ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ 22.3. 2019 ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ(Βίντεο)

3/5 (2)

Είστε έτοιμοι για όσα έρχονται; Το ΒΙΝΤΕΟ που παρακολουθούν αυτή την στιγμή εκατομμύρια Έλληνες

Μετά από αυτό θα πείτε αν αργούν τα… «γεγονότα»;
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Σε διαφήμιση της γνωστής τράπεζας Eurobank ειπώνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής λόγια:

«Τι είναι αυτό που κάνεις την χώρα μου ξεχωριστή;

Μην είναι οι κάμποι;

Μην είναι τα άσπαρτα ψηλά βουνά;

Μην είναι τα ενεργειακά αποδοτικά κέντρα δεδομένων;

Μην είναι οι καλλιέργειες με πολυφασματικές κάμερες και

αλγόριθμους μηχανικής μάθησης;

Μην είναι τα έξυπνα υλικά νανοτεχνολογίας;»

Το βίντεο μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την διαφήμιση, προχωρά και από μία απλά όμορφη χώρα μετατρέπεται σε μία τέχνο-χώρα, όπου οι κάμερες, η τεχνητή νοημοσύνη, οι «αποθήκες» δεδομένων και η νανοτεχνολογία με τα εμφυτεύματά της θα αποτελούν σημείο αναφοράς, ενδεχόμενα μεγαλύτερο από ό,τι τα βουνά και οι κάμποι.

Ευχόμαστε όλα αυτά να γίνονται για το καλό μας. Αν όχι;

www.triklopodia.gr.

Στην Eurobank βάζουμε τις επιχειρήσεις μπροστά

EO THEO : ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666

Τίποτα στο κτιστό ορατό κοσμικό χωροχρονικό γίγνεσθαι, στο οποίο συμπλέουμε όλοι μας δίκαιοι και άδικοι, δεν είναι τυχαίο. 

Ούτε κι ο Άγιος Τόπος που ενανθρωπίστηκε και εσταυρώθη Ο Κύριος μας. 

Δεν εγεννήθη τυχαία εκεί. 

Εκεί εγεννήθη δια να τους ταπεινώσει κατά πρόσωπο αλλά και μελλοντικά. 

Φυσικά προγνώριζε το μέλλον. 

Εκεί στην ιερά γη του Γολγοθά της Ιερουσαλήμ συνέτριψε τον θάνατο και ταπείνωσε για 1900 χρόνια τους ομοϊδεάτες όμαιμους απόγονους του Ιούδα.  

Εκείνοι δεν καταστράφηκαν εντελώς όμως, αλλά με την δαιμονική βοήθεια της καμπάλα και του κυρίου τους του Πονηρού, επανήλθαν δριμύτεροι και είναι εν έτη 2019 πανίσχυροι κοσμικά. 

Κατάφεραν και μας μάντρωσαν στην κεντρική παγκόσμια τραπεζική φυλακή τους, του Θηρίου 666 και του χαράγματος. 

ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. 

Όλους μας. 

Κι έπεται κι ακόμα χειρότερη συνέχεια. 

Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ… 

Εξ ου και ανθρωπίνως δεν δύναται να αλλάξει τίποτα. 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΜΑΣ, Η ΓΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ,  ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  

ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ… 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΑΘΕΩΣ ΑΥΤΟ! 

Δε πρόκειται για σχήμα του λόγου, ούτε συνωμοσιολογία, αλλά για την ΑΠΛΗ ΑΓΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Εθελοτυφλούμε αδελφοί μου, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. 

Αν δεν το καταλάβουμε καλά αυτό, αν δεν το νοιώσουμε στο πετσί μας για να το θέσω λαϊκά, δεν θα δυνάμεθα μεθαύριο να κατανοήσουμε και τα ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΥΛΙΧΘΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΑΣ. Και είναι πολύ πιθανό ορισμένοι ολιγόπιστοι να Θεοδικήσουν και να δυσανασχετήσουν έναντι Του, Θεός φυλάξει.

Γιατί αυτά που έρχονται θα ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. 

Το Μέγιστο Προφητικό Άγιο Κείμενο Της Αποκάλυψης του Ιωάννη επαληθεύεται στις μέρες μας πλήρως. 

Αδελφοί μου εν Χριστώ, έφτασαν οι έσχατοι καιροί. 

Μην γελιέστε. Στην πραγματικότητα είμαστε ήδη υποχείρια τους και δεν το καταλαβαίνουμε.  

Η ανθρωπότητα βρίσκεται εν υπνώσει και μόνον όταν είναι πλέον πολύ αργά και έχει ήδη σφραγιστεί, θα συνειδητοποιήσει το Μέγιστο αμάρτημα κι ατόπημα έναντι Του Μεγαλοδύναμου.  

Ας μην επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο δένδρο και χάνουμε το δάσος. 

Σύμφωνοι η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά δικιά μας, σύμφωνοι οι Έλληνες ως πρωτότοκα αδέλφια Του Ιησού, κατά γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη, θα έχουν ως αποστολή τον επανευαγγελισμό της συντετριμμένης ανθρωπότητας. 

Αλλά αυτά είναι συνοδά επακολούθα του σχεδίου Του.  

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ 666. 

Εμείς είμαστε Έλληνες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε. Έχουμε πανάρχαια αυτοκρατορική καταγωγή και το πνεύμα μας είναι ανίκητο. 

Σεβόμαστε και αγαπάμε όλους τους ανθρώπους κι όλες τις φυλές κι ποθούμε κι επιθυμούμε την ειρήνη και την αδελφοσύνη μεταξύ των λαών. 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.  

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΦΙΛΑΥΤΙΑ, ΞΙΠΑΣΙΑ ΚΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. 

<<ΚΥΡΙΟΙ>> ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ  ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ. 

ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ. 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.  

Γ.

Geo Theo 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ»

→ Ταυτότητες με «ψηφιακή διάσταση» καθώς οι πολίτες θα τις χρειάζονται για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες. Δημιουργία ψηφιακών ταυτοτήτων eIDAS εντός του υφιστάμενου διαγωνισμού.

Οι προτεραιότητες στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ(ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;)

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις σε πολιτκό και γεωπολιτικό επίπεδο και βλέπουμε προφητείες να έρχονται στην επικαιρότητα,οι οποίες πρέπει να επισημανθούν.

Επειδή έρχονται εκλογές και πολιτική αποσταθεροποιήση,μαζί με οικονομική ανέχεια και κοινωνικές ταραχές καιρός είναι να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην ασχολούμαστε αποκλειστικά με το θα γίνει πόλεμος,επειδή δεν θα γίνει, αλλά έρχεται ένα τεχνητό θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.
δεν έχω σκοπό να θίξω ευαίσθητα στρατιωτικά θέματα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό,επειδή είναι υψίστης σημασίας και βλέπω ότι η στρατιωτική ηγεσία βρίσκεται σε καλό εθνικό και πατριωτικό επίπεδο.
Όπως είχε πει και ο Άγιος Πα’ί’σιος ο στρατός από θέμα εξοπλισμών δεν στέκεται καλά,αλλά έχει άξιους αξιωματικούς γι αυτό είναι ακόμα σε καλό επίπεδο.
Ξεκινάμε με την πρώτη επισήμανση.
Σε μείζον πολιτικό ζήτημα έχει αναχθεί η επταήμερη εργασία, στον απόηχο της φερόμενης συνομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με επιχειρηματίες από την Κω.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με την εκπρόσωπο της «γαλάζιας» παράταξης, Σοφία Ζαχαράκη, να κάνει λόγο για «μονταζιέρα» και «fake news».
Εμείς μετά από αυτό θυμηθήκαμε τι είχε πει κάποτε η Γερόντισσα Λαμπρινή.

Τυχεροί  όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο  θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο  να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε…  Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου  το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα!  Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα!  Η γιαγιά μου είπε:

– Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει;

Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:

– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!

Στα εθνικά θέματα:

Ερώτηση δημοσιογράφου: Και επειδή έχει μείνει στην ελληνική ιστορία το γνωστό «βυθίσατε το Χόρα», υπάρχει περίπτωση να ακουστεί κάτι παρόμοιο, κάτι σε σχέση με το «Γιαβούζ»;
«Θα σας πρότεινα να μην προτρέχετε, ακριβώς διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει από την άλλη πλευρά ένα τέτοιο σχέδιο.
«Όμως για άλλη μια φορά θέλω να είμαι ξεκάθαρος, καλά κάνουν και δεν έχουν τέτοιο σχέδιο (σ.σ.:!!!) και καλά θα κάνουν να μη σκεφτούν ποτέ να έχουν ένα τέτοιο σχέδιο, δηλαδή τόσο ωμής παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων μιας χώρας η οποία δεν είναι μια χώρα δίχως ένοπλες δυνάμεις όπως είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, είναι μια χώρα ισχυρή, ισχυρότερη από ποτέ είναι η Ελλάδα στο διεθνές πλαίσιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άρα λοιπόν καλά κάνουν και δεν έχουν τέτοιο σχεδιασμό και καλό είναι ούτε καν να τον σκεφτούν αυτόν τον σχεδιασμό.

Συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3 | 23/6/2019 | ΕΡΤ

Σε κάθε περίπτωση η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο».

Eμείς επιμένουμε στην προφητεία από το ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ 

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται <<θερμά επεισόδια>>και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα αμφισβητούνται τα σύνορά μας,τα νησιά μας,οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν.Έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο κίνδυνο.κι ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή*με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται*ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν ,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο «θερμά επεισόδια» που μπορεί να βυθιστεί ένα καράβι.Στο επόμενο θερμό επεισόδιο θα χάσουμε 2-3 νησιά.Αυτό αναφέρει και η προφητεία για «θερμά επεισόδια» και όχι για πόλεμο ή ελληνοτουρκικά όπως επί το πλείστον γράφεται από πολλές ιστοσελίδες.

Ο στόχος δεν είναι μόνο η πτώση του Ερντογάν αλλά και…

 Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός*να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός απ ‘αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου <<αλλού>>να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του.Ας μην,λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος ,γιατί έτσι θα <<τρίβουν τα χέρια τους>>οι εχθροί μας,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας <<σώσουν>>.

Αρα βαδίζουμε προς την Πολιτειακή ανωμαλία που είπε ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

NOIAZOMAI – ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ακούστε*ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει,αλλά αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ,παρά μόνο έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούριο τους σύστημα.Θα λένε<<έχεται δίκιο που διαμαρτύρεστε,όμως έχετε  μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν τα πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν*για να μην σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κλπ. πρέπει να αποδεχτείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου,έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες.Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις και προτεραιότητες,με τις οποίες θα ξεγελούν τον κόσμο ότι θα ανακουφιστεί λίγο οικονομικά.   

Ηδη γίνονται κάθε μήνα οι κληρώσεις για τις κάρτες συναλλαγής(Πιστωτικές ή χρεωστικές)με έπαθλο τα 1.000 ευρώ.

Η Γερόντισσα Λαμπρινή είχε πει επίσης το 1990:

– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον  Βόλο.

– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια! Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια… (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα).                  

Ο Άγιος Πα’ί’σιος είχε πει για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θέλουν να κυκλοφορήσουν :

Θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν(πράγματι από την εποχή της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου του 2010 ήταν έτοιμοι να μας τις δώσουν,ενώ σήμερα υπάρχει και στο ΦΕΚ της κυβερνήσεως),αλλά τελικά δεν θα προλάβουν,γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος. 
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
ΤΟΜΟΣ Β’-1η ΕΚΔΟΣΗ.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ. 

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Κος Νεόφυτος αναφέρθηκε σε μυστικό ζώντα Άγιο της Κύπρου, ο οποίος του αποκάλυψε ότι οι Προφητείες πλέον ετελείωσαν. Οι Προφητείες πλέον είναι ειδήσεις. Θα τις βλέπουμε στην τηλεόραση και θα τις ακούμε στο ραδιόφωνο τις Προφητείες»! (σ.σ. Που σημαίνει πως ο καιρός ήρθε… Και τα γεγονότα αρχίζουν…)

Οσο για το κτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν που τελευταία στιγμή ακύρωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ:

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Γέροντας Θεόδωρος – Νείλος Αγιοφαραγγίτης

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ανέφερε ακόμη, όσον αφορά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι όλα θα ξεκινήσουν από το χτύπημα του Ισραήλ στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν! Τόνισε δε ότι αυτό του το είχε αποκαλύψει ο μακαριστός Γέροντας Θεόδωρος Αγιοφαραγγίτης της Κρήτης (+28-4-2016 μ.Χ.):

   «Παιδιά μου θα πίνεται τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας! Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα! Και την ίδιαν εποχήν, ή λίγον πιο πριν, θα πέσει ο Ερντογάν»!

  (σ.σ. Και όντως, όπως βλέπουμε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ, σε αντίθεση με τον Ομπάμα, είναι παράλογα στρατευμένος να βοηθήσει το Ισραήλ να χτυπήσει την Περσία και να ξεκινήσει ο ολέθριος πυρηνικός Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, που θα καταστρέψει δυστυχώς και το Ισραήλ (Αρμαγεδδών) και τις ίδιες τις ΗΠΑ, που θα καταλήξουν «παράγκες»! Είναι προς το συμφέρον του Αμερικανικού και του Ισραηλινού λαού να σταματήσουν την παράνοια άμεσα! Να σταματήσουν Τραμπ και Νετανιάχου! Και εάν δεν το κάνουν εκείνοι, ας το κάνουν οι προσευχές μας! Γι΄ αυτό και ο Μητροπολίτης ζητά γονατιστά να προσευχόμαστε κάθε βράδυ. Όλοι οι Έλληνες Ελλάδος και Κύπρου).

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

«Το τριήμερον του φόβου, εάν θα γίνει επί Ερντογάν ή μετά, δεν το ξέρω. Αλλά θα το έχομε»,είπε με βεβαιότητα ο Μόρφου!

Η πρώτη προσωπική μαρτυρία που είχα αφορά την Κύπρο και μου την είπε μια Μικρασιάτισσα τον Ιούλιο του 1974 τότε που έγινε η εισβολή στην Κύπρο από τους Τούρκους με τον Ατίλλα 1 και 2,μου είχε πει:<<Μήπως τώρα είναι η ώρα να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη;Ιερέας στο καράβι μας είχε πει ότι όταν οι Τούρκοι εισβάλουν στην Κύπρο,μετά θα ριχτούν στο Αιγαίο και θα πολεμήσουν με τους Ελληνες και μετά θα κατέβουν οι Ρώσοι και θα μας παραδώσουν την Πόλη>>

Η αείμνηστη Αγγέλα Μακαρονά[δεν ζει πλέον σήμερα]άκουσε αυτή την μαρτυρία από ιερεά στο καράβι ,τότε που με την Μικρασιατική καταστροφή το 1922 έφευγε πρόσφυγας σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα.Την μαρτυρία την άκουσα τον Ιούλιο του 1974 στην Αθήνα.

Πριν λίγα χρόνια κουβεντιάζοντας με Γέροντα στο νησί της Κέρκυρας ρώτησα για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και αν μπορεί να ξανασυμβεί αφού έχουν περάσει πάνω από 35 χρόνια.Η απάντηση που πήρα είναι ότι<< όταν οι Τούρκοι θα εισβάλουν στην Κύπρο ,εδώ θα γίνει μερική επιστράτευση και η αντίσταση θα είναι γενναία.>> Γέροντας για το ίδιο θέμα μου είπε τον Αύγουστο ότι <<Η Tουρκία έπρεπε ήδη να έχει εξαφανιστεί από τον πλανήτη γιατί δεν είναι ευλογημένο κράτος.Ο πόλεμος είναι άσχημο πράγμα γιατί διαλύονται οικογένειες>>Σε επόμενη ερώτηση αν όταν γίνει η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο μπαίνουμε στα γεγγονότα της Πόλης μου απάντησε:<<Ετσι είναι παιδί μου>>.

Oσο αφορά την επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη Γέροντας μου είπε το 2005:

Οταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός–μου πρόσθεσε–τον Μητσοτάκη θα φωνάξει να τον κάνει…ένα κάτι…και το σταμάτησε γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Σε επόμενη επίσκεψη μου διευκρίνησε ότι θα κυβερνήσει και ο Κυριάκος(τότε ήταν απλός βουλευτής της ΝΔ)και μετά θα βγουν τα όπλα(πόλεμος με την Τουρκία).

Από μαρτυρίες του Ν.Ζουρναντζόγλου:

Γιὰ τὸν Κωνσταντῖνο Μητσοτάκη (ἄνοιξη 1985) είπε: «Αὐτὸς ποὺ κυβερνάει σήμερα θὰ ξαναβγεῖ πάλι, γιὰ δεύτερη φορά, ἀλλὰ δὲ βλέπω τὰ πράγματα νὰ πηγαίνουν καθόλου καλά. Θὰ πέσει καὶ θα βγεῖ ἄλλος. Ἐκεῖνον τὸν ἄλλο, ὅμως, δὲ θὰ τὸ ἀφήσουν, γιατὶ εἶναι ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας.» Ὁ προσκυνητής σχολίασε: «Γέροντα, τί εἶναι αὐτὰ ποὺ λές;» Κι ὁ Γέροντας συνέχισε: «Αὐτὰ ποὺ σοῦ λέω ἄκου τα, καὶ θὰ τὰ δεῖς!»

Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.  Και  ακολουθούν  τα  γεγονότα.

Eπειδή πολλά γράφονται για την υγεία του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου και ότι βρίσκεται με κινητικά προβλήματα σε αναπηρικό καροτσάκι θα αναφέρω μόνο τις νεότερες προφητείες: 

Ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.»  

(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ παραπάνω βιβλίου˙ εἰπώθηκε το 1991).  

δ) Ὁ Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος π. Ἀ…, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ἀναφερει πὼς ὁ Γέροντάς του, του εἶπε χαρακτηριστικὰ ὅτι «θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή».

[ Σημειώνω ἐδῶ ὅτι, σύμφωνα μὲ στοιχεῖα ποὺ προέρχονται ἀπὸ τὸν ἴδιο τὸ Γέροντα, υπάρχουν μαρτυρίες οτι ὁ Τέως Βασιλιὰς Κωνσταντῖνος εἶναι ἀπόγονος τοῦ Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τὸ δὲ πραγματικό του ἐπώνυμο εἶναι Χριστιανός. ]

Aυτά για την ώρα θα επανέλθουμε με νεότερο δημοσίευμα μόλις τρέξουν οι εξελίξεις.

http://orthodoxathemata.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *