ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

4.96/5 (23)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι με αμερικανική βοήθεια έχουν στήσει στρατόπεδο εκπαίδευσης Κούρδων κομάντος με στόχο να εισέρθουν με κάθε μέσο στην Τουρκία, κάνει ο ίδιος ο τουρκικός τύπος, (Milliyet), με την χαρακτηριστική επισήμανση ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της χώρας.

Όπως αποκαλύπτεται στην περιοχή του Münbiç που είναι υπό κουρδικό έλεγχο έχουν αναρτήσει σημαίες του συριακού καθεστώτος που στηρίζουν οι Ρώσοι έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να δεχτούν επίθεση και εκεί έχει στηθεί ολόκληρο στρατόπεδο εκπαίδευσης επίλεκτων Κούρδων κομάντος. Οι κομάντος αυτοί έχουν σχέδια σταδιακής και ελεγχομένης εισβολής στο τουρκικό έδαφος για την διενέργεια σαμποτάζ και επιχειρήσεων δολιοφθοράς.

Οι πληροφοριες αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο αυτό εκπαιδεύονται 3.000 Κούρδοι για επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ενεργά μελη του κουρδικού ΡΚΚ. με το οποίο εδώ και δεκαετίες το τουρκικό καθεστώς είναι σε συνεχή πόλεμο.

Παράλληλα αυτές τις μέρες παρατηρείται μια αυξημένη δραστηριότητα εκ μέρους των Αμερικανών στο ίδιο σημείο και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έχουν πλασαριστεί απέναντι από τους Τούρκους 400 Αμερικανοί κομάντος με πενήντα άρματα μάχης.

Σίγουρα η συνέχεια όλων αυτών θα… είναι συναρπαστική!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *