ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»

5/5 (8)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως ήταν αναμενόμενο με έντονη οργή υποδέχτηκε ο ελεγχόμενος τουρκικός τύπος την νέα απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων, στις 3/5, για την μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμέτοχη τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Για άλλη μια φορά η απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων για την μη έκδοση στην Τουρκία των Τούρκων αξιωματικών, Abdullah Yetik, Feridun Çoban και Süleyman Özkaynak, προκάλεσε την μήνι των τουρκικών ΜΜΕ για μια υπόθεση που σχετίζεται με το γόητρο του σημερινού τουρκικού καθεστώτος και κυρίως για το γόητρο του ίδιου του Ταιγίπ Ερντογάν.

Το θέμα είναι πως ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις όπως της Γερμανίας, της Σουηδίας και αλλού, όπου περισσότεροι Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο μετά το αποτυχών πραξικόπημα, εκεί η Τουρκία αντίδρασε μάλλον χλιαρά ενώ στην ελληνική περίπτωση οι τόνοι ανεβήκαν καλλιεργώντας ένα έντονο ανθελληνικό κλίμα.

Όλα αυτά σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς η Τουρκία προχωρεί σε νέες προκλητικότατες κινήσεις μέσα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα, ενώ ουσιαστικά καταργεί την ελληνική κυριαρχία στο Καστελόριζο.

Στην πραγματικότητα οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν «γαυγίζοντας» επίδειξη δύναμης σε μια πλευρά που πιστεύουν ότι είναι ο αδύναμος κρίκος, αλλά πολύ δύσκολα θα τολμήσουν και να… «δαγκώσουν» γιατί φοβούνται πως αυτό μπορεί να τους βγει πολύ «ξινό» καθώς υπάρχουν και άλλοι… «αστάθμητοι» παράγοντες που δεν τους βλέπουν και με πολύ καλό μάτι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Με τα σαχλοσήριαλ των τούρκων προσπαθεί η »διανόηση» και όχι μόνο,να »φέρει» πιο κοντά τους δύο λαούς τους οποίους χωρίζει η κοινή εχθρότητα μεταξύ τους.Οι τούρκοι,βαρβαρικό φύλο,μας είχαν σκλαβομένους για περισσότερο από τέσσερις αιώνες! Παρ’ ότι οι τούρκοι ήρθαν σε επαφή με τον ανώτερο όλων ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,παρέμειναν οι ίδιοι βάρβαροι που ήσαν και πριν την κατάκτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.Εμείς ως έλληνες ωφείλουμε να συντηρούμε την έχθρα μεταξύ των δύο λαών για τον απλό λόγο ότι και αυτοί μας μισούν ,δεν έπαψαν ποτέ να κρύβουν την έχθρα τους κατά των ελλήνων.Στην Τουρκία του ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ! Βέβαια οι τούρκοι καλά κάνουν που εμποδίζουν την εκπομπή ελληνικών ταινιών στην πατρίδα τους διότι κάτι τέτοιο θα υπονομεύσει την συνοχή των λαών που την απαρτίζουν.Εμείς οι λεγόμενοι δημοκράτες,έχουμε »ανοιχτό μυαλό» και όλα τα καταπίνουμε χάριν της »πολυφωνίας», της »δημοκρατίας»,ακόμα και της βλακείας που κουβαλάνε οι κάθε είδους προοδευτικοί»,»διανοούμενοι» και λοιποί »αρμόδιοι.Ο καιρός που οι πολίτες κατάπιναν κάθε προσβολή και αυθαιρεσία εκ μέρους των »προοδευτικών»,έχει παρέλθει. Σήμερα που δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει αύριο,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΆΣΠΙΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Τι ποιό υγιές και λογικό,να θέλουμε ελεύθεροι και κυρίαρχοι να ζούμε σε ασφαλές τόπο ασχολούμενοι με ειρηνικά έργα.Ας φωνάζουν οι κάφροι της »ενημέρωσης» για βιασμό της Δημοκρατίας» και άλλα απίθανα που μόνο οι »προοδευτικοί» γνωρίζουν ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΌΠΟ Ας γυρίσουμε την πλάτη στους προδότες που μας κατακλύζουν αυτήν την εποχή και δηλητηριάζουν την ζωή των απλών ανθρώπων. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *