ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αν δεν κάνουμε λάθος, ο Σωκράτης προέβλεπε αστικές αναταραχές ανεξάρτητα από το ποιος θα υποψηφίσει πρόεδρο μετά τις εκλογές. Μπορεί ο Σωκράτης να προβλέψει εάν θα είναι ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν; Ή μπορεί ακόμη να προβλέψει μια απροσδόκητη ανάκαμψη όπως η Χίλαρι Κλίντον ή η Μισέλ Ομπάμα που θα παρατάξει την τελευταία στιγμή;

Δεδομένου ότι ο Σωκράτης προέβλεψε επίσης ότι θα ήταν οι πιο διεφθαρμένες εκλογές στην αμερικανική ιστορία, εκτελούμε τα αποτελέσματα σε πολιτεία, όχι μόνο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξετάζουμε το απόλυτο χάος. Οι Δημοκρατικοί είναι ήδη εκεί έξω με το σενάριο να κατηγορούν τον Τραμπ για ανάμιξη στις εκλογές με γραμματοκιβώτια κ.λπ. Αυτό είναι απλώς ένα αστείο. Παρ ‘όλα αυτά, πιέζουν επίσης τον στρατό να διαδηλώσουν ενάντια στον Λευκό Οίκο και να εξαλείψουν τον Τραμπ με βία.

Ποτέ στα πιο άγρια όνειρά μου δεν έχουμε δει τις Ηνωμένες Πολιτείες να καταρρέουν τόσο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, αμφισβητώ σοβαρά αν θα γίνουν εκλογές τα τελευταία 8,6 χρόνια μεταξύ του 2024 και του 2032. Μην ξεχνάτε ότι η Ρώμη κατέρρευσε επίσης σε μόλις 8,6 χρόνια (260-268 μ.Χ.).
Υπάρχει κίνδυνος πλήρους χάους καθώς καμία πλευρά δεν θα δεχτεί απώλεια. Οι Δημοκρατικοί πιέζουν για αυτή τη σοσιαλιστική ατζέντα και δεν θα δεχτούν πλέον την ήττα. Ομοίως, υπάρχουν άνθρωποι στην αντίθετη πλευρά των Ρεπουμπλικάνων και των Ελευθεριακών που δεν θα υποστηρίξουν τις πολιτικές των Δημοκρατών που θέλουν να τις επιβάλουν με βία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα οδηγήσει σε αίμα στους δρόμους.

Donald J. Trump The Role Of A Lifetime – A Documentary

Εκλογές χάος και εμφύλιος πόλεμος

Γεν. 3,5 Σας απηγόρευσεν ο Θεός να φάγετε από το δένδρον αυτό, διότι εγνώριζεν ότι κατά την ημέραν, κατά την οποίαν θα φάγετε, θα ανοιχθούν τα μάτια σας και θα είσθε και σεις σαν θεοί, όμοιοι με αυτόν, γνωρίζοντες καλόν και πονηρόν”.
Ησ. 5,20 Αλλοίμονον εις εκείνους, οι ποίοι λέγουν το κακόν ως καλόν και το καλόν ως κακόν, και οι οποίοι με την ζωήν και την πράξιν των παρουσιάζουν το σκότος ως φως και το φως ως σκότος! Αυτοί οι οποίοι προβάλλουν απατηλώς το πικρόν ως γλυκύ και το γλυκύ ως πικρόν!

Lucifer is being manifested in politics! Fires and Hurricanes in AMERICA and the WORLD must prepare!

Όλοι οι «παγκόσμιοι ηγέτες» παίζουν το ρόλο τους σε αυτήν τη σεναριοποιημένη πραγματικότητα που ονομάζετε ζωή. Ο ρόλος του Τραμπ γράφτηκε πριν από δεκαετίες. Αυτοί οι λεγόμενοι ηγέτες δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται. Οι μπλε και οι κόκκινοι κιονόκρανοι τοποθετούνται για να κρατήσουν τους ανθρώπους διαιρεμένους και να πολεμούν μεταξύ τους. Αυτή η χώρα που ονομάζετε Αμερική δεν είναι δημοκρατία και όχι δημοκρατία Είναι μια εταιρεία και είστε το προϊόν. Όλος αυτός ο κόσμος είναι μια σκηνή και πολλοί πέφτουν για τη μυθοπλασία που αντλούν 24/7/365. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και τους Ιησουίτες ψεύτικους εβραίους ιππότες του Τελεμάρ Φαραώ Βαβυλωνιακοί Εωσφόροι. Είναι τα παιδιά του φωτός Λούσιφερ εναντίον τα παιδιά του σκοτεινού σατανά, αλλά και τα δύο είναι του ίδιου αντιχριστικού σώματος.

Σκοτώστε το δράκο εκτός από την πριγκίπισσα είναι αυτό που κάνουν τώρα για να ξεδιπλώσουν τη δική τους παγκόσμια κυβέρνηση. Θέλουν να μετακινήσουν τη σατανική έδρα τους στην Ιερουσαλήμ για να στεγάσουν τον ήλιο βασιλιά τους, όπου θα έχει πολύ σύντομο χρόνο. Ο Ιησούς περιμένει στο τέλος για να κάνει ο διάβολος τις τελευταίες προβλεπόμενες κινήσεις του, και μετά το ματ στον σατανά στο λάκκο μαζί σου και τους υπηρέτες του. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε μια πλευρά. Ο Ιησούς σώζει! Ακολούθα τον!

Ματθ. 7,16 Από τους καρπούς των, δηλαδή από τα έργα των, θα τους γνωρίσετε καλά. Μηπως τρυγούν ποτέ από τα αγκάθια σταφύλια η από τα τριβόλια σύκα;
Ματθ. 7,17 Ετσι και κάθε δένδρον αγαθόν και ήμερον κάμνει καλούς καρπούς, ενώ το σάπιο και βλαμμένο δένδρο κάνει καρπούς επιβλαβείς.
Ματθ. 7,18 Δεν είναι δε δυνατόν ποτέ δένδρον ήμερον να βγάλη επιβλαβείς καρπούς ούτε σάπιο δένδρο να βγάλη καλούς. (Ο αγαθός δηλαδή άνθρωπος εναρέτους πάντοτε πράξεις θα παρουσιάζη, ο δε πονηρός και υποκριτής, εφ’ όσον μένει εις την πονηρίαν του, θα κάμνη έργα κακά).
Ματθ. 7,19 Καθε όμως δένδρον, που δεν κάμνει καλόν καρπόν, κόπτεται και ρίπτεται εις την φωτιάν.
Ματθ. 7,20 Λοιπόν, δεν είναι δύσκολον να διακρίνετε τους ψευδοπροφήτας και υποκριτάς, διότι θα τους γνωρίσετε πολύ καλά από τα έργα των.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *