους από 1180 αυτόπτες μάρτυρες και από την Ελβετία, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο και την Ιταλία.

Πέντε ώρες σχεδόν αργότερα, στις 9:30 μ.μ. (UTC), αναφέρθηκε από την Γαλλία επίσης μια άλλη σημαντική αναλαμπή που φώτισε τον ουρανό. Παράλληλα δύο παρόμοιες σημαντικές αναλαμπές έκαναν την εμφάνιση τους στο ουράνιο στερέωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 01:40 π.μ. (UTC) πάνω από την Αριζόνα και στις 03:30 π.μ. (UTC) και πάνω από το Οχάιο στις 15 Νοεμβρίου. Εδώ μερικά βίντεο τώρα:

 

 

 

 

 

 

Όλα αυτά δημιουργούν στους ερευνητές το ερώτημα μήπως οι Ιλλουμινάτι ετοιμάζουν πάλι ένα καινούργιο μέγα-False Flag σε διάφορες πόλεις;

Όπως ανέφερε USA Today, νέες έρευνες δείχνουν ότι το σούπερ ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone «θα μπορούσε να ξεσπάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο σε μια έκρηξη που πιθανότατα να εξαφανίσει τη ζωή πάνω στον πλανήτη» .

Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου έγινε περίπου 631.000 χρόνια πριν. Όπως σημειώνουν οι New York Times, «οι ερευνητές υποθέτουν ότι μια σούπερ έκρηξη καταστρέφει τον πλανήτη κάθε 100.000 χρόνια, προκαλώντας πολλούς να αναρωτηθούν πότε θα μπορούμε να περιμένουμε ένα τέτοιο εκρηκτικό συμβάν που θα αλλάξει τον πλανήτη «.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *